McLeod Posted March 29 Share Posted March 29 Jako tesko, ali voleo bih to da vidim, jer je i ATP finale osvojio tako sto mu se sve ocistilo, bukvalno je dobio samo Tima od jacih, a i Sinsinati mu se otvorilo, samo Del Potra je dobio. Uglavnom na ostalim turnirima gde je igrao dobro i izbacivao jake igrace (tipa Big 3 ili neko blizu) sledeci jak igrac ga je izbacivao. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted March 29 Share Posted March 29 6 hours ago, Dracarys said: Pa ima samo jedan masters u karijeri, baš tužno za njega s obzirom na to kakvim sve udarcima raspolaže. Pobedio je Alkarasa, ali opet ima težak put da dođe do titule, jer mora igrati protiv Zvereva i onda u finalu protiv nekoga od Siner/Medvedev. Ima i završni, batalite te priče šta se očistilo, on ga je osvojio (na Meka mislim). I ja bih volela da osvoji, više je on zaslužio po kvalitetu da bude GS šampion nego Tim, recimo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted March 29 Author Share Posted March 29 Tja, više je po kvalitetu i Krajinović zaslužio da ima masters nego Sok, pa bi šta bi... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted March 29 Share Posted March 29 Pa ne znam, ja sam možda naše igrače nekako podsvesno poredila sa Novakom. Siner ubi Medvedeva, bukvalno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted March 29 Author Share Posted March 29 Auu, potpuno sam zaboravila da je to bilo u 8, a htela sam da gledam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted March 29 Share Posted March 29 Nema šta da žališ, Medvedev uzo tri gema ukupno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted March 30 Share Posted March 30 Ne da se Zverev. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted March 30 Author Share Posted March 30 Šteta što Dimitrov nije izdržao, ali bravo i za Zvereva što je izvukao onaj gem za ostanak u meču gdje je bilo 0:30. Moglo je baš ovo i u dva seta, ne mogu još jedan, odoh na spavanje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted March 30 Share Posted March 30 beba Federer > beba Andreas Sepi Salu na stranu, uzivanje je gledati Dimitrova kad ovako przi, kao na AO17. Lepo je rekao Cicipas da ce uskoro da se vrati one-handed BH u top10, mada sumnjam da je mislio na ovo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted March 30 Share Posted March 30 E sad Batke da prospe u finalu A Cicipas je počo nešto da filozofira po Tviteru, ja ne znam šta mu je. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted March 30 Share Posted March 30 Zvereva trenutno ne racunam u jaceg igraca tako da ono .. a Medvedev da razmisli pogotovo posle 6-0 ili koliko bese mrzi me da proveravam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted March 30 Share Posted March 30 Pa ako Zverev danas nije jedan od jačih, ko li spada u te jače? Zverev nije na nivou današnje velike četvorke (Đoković, Medvedev, Alkaras i Siner), ali je definitivno jači od ostalih igrača i to se ne dovodi u pitanje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milutinov Tata Posted March 30 Share Posted March 30 8 hours ago, McLeod said: Medvedev da razmisli pogotovo posle 6-0 ili koliko bese mrzi me da proveravam Jeste, imaoa je 6-0, uz 2 pobede prosle godine, finala Roterdama i Majamija, ali od Pekinga 0-5, a ovo je sada bila najlaksa pobeda za Sinera. Sto bi rekli neki preokret za 360 stepeni (da ne bude zabune ne i ja). Impresivan je bio Siner sinoc, on je bio taj koji je terao Medvedeva da nesto pokusava, bas je cvrst u razmenama, a svaku priliku iskoristi za napad. A servis ga i dalje odlicno sluzi. Medvedev bas malokrvan, mozda su mu u glavi bila secanja na AO. Sad u finalu imamo jednog mladjeg i jednog starijeg igraca, opet ovi iz druge polovine '90 corak. Ocekujem da Dimitrovu onaj raspad u finalu Pariza pomogne da sutra odigra mnogo bolje, ali bice tesko protiv gotovo neprobojnog Italijana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted March 30 Author Share Posted March 30 Meni se čini da je to isti mečap kao Dimitrov-Đoković. Drugim rečima, ako igra odlično može da ga namuči, ali pobediti neče. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted March 30 Share Posted March 30 20 minutes ago, alcesta said: Meni se čini da je to isti mečap kao Dimitrov-Đoković. Drugim rečima, ako igra odlično može da ga namuči, ali pobediti neče. Svidja mi se sto nisi rekla Federer - Djokovic lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted March 30 Author Share Posted March 30 Pa ne znam zašto bih. Sinerova igra me mnogo podseća na Đokovića nekada, a Dimitrov mi ipak liči na Federera samo u estetskom pogledu, po efikasnosti se ne mogu ni porediti. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted March 30 Share Posted March 30 Eh Ribakina... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted March 30 Author Share Posted March 30 Baš šteta. Kolinsovu smisliti ne mogu. Zar nije ona najavila penziju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted March 30 Share Posted March 30 Nešto je bilo, da. Ameri ko da je uzela USO. A nije ona meni antipatična, nego mi je Ribakina baš baš draga cura. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted March 31 Share Posted March 31 Najavila penziju na kraju ove sezone tako da je ovo na neki nacin prica o Pepeljugim a to je uvek popularno a ona jos sa Floride. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted March 31 Share Posted March 31 Jel moguće da ni u muškoj ni u ženskoj konkurenciji ne bude po mom Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted March 31 Author Share Posted March 31 Štuca mi veza celo veče pa ne mogu mnogo da vidim, ali deluje mi po receptu udri mu na bekhend u nedogled i to je manje-više to. Makar je Griša ušao u top 10 ponovo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted March 31 Share Posted March 31 Ali da ih Siner tako polupa, i Dimitrije samo tri gema Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted March 31 Share Posted March 31 Grigor odigrao kao Grigor iz 99% meceva protiv jakih protivnika a ne kao ovonedeljni Grigor i to je otprilike to sto treba znati o ovom mecu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted March 31 Share Posted March 31 Pa i Medvedeva je rastavio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts