Jump to content

Masters turniri 2024 AD

alcesta

Recommended Posts

Jako tesko, ali voleo bih to da vidim, jer je i ATP finale osvojio tako sto mu se sve ocistilo, bukvalno je dobio samo Tima od jacih, a i Sinsinati mu se otvorilo, samo Del Potra je dobio.

Uglavnom na ostalim turnirima gde je igrao dobro i izbacivao jake igrace (tipa Big 3 ili neko blizu) sledeci jak igrac ga je izbacivao.

• Like 1

6 hours ago, Dracarys said:

Pa ima samo jedan masters u karijeri, baš tužno za njega s obzirom na to kakvim sve udarcima raspolaže.

Pobedio je Alkarasa, ali opet ima težak put da dođe do titule, jer mora igrati protiv Zvereva i onda u finalu protiv nekoga od Siner/Medvedev.

Ima i završni, batalite te priče šta se očistilo, on ga je osvojio (na Meka mislim).

I ja bih volela da osvoji, više je on zaslužio po kvalitetu da bude GS šampion nego Tim, recimo.

• Like 1

8 hours ago, McLeod said:

Medvedev da razmisli pogotovo posle 6-0 ili koliko bese mrzi me da proveravam 

Jeste, imaoa je 6-0, uz 2 pobede prosle godine, finala Roterdama i Majamija, ali od Pekinga 0-5, a ovo je sada bila najlaksa pobeda za Sinera. Sto bi rekli neki preokret za 360 stepeni :classic_biggrin: (da ne bude zabune ne i ja). Impresivan je bio Siner sinoc, on je bio taj koji je terao Medvedeva da nesto pokusava, bas je cvrst u razmenama, a svaku priliku iskoristi za napad. A servis ga i dalje odlicno sluzi. Medvedev bas malokrvan, mozda su mu u glavi bila secanja na AO.

Sad u finalu imamo jednog mladjeg i jednog starijeg igraca, opet ovi iz druge polovine '90 corak. Ocekujem da Dimitrovu onaj raspad u finalu Pariza pomogne da sutra odigra mnogo bolje, ali bice tesko protiv gotovo neprobojnog Italijana.