Jump to content

NFL - Season 2024

Xpert

Recommended Posts

Kakva lepotica od igra Iglsa sinoć - 8 tačdauna u finalu konferencije od toga 7 trčanjem :Hail:

Koliko su dobri bili najbolje ilustruje ona situacija sa početaka 4 četvrtine kada je Vašington zaređao 3-4 kazne na liniji od jednog jarda kad su polušali da spreče Filu da postigne tačdaun.

Neće biti ni malo lako protiv KC ali se nadam revanšu za onaj poraz od pre 2 sezone.

• Like 1

Kincaid ispustio (Vide se odmah različite reakcije Coopera i Hollinsa) Nije to spadalo u lako hvatanje doduše, dosta teže hvatanje od onog što su Ravensi imali. Mada, Buffalo je imao 3 min da uradi nešto (Jbg Allene) Shakir na levoj strani možda bio opcija...  Ovo mi je ono najočiglednije. Za onu situaciju na početku 4-te, šta znam neću da hejtujem sudije/budem zaverolog. Ladno ću da navijam za Eaglese u finalu. Tako da u sb opet navijam protiv umesto za 😁

I da dodam, bez obzira koliko mi ishod meča ne paše, KC je zasluženo u SB, sudijskih grešaka je u ovom sportu vazda bilo, recimo, onaj completion Worthy-a...ali, Billsi su imali tajmaaute i dovoljno vremena da sastave kršten drive za pobedu ili FG, ali nisu, te prema tome do godine u San Francisku

16 hours ago, Marko said:

Kincaid ispustio (Vide se odmah različite reakcije Coopera i Hollinsa) Nije to spadalo u lako hvatanje doduše, dosta teže hvatanje od onog što su Ravensi imali. Mada, Buffalo je imao 3 min da uradi nešto (Jbg Allene) Shakir na levoj strani možda bio opcija...  Ovo mi je ono najočiglednije. Za onu situaciju na početku 4-te, šta znam neću da hejtujem sudije/budem zaverolog. Ladno ću da navijam za Eaglese u finalu. Tako da u sb opet navijam protiv umesto za 😁

Pa ono, da Allen nije bezao da sacuva zivu glavu, mozda bi i uspeo da baci pas ka Shakiru dok je ovako bilo nerealno to ocekivati.

Meni je iskreno Allen tu najveci "krivac" sto nije pre-snap promenio protection a onda i bukvalno uleteo pravo u blitz. Da je promenio protection ili da je krenuo da bezi na levu stranu pas ka Shakiru bi bio lagan.

Edited by Darth Steva

Za poraz Bills-a opet je najodgovorniji McDermott sa svojim coaching staffom, za 13 sekundi je bio DC Frazier, sad OC Brady koji zove 6 puta sneak koji je prošao valjda 2 puta, od toga su jednom mogli da izgube loptu kad je Allen fumblovao. I to sve dok James Cook igra jako dobro, a klasične run akcije su donosile 3-4 jarde i sa Ty Johnsonom/Davisom na RB.

Kada je reč o odluci na 4&inches, ja nisam video nigde da je prešao liniju. Druga stvar, dato hvatanje Worthy-ju mene lično nervira, ali takve situacije se 100% sude u korist napada. A što se tiče pozvanih/nepozvanih holdinga toga uvek ima i biće na obe strane: i dalje mi je u ušima glas Johna Madden iz prvih igara koje sam igrao na PS1: Holding happens on almost every play.

Generalno, ko je gledao na Arenu čuo je Miksu, a i ja sam saglasan: osećala se ta neka nervoza u redovima Billsa, 2 ista illegal formation prekršaja, pecanje na taunting, itd. Da se ja pitam McDermott bi imao ozbiljan razgovor da ostane HC, mada problem je što su sada vodeći kandidati zaposleni i verovatno ti ostaje OC Brady ili (ako imaju muda) Spags. Zapravo, sad kad razmislim sutra bih otpustio McDermotta i uzeo Spanguola.