Xpert Posted Sunday at 09:52 AM Author Share Posted Sunday at 09:52 AM Nije bas samo do odbrane, Goff je bacio dva uzasna pika, plus malo preterivanja sa trick playevima... dobio ih je Wash fair & square. I naravno, da se okaci godisnja slika: 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted Sunday at 10:28 AM Share Posted Sunday at 10:28 AM 9 hours ago, Skyglider said: Prejaku odbranu ima KC za Houston A Mahomes zaštićeniji od belog medveda Ono više stvarno preazi sve granice dobrog ukusa. Prvo onaj roughing the passer Andersona, nigde veze. Pa onda još smešniji unnecessary roughness, gde je lik več bio runner. Plus nije na vreme legao, plus su se defanzivci više sudarili izmedju sebe, nego što su udarili njega... Verovatno bi mu svirali i ono jedno bacakanje kraj aut linije, da nisu osetili i sami da ga preteraše. Baš su postali strašno odvratni sa tim Mahomes + sudije, i Kelce + Taylor Swift. Ali mora se oddati priznanje stručnom štabu, koji iz sezone u sezonu pronalazi način da napravi posao od onoga što ima na raspolaganju. Neko vreme su bili strašna ofanzivna ekipa. Sad su više defanzivci. I nije mi baš jasno što nije bilo više interesa za Spagnuola u ovom HC ciklu. Jer je to itekako zaslužio. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted Sunday at 10:50 AM Share Posted Sunday at 10:50 AM 48 minutes ago, Xpert said: Nije bas samo do odbrane, Goff je bacio dva uzasna pika, plus malo preterivanja sa trick playevima... dobio ih je Wash fair & square. Bas to… tacno je da odbrana nista nije mogla da zaustavi ali Goff je posteno prodao u prvom. Fumble kad su bili u RZ, onda onaj sramotan pick6 i na kraju da zacini sa INT-om u EZ za kraj poluvremena. Samo prostom matematikom i bez dublje analize to je potencijalni swing od nekih 13-21 poena u korist Wash… malo li je Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyglider Posted Sunday at 11:48 AM Share Posted Sunday at 11:48 AM Šteta , otišao sam da spavam , nisam mogao da izdržim više , a vidim bio spektakl. Jadni Lionsi, a taman se ponadali da će ove godine prvi put u dugoj istoriji da zaigraju u Super Bowl-u. Izgleda da im nije suđeno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ikac Posted Sunday at 05:51 PM Share Posted Sunday at 05:51 PM (edited) 7 hours ago, L' Imperatore said: Ono više stvarno preazi sve granice dobrog ukusa. Prvo onaj roughing the passer Andersona, nigde veze. Pa onda još smešniji unnecessary roughness, gde je lik več bio runner. Plus nije na vreme legao, plus su se defanzivci više sudarili izmedju sebe, nego što su udarili njega... Verovatno bi mu svirali i ono jedno bacakanje kraj aut linije, da nisu osetili i sami da ga preteraše. Baš su postali strašno odvratni sa tim Mahomes + sudije, i Kelce + Taylor Swift. Ali mora se oddati priznanje stručnom štabu, koji iz sezone u sezonu pronalazi način da napravi posao od onoga što ima na raspolaganju. Neko vreme su bili strašna ofanzivna ekipa. Sad su više defanzivci. I nije mi baš jasno što nije bilo više interesa za Spagnuola u ovom HC ciklu. Jer je to itekako zaslužio. Užasna 2 call-a, pogotovo taj drugi. Video sam na X i neko žaljenje na pozvan OPI Houstona, ali to je bila tačna odluka. Kao neko ko je igrao odbranu, moram da naglasim koliko mrzim te bedne RTP odluke, ali još više mrzim tzv. pick play-eve napada. U većini slučajeva je to čist OPI i maltene nikad ga ne pozovu. Spagnuolo je intervjuisan sad za NYJ i Jacksonville, ali mislim da će oni ići u drugom pravcu, pogotovo JAX za kojeg mislim da će ići ofanzivno da vidi šta ima sa Lawrence-om, a i NYJ mi deluje da će pre ofanzivno jer će se umeša Woody, a i prethodni im je bio defanzivni. To što nisu otpustili Saleha prošle godine i uzeli Mike Vrabel-a je katastrofalna odluka. Nerealna partija Danielsa. Od grešaka Goff-a mislim da je važnije bilo to što osakaćena odbrana Lionsa nije mogla ništa da zaustavi, što je uzrokovalo to da Detroit malo forsira. Trick play sa pasom Williamsa je bio ipak jedan takav play previše, a kad se tako nešto pozove teško je očekivati da će mlad igrač biti u fazonu live to fight another day i baciti loptu u aut/trčati. Uglavnom su u fazonu bacam sad i verovatno više nikad. Još koliko znam Williams nikad nije bio QB za razliku od Randle El-a i Edelmana koji su često učestvovali u takvim akcijama. Edit: Sad baš pogledao gde je Randle El i zapravo je WR coach u Lionsima 😄 Edited Sunday at 05:53 PM by Ikac 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted Sunday at 06:38 PM Share Posted Sunday at 06:38 PM 40 minutes ago, Ikac said: Spagnuolo je intervjuisan sad za NYJ i Jacksonville, ali mislim da će oni ići u drugom pravcu, pogotovo JAX za kojeg mislim da će ići ofanzivno da vidi šta ima sa Lawrence-om, a i NYJ mi deluje da će pre ofanzivno jer će se umeša Woody, a i prethodni im je bio defanzivni. To što nisu otpustili Saleha prošle godine i uzeli Mike Vrabel-a je katastrofalna odluka. Bio je spominjan i kao jedan od kandidata kod Raidersa. Ali mi se činilo da u nijedoj od tih situcija, nije bio ni blizu užem krugu favorita. Što je po meni malo disrespectful, obzirom na to kakav posao čovek radi iz sezone u sezonu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Howie Roseman Posted Sunday at 08:13 PM Share Posted Sunday at 08:13 PM Konačno Hurts rushing TD, ovako nije trčao od plej-ofa '23. Elliott je ogroman problem ove sezone, ovih 3-6 poena po meču sto nas košta bi i mogla biti razlika između osvajanja SB-a i ostajanja kratkih rukava. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted Sunday at 08:39 PM Author Share Posted Sunday at 08:39 PM Neozbiljna odbrana trcanja Ramsa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyglider Posted Sunday at 11:25 PM Share Posted Sunday at 11:25 PM Izvuče se Philadelphia na kraju , dobra utakmica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ikac Posted Sunday at 11:53 PM Share Posted Sunday at 11:53 PM 5 hours ago, L' Imperatore said: Bio je spominjan i kao jedan od kandidata kod Raidersa. Ali mi se činilo da u nijedoj od tih situcija, nije bio ni blizu užem krugu favorita. Što je po meni malo disrespectful, obzirom na to kakav posao čovek radi iz sezone u sezonu. I meni isto deluje. Jeste jednom bio HC i baš je loše prošlo, ne računam 2017. kad je bio interim u Giantsima. Postoje situacije kada su treneri iz drugog pokušaja znatno bolje radili, pre svih naravno Belichick, a i Dick Vermeil mi pada na pamet ovako iz glave. Ako neko bira defanzivnog HC ne znam šta to donose Aaron Glenn, pa i Brian Flores kojeg veoma gotivim i dosta sam ga pratio jer radi u Minnesoti prethodne 2 sezone. Vance Joseph se kao ni Flores nije dobro snašao prvi put kao HC i to relativno skoro. Robert Saleh, Patrick Graham, Anthony Weaver trenutno mi ne deluju kao ozbiljni kandidati, kao naravno i Ron Rivera i Rex Ryan. Zanimljiv meč i rekao bih ipak zaslužena pobeda Eaglesa koji su bolje znali kako da iskoriste uslove i teren (nije loše imati Barkley-a jelte). Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted yesterday at 07:17 AM Share Posted yesterday at 07:17 AM 7 hours ago, Ikac said: I meni isto deluje. Jeste jednom bio HC i baš je loše prošlo, ne računam 2017. kad je bio interim u Giantsima. Postoje situacije kada su treneri iz drugog pokušaja znatno bolje radili, pre svih naravno Belichick, a i Dick Vermeil mi pada na pamet ovako iz glave. Ako neko bira defanzivnog HC ne znam šta to donose Aaron Glenn, pa i Brian Flores kojeg veoma gotivim i dosta sam ga pratio jer radi u Minnesoti prethodne 2 sezone. Vance Joseph se kao ni Flores nije dobro snašao prvi put kao HC i to relativno skoro. Robert Saleh, Patrick Graham, Anthony Weaver trenutno mi ne deluju kao ozbiljni kandidati, kao naravno i Ron Rivera i Rex Ryan. To je sasvim razumljivo, jer nakupe više godina trenerskog iskustva u NFL. A još imaju i to prvo iskustvo o kojem su dobro razmislili u medjuvremenu o svojim greškama. Ako nisu baš Josh McDaniels... Aaron Glenn ima smisla (pogotovo za Saintse), jer je njegov rad samo potvrdjen u Detroitu. On je u Saintsima kao defensive back coach odradjivao sijajan posao. Sječam se jedne situacije ispred x godina. Santsi koga god ubace u secondary, on igra odlično. Rekoh, ovo je do trenera/koordinatora. Pogledam ko je db coach, i tad sam prvi put čuo za Glenna. Flores je vrhunski koordinator, ali je po meni upitan u ulozi head coacha. Lik je u Miamiju na prvi znak nekih problema optužio ownera rasizma (ili tako nešto je bilo). Druže, da su ljudi rasisti, nebi te ni postavljali na najbitnije mesto u miljarde dolara vrednoj franšizi. Graham i Joseph su odlični koordinatori, ali mi deluju malo previše mlako za glavnog trenera. Saleh takodje, ali je možda ipak malo bolji fit. njega je jednostavno NY progutao kao mnoge. On bi mogao u drugom pokušaju negde da popravi imidž Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted 22 hours ago Share Posted 22 hours ago Nocas rezultati koji nisu po mojoj zelji, horor sta je Andrews ispustio, od preostalih timova jedino su mi Chifsi blisku srcu zato se nadam da ce uspeti da pokore ovo sto je preostalo i da formalno krunisu dinastiju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lineker Posted 22 minutes ago Share Posted 22 minutes ago Baltimore i konverzija za 2 poena, katastrofa. Andrews-u treba lepilo u šake za te pokušaje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts