Estrella Roja Posted January 27 Share Posted January 27 Kakva lepotica od igra Iglsa sinoć - 8 tačdauna u finalu konferencije od toga 7 trčanjem Koliko su dobri bili najbolje ilustruje ona situacija sa početaka 4 četvrtine kada je Vašington zaređao 3-4 kazne na liniji od jednog jarda kad su polušali da spreče Filu da postigne tačdaun. Neće biti ni malo lako protiv KC ali se nadam revanšu za onaj poraz od pre 2 sezone. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted January 27 Share Posted January 27 Kincaid ispustio (Vide se odmah različite reakcije Coopera i Hollinsa) Nije to spadalo u lako hvatanje doduše, dosta teže hvatanje od onog što su Ravensi imali. Mada, Buffalo je imao 3 min da uradi nešto (Jbg Allene) Shakir na levoj strani možda bio opcija... Ovo mi je ono najočiglednije. Za onu situaciju na početku 4-te, šta znam neću da hejtujem sudije/budem zaverolog. Ladno ću da navijam za Eaglese u finalu. Tako da u sb opet navijam protiv umesto za 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kolbas Posted January 27 Share Posted January 27 Mada bi kao navijač Patriota trebalo da ćutim s obzirom na našu reputaciju sa sudijama😊 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kolbas Posted January 27 Share Posted January 27 I da dodam, bez obzira koliko mi ishod meča ne paše, KC je zasluženo u SB, sudijskih grešaka je u ovom sportu vazda bilo, recimo, onaj completion Worthy-a...ali, Billsi su imali tajmaaute i dovoljno vremena da sastave kršten drive za pobedu ili FG, ali nisu, te prema tome do godine u San Francisku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted January 28 Share Posted January 28 (edited) 16 hours ago, Marko said: Kincaid ispustio (Vide se odmah različite reakcije Coopera i Hollinsa) Nije to spadalo u lako hvatanje doduše, dosta teže hvatanje od onog što su Ravensi imali. Mada, Buffalo je imao 3 min da uradi nešto (Jbg Allene) Shakir na levoj strani možda bio opcija... Ovo mi je ono najočiglednije. Za onu situaciju na početku 4-te, šta znam neću da hejtujem sudije/budem zaverolog. Ladno ću da navijam za Eaglese u finalu. Tako da u sb opet navijam protiv umesto za 😁 Pa ono, da Allen nije bezao da sacuva zivu glavu, mozda bi i uspeo da baci pas ka Shakiru dok je ovako bilo nerealno to ocekivati. Meni je iskreno Allen tu najveci "krivac" sto nije pre-snap promenio protection a onda i bukvalno uleteo pravo u blitz. Da je promenio protection ili da je krenuo da bezi na levu stranu pas ka Shakiru bi bio lagan. Edited January 28 by Darth Steva Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ikac Posted January 28 Share Posted January 28 Za poraz Bills-a opet je najodgovorniji McDermott sa svojim coaching staffom, za 13 sekundi je bio DC Frazier, sad OC Brady koji zove 6 puta sneak koji je prošao valjda 2 puta, od toga su jednom mogli da izgube loptu kad je Allen fumblovao. I to sve dok James Cook igra jako dobro, a klasične run akcije su donosile 3-4 jarde i sa Ty Johnsonom/Davisom na RB. Kada je reč o odluci na 4&inches, ja nisam video nigde da je prešao liniju. Druga stvar, dato hvatanje Worthy-ju mene lično nervira, ali takve situacije se 100% sude u korist napada. A što se tiče pozvanih/nepozvanih holdinga toga uvek ima i biće na obe strane: i dalje mi je u ušima glas Johna Madden iz prvih igara koje sam igrao na PS1: Holding happens on almost every play. Generalno, ko je gledao na Arenu čuo je Miksu, a i ja sam saglasan: osećala se ta neka nervoza u redovima Billsa, 2 ista illegal formation prekršaja, pecanje na taunting, itd. Da se ja pitam McDermott bi imao ozbiljan razgovor da ostane HC, mada problem je što su sada vodeći kandidati zaposleni i verovatno ti ostaje OC Brady ili (ako imaju muda) Spags. Zapravo, sad kad razmislim sutra bih otpustio McDermotta i uzeo Spanguola. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nek grmi jako Posted Saturday at 07:47 PM Share Posted Saturday at 07:47 PM (edited) Sad pun gas. Edited Saturday at 07:56 PM by Nek grmi jako 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyglider Posted yesterday at 12:06 AM Share Posted yesterday at 12:06 AM Krenulo je, TD Eagles Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Ticket Posted yesterday at 12:40 AM Share Posted yesterday at 12:40 AM (edited) Немаштовит напад Иглса, морала је бити већа предност. Неминовно је да ће се пробудити Чифси, још стартни посјед у 2/2. Океј, ово је сад солидно. Притисак на Махомса подсјећа на онај из LV SB Edited yesterday at 12:46 AM by Big Ticket Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted yesterday at 12:46 AM Share Posted yesterday at 12:46 AM (edited) Jeste rano ali milina za gledati kako maltretiraju Mahomesa. 2 sacka i onda int. Prelijepo. Kakvo poluvrijeme Eaglesa. 24-0. Sad treba odbraniti i ovaj poslednji napad Chiefsa u 1 pol. Edited yesterday at 01:10 AM by Miki28 Teoljub edit 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyglider Posted yesterday at 01:19 AM Share Posted yesterday at 01:19 AM Deluje da su se Cheifsi usrali, stegnuti u napadu , stegnuti u odbrani s toga i ne čudi ovakav rezultat na poluvremenu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted yesterday at 02:17 AM Share Posted yesterday at 02:17 AM Prelepo… steta samo sto nece stici da ih nabiju 50 razlike Link to comment Share on other sites More sharing options...
Howie Roseman Posted yesterday at 02:58 AM Share Posted yesterday at 02:58 AM Idemooooo. Ovako je trebalo i prije dvije sezone, ali zadovoljićemo se drugom titulom u relativno kratkom periodu. Hurts je malo bolje odigrao prošli SB, Saquon ugašen (run defence jedina stvar koja je funkcionisala kod Chiefsa) i opet rutinska pobjeda. Današnja odbrana je bila perfektna, Vic Fangio MVP. U off-sezoni je bitno zadržati Bauna, pogoditi sa ofanzivnim koordinatorom i hvala Elliotu za sve clutch momente i današnju besprijekornu partiju ali se mora draftovati novi kicker. Ne sumnjam da će Howie odraditi odličan draft, možda bude i kakav trejd ako se ukaže prilika i titula može da se odbrani. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted yesterday at 03:16 AM Share Posted yesterday at 03:16 AM Al se pumpaju statsi da se obrise katastrofalno izdanje za 3/4. Nisu trebali Eaglesi da spustaju gas nego da ih ugaze na max. Cestitke navijacima Eaglesa. Apsolutna dominacija 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nek grmi jako Posted yesterday at 03:17 AM Share Posted yesterday at 03:17 AM E tako. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lineker Posted yesterday at 07:36 AM Share Posted yesterday at 07:36 AM Čestitke Filadelfiji...uvek je zanimljivije kad su različiti pobednici, osim ako nije tvoj tim koji gubi. Ovaj put sjajno nameštena ekipa, koordinatori, potpisi izmedju dve sezone. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyglider Posted yesterday at 09:19 AM Share Posted yesterday at 09:19 AM Zasluženo Eaglesi, svaka čast, videlo se u prvom poluvremenu da su na dobrom putu i da Chiefsi ne igraju svoju igru. I baš dobro što Chiefsi nisu osvojili ponovo, smučili su se skoro svima 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nek grmi jako Posted yesterday at 02:15 PM Share Posted yesterday at 02:15 PM (edited) Gledam Reksa Rajana, kaže: Čifsi došli na SB sa mentalitetom - mi imamo Mahomsa, a Iglsi sa majndsetom - baš nas briga, zdrobićemo ga. Zaista, KC ima boljeg trenera i kvoterbeka, ali sinoć - ne. Kad smo bili klinci i trenirali fudbal, kad otkineš nekog govorilo se: nisu prešli pola terena... Sinoć su Čifsi prešli pola terena prvi put polovinom treće četvrtine. Nikad nisam video da u SB neko ima više sekova nego protivnik prvih dauna nakon dve četvrtine. Mahoms u prvom poluvremenu Qbr od čitavih 1, na skali od 0 do 100. Edited yesterday at 02:34 PM by Nek grmi jako 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Estrella Roja Posted yesterday at 02:15 PM Share Posted yesterday at 02:15 PM Kakva lepotica od igre Iglsa, razbili su potpuno Čifse ono je bilo uživanje gledati. Granitna odbrana File je prve poene primila tek krajem treće četvrtine. Plus naravno 2 INT u crvenoj zoni i 2 TD koji su iz toga proizašli. A o gomili sekova ne treba ni trošiti reči. Koliko je odbrana bila dominanta svedoči i to da je KCC u prvom poluvremenu imao više napada nego osvojenih jardi i mislim da nisu nijednom prešlu u protivničku polovinu. Šta reći za MVP Hurtsa, upseo je nekoliko puta trčanjem da se dokopa prvog dauna, iako primarni napadi File preko Barklija skoro da nijednom nisu prošli. I naravno onaj TD pas u trećoj četvrtini kada su svi na stadionu očekivali igru trčanjem Na kraju da pohvalim i Eliota, 3 puta je čovek morao da ponavlja pokušaj fild gola zbog kazni, kapiram da je mentalni pritisak mnogo veći kod drugog pokušaja, nakon što si pogodio prvi ali je on to odlično izveo. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nek grmi jako Posted 23 hours ago Share Posted 23 hours ago Gledam sad draft klasu, najveći pobednici su, pored Iglsa, sinoć bili taklovi i gardovi koji izlaze na draft, kao i oni koji će biti FA u nadolazećim sezonama. Jer ako najboleg kvoterbeka l najboljeg trenera lige ojade četvorica defanzivnih linijaša, bez ijednog jedinog blica, tako da im upropaste napad do neprepoznatljivosti, onda odgovor mora da bude u opakoj OL. Bez toga, kada se sretnu sa čudovištima koje ima Fila u defanzivnom frontu, džaba kreče čak i Mahoms i Endi Rid. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted 23 hours ago Share Posted 23 hours ago Kakav horor od meča! Čifsi nisu zaslužili trofej ove godine, oni su realno trebali imati skor bar 11-6, i greh bi bio da je tim koga sam zavolio zbog napada uzeo još jednu titulu zbog odbrane, jer njihov napad ove godine nije bio ni u 10 u ligi, ali opet ovakvo gaženje i poniženje nije prijalo, nadam se da će ih to motivisati, pa uz zdrave Rajsa i Pačeka da krenu priču ispočetka na jesen. Koliko god da mi je drago što je Barkli uzeo prsten, zaslužio ga je, toliko mi je užasno što sad i Hurst ima prsten, jer on mi je u top 3 najantipatičnija QB ikad, tako da je ovo noćas baš bilo bolno za gledati s moje strane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago Ne pratim ovo, ali zašto pljuju Mahomesa što je ostao u igri? Kao radi statpaddinga iako je bilo gotovo. I onda kažu bacio 3 TD dodavanja za to vrijeme. Mislim, koliko oni igraju utakmica u sezoni? 15-20? Malo mi je čudno da mu predbacuju zbog toga. Pretpostavljam da ima velikana tog sporta koji nikad nisu igrali Superbowl. Ili su ga igrali jednom i izgubili. Jel ostali QB izađu ako im je momčad dožvljela blowout, ili ako imaju veliko vodstvo? Sad sam gledao koji su bili blowouti. Jel Peyton Manning sjeo protiv Seahawksa, Brady protiv Chiefsa, Elway protiv Redskinsa ili 49ersa, Kelly protiv Redskinsa ili Cowboysa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago Mahomes je fenomenalan ali sta tek reci za Brady. Sad bas citam podatak da je u 3 njegova poraza u SB ukupna razlika bila 15 poena. Onaj preokret protiv Falconsa i onda SB sa Bucsima ga odvaja od svih za sva vremena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts