Krava kaze mu Posted April 13, 2020 Share Posted April 13, 2020 Nolan je bio na pecurkama kada je pisao ovo... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krava kaze mu Posted April 13, 2020 Share Posted April 13, 2020 Nesto ocigledno ne stima sa ovim outside 'svetom', samo ne znam da li je u pitanju 'plot twist' ili je sezona jednostavno banana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nenson Posted April 13, 2020 Share Posted April 13, 2020 1 hour ago, Krava kaze mu said: Nolan je bio na pecurkama kada je pisao ovo... A ubacuje svoju omiljenu tezu buducnosti iz jos jednog svog projekta Person of interest... Compjuter koji predvidja nasu mogucu buducnost i na kraju upravlja nasim zivotima.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted April 17, 2020 Share Posted April 17, 2020 Odgledah s03e02. Jesu li oni ovim zmajem upravo spojlovali da je GoT jedan od parkova? 🙂 On 4/13/2020 at 10:05 PM, Krava kaze mu said: Nesto ocigledno ne stima sa ovim outside 'svetom', samo ne znam da li je u pitanju 'plot twist' ili je sezona jednostavno banana Kuku, da nisi ti jedan od domacina? 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted April 21, 2020 Share Posted April 21, 2020 Ja ocekujem Arnolda do kraja sezone. 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted April 23, 2020 Share Posted April 23, 2020 Kakav je ovo jebeni masterpiece Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted April 24, 2020 Share Posted April 24, 2020 (edited) Poptuni je promšaja gledati ou seriju jednu epizodu nedeljno. Trebao sam da sačekam da se sve skupe, pa da ogledam, odjednom. Ovako akcenat na jednu grupu likova u jednom, u drugoj na drugoj grupi likova i onda se gubi mnogo u priči.. Iskreno treća sezona je za sada najlošija, jedan od razloga je što je odbačen koncept iz prve, pa i druge sezone, ali čini mi se da je glavni razlog likovi koji počinju da budu "annoying", posebno Dolores koja spusti kvalitet serije za 40% svaki put kada se ubaci u kadar. Što je najgore Bernard i Caleb izgledaju, za sada, kao obični statisti bez ikakvog razloga postojanja u seriji. Ok, razumem da će imati svoju ulogu u finalu, ali pet epizoda imaju totalno beznačajne uloge u globalu, što je užasno ako se onda zna da neki drugi likovi dobijaju mnogo više prostora. Ono što opet je takođe mnogo annoying je terminator efekat kod domaćina, posebno kod Dolores, ali i kod Šalot, što smo videli u zadnoj epizodi, s tim što T-1000 je imao i mogućnost da bude i pobeđen, usporen. Dolores zna sve, vidi sve, ne mogu joj metkovi ništa, ne može joj niko ništa, proračuna 100 koraka unapred i jednsotavno je nepobediva, što u potpunosti ubija draž gledanja serije. Sve ovo nabrojano je jedan od razloga što serija rapidno gubi publiku i verovatno će se taj trend nastaviti do kraja sezone. Edited April 24, 2020 by Don Laki Juan 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted April 24, 2020 Share Posted April 24, 2020 Ja sam upravo krenuo sa S2. Po meni je S1 bila najbolja serija te godine, bio sam raspamećen, zato mi nije jasno šta sam čekao toliko dugo sa S2, ali eto... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasa965 Posted April 24, 2020 Share Posted April 24, 2020 Pogledaj pa piši posle. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nelson Bighetti Posted April 24, 2020 Share Posted April 24, 2020 Meni je s02 bas veliko razocaranje nakon hypa premijerne sezone, toliko da se prilicno dvoumim da li uopste da nastavljam dalje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted April 27, 2020 Share Posted April 27, 2020 (edited) Kad vidim ko pokusava da spasi svet dodje mi da dodje do unistenja. Ma sta fali koznoj Dolores u 3.sezone Spoiler Odfikarili joj ruku zlobnici Dobro de ajde vratice je. Edited April 27, 2020 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasa965 Posted April 27, 2020 Share Posted April 27, 2020 Šta ovi ljudi rade? Posle S02 rekoh ,,umiće se ladnom vodom" osvestiće se. Sad , odgledaću do kraja , nije da neću. Samo čemu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted April 27, 2020 Share Posted April 27, 2020 (edited) I tako.... U sledećoj epizodi Edited April 27, 2020 by Don Laki Juan 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted April 28, 2020 Share Posted April 28, 2020 Dolores vadi sezonu. Mislim dobra je zenska. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted May 4, 2020 Share Posted May 4, 2020 (edited) Jel se to meni ucinilo ili Spoiler znak Otpora je bio u zadnjoj epizodi. Inace Spoiler They kill Dolores. You bastards. Edited May 4, 2020 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted May 4, 2020 Share Posted May 4, 2020 Gledam Westworld i pade mi ma pamet nešto na šta do sada nisam obraćao pažnju. Roboti rade na 5G mrežu....Sve je sada jasno. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted May 4, 2020 Share Posted May 4, 2020 4 hours ago, Zvezdinho said: Jel se to meni ucinilo ili Reveal hidden contents znak Otpora je bio u zadnjoj epizodi. Inace Reveal hidden contents They kill Dolores. You bastards. 1. Jeste, prilicno upecatljivo. Kad je Gospodja koja inace nema oko za detalje primetila 🙂 2. Pitanje je. Mozda se i vrati 🙂 Sve iz ove sezone je moglo da stane u dve epizode. Na kraju trece smo manje-vise tu gde smo i bili na njenom pocetku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted May 5, 2020 Share Posted May 5, 2020 8 hours ago, Laki21 koji lebdi said: 2. Pitanje je. Mozda se i vrati 🙂 Spoiler Ajd u sto marke da će da se vrati, ali da li u svom telu ili nečijem drugom, ostaje otvoreno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted May 5, 2020 Share Posted May 5, 2020 27 minutes ago, Don Laki Juan said: Hide contents Ajd u sto marke da će da se vrati, ali da li u svom telu ili nečijem drugom, ostaje otvoreno. N'umem da turam spojlere, prastajte 🙂 ---- Ce se vrne sigurno, i tu pre svega mislim na glumicu; a njeni biseri su trenutno u dva tela, u Sarlot u Lorensu, iako drugacija - a zapravo je ona u kodu svih domacina, tako da je i u Bernardu i u Miv...Tako da su mogucnosti neogranicene 🙂 Dokle god je stsmpaca i dokle god je se seca barem jedna osoba. --- Nego, podseti li vas kraj malo na "Fight Club"? 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted May 5, 2020 Share Posted May 5, 2020 (edited) 4 hours ago, Don Laki Juan said: Hide contents Ajd u sto marke da će da se vrati, ali da li u svom telu ili nečijem drugom, ostaje otvoreno. Pa Spoiler Ona je vec u jednom telu, samo sto je to telo preuzelo nju. Ona je u telu Sharlote Hejl ako se ne varam. A sledece sezone. Spoiler Bice u telu Srdje Popovica koji pokrece Otpor Edited May 5, 2020 by Zvezdinho 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted May 5, 2020 Share Posted May 5, 2020 19 minutes ago, Zvezdinho said: Spoiler Ona je vec u jednom telu, samo sto je to telo preuzelo nju. Ona je u telu Sharlote Hejl ako se ne varam. Spoiler Ne varaš se, ali pitanje je da li samo tu, ili ima još "kopija". Više me zaista ništa ne može iznenaditi. Meni je jako bilo zanimljivo kada brišu Dolores i brišu je particiju po particiju pola epizode minimum. A super kompjuter koji upravlja sa celim svetom i pola univerzuma se obrisao za par sekundi. Mogli su da ostave da se lagano briše i da čak ostave cliffhanger za sledeću sezonu, ali očigledno nije bilo vremena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted May 5, 2020 Share Posted May 5, 2020 1 hour ago, Don Laki Juan said: Hide contents Ne varaš se, ali pitanje je da li samo tu, ili ima još "kopija". Više me zaista ništa ne može iznenaditi. Meni je jako bilo zanimljivo kada brišu Dolores i brišu je particiju po particiju pola epizode minimum. A super kompjuter koji upravlja sa celim svetom i pola univerzuma se obrisao za par sekundi. Mogli su da ostave da se lagano briše i da čak ostave cliffhanger za sledeću sezonu, ali očigledno nije bilo vremena. Brisali su je tako sporo zato sto su trazili "kljuc". Lako mozes da obrises folder sa 1000 slika, ali ako treba da sacuvas samo jednu od njih, trebace ti vreme da je nadjes. Ona je u Sarlot i u Lorensu, ne znam kako vam je to promaklo na pocetku epizode. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krava kaze mu Posted May 5, 2020 Share Posted May 5, 2020 (edited) koja propast od sezone i jos bi da nastave Edited May 5, 2020 by Krava kaze mu Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted August 12, 2021 Share Posted August 12, 2021 jas odgledo samo prvu sezonu jos onomad, bukvalno na silu gledao tamo do pred kraj, cisto da vidim dal mi predosecaj bio u pravu.. i da bio je, al kontam nema potrebe da gledam dalje od prve sezone, kaj ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted August 13, 2021 Share Posted August 13, 2021 Ja sam odgledao bio i drugu. Moze da prodje, koliko se secam valjda je i bolja od prve, ali za trecu i nisam nesto bio zainteresovan i batalio sam je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts