Helena Posted Thursday at 02:07 PM Posted Thursday at 02:07 PM Stavili majstori pet mečeva na jedan stadion.
delgado Posted Thursday at 09:50 PM Posted Thursday at 09:50 PM Mensik prosao Fisa i prosao u polufinale. Ceka pobednika Fric-Beretini A Dimitrov ceka pobednika Nole-Korda, Djokovic uzeo prvi set i upravo sprecio Kordu da odservira za drugi set, ukrao prvi poen u gemu sjajnim lobom i uspeo da se docepa brejka u pravi cas, i sada servira za 5-5. Fricko bi se polufinalom vratio u top10 i na rejsu i valjalo bi da odgovori na do sada bledu sezonu jednim jakim rezultatom na velikom turniru - SF mastersa je vec lepo, odgovara 4tom na svetu i to na brzom betonu, koji mu je omiljena podloga. Protiv Matea ima 4-0, bolji je igrac i vreme je da se iskoristi zreb i napravi jak rezultat. Jedva cekam mec posto je i Mateo meni gotivan bas, nekada pulen a onda polupulen, Jesha zna o cemu pricam ;D @jevrem69 Upravo Novak bez izgubljenog poena odservirao za 5-5, deluje da moze ovo da dovrsi u dva seta.
Besni lala Posted Thursday at 09:54 PM Posted Thursday at 09:54 PM Matori Kako ga je polomio kad je mali Korda servirao za set. Opet deluje mlađe ... 1 3
delgado Posted Thursday at 10:07 PM Posted Thursday at 10:07 PM Pobedio Djokovic u TB drugog seta 7-4, servis mu funkcionise bas bas dobro. Za sat vremena Fricko-Beretka, uzivacu 🙂 1
Molina23 Posted Thursday at 10:10 PM Posted Thursday at 10:10 PM (edited) Najstariji polufinalista u istoriji Mastersa. A tek se hvata forma. Goatovanje. Edited Thursday at 10:11 PM by Molina23 2
jevrem69 Posted Thursday at 10:11 PM Posted Thursday at 10:11 PM Kada ovako igra, i pogotovo kada tako dobro servira, samo Siner moze da ga dobije na betonu. Prijavio je gomilu turnira na sljaci, cuo sam iz jednog svog izvora da ce mozda igrati i Zenevu ................... bas hoce da napadne RG
Barker Posted Thursday at 10:26 PM Posted Thursday at 10:26 PM Bas dobar Novak danas! I servis, i fh i bh i ritern i kretanje... Nego sto je dobar stadion u Majamiju: one sumice u coskovima i publika koja viri izmedju palmica 🙂 Ili one dve cica-mace u super prvom redu ispijaju koktelcice i salju srca zavaljene u kozne fotelje. So american and so good 😉 1 1
delgado Posted Friday at 01:24 AM Posted Friday at 01:24 AM Prezivljava Beretini kao macka u ovom QF... Fric imao 2 mec lopte na 1-0 i 6-5 kada je Mateo servirao da ostane u setu/mecu, i nije iskoristio. Potom u TB, 6-3 za Frica, dosta sigurnija igra tokom celog meca u duzim razmenama (koristio prednosti koje ima nad njim u BH i kretanju/brzini), i kad je delovalo da je gotovo, Mateo stvarno izvlaci neku neverovatnu energiju i poene, spasava sve 3 mec lopte potom jos jednu i dobija TB sa 9-7... Ukupno je spasao 6 mec lopti. Evo sad u trecem setu, brejk lopta za Frica na 2:2, evidentno je da Amerikanac bolje igra, ali opet nalazi servis... Bice tesko, iako i dalje verujem u Frica da ce dobiti mec, makar i u odlucujucem TB 1
delgado Posted Friday at 01:59 AM Posted Friday at 01:59 AM I pobedio je Fric, sa 7-5 u trecem setu. Svasta je ispasavao Beretini i bio iznenadjujuce stabilan u razmenama, izvlacio cudesne poene, BH funkcionisao dobro, ali nije izdrzao, lomio ga je Fricko i slomio na kraju. Dobro je koristio blok ritern protiv Mateovih bombi. Sada protiv Mensika, za polufinale mastersa reklo bi se super protivnik. Mali Mensik ima sve, i servis i igru u polju, ali Tejlor ulazi u mec kao favorit ipak. SF Mastersa je sada jak rezultat, da li moze u finale i to potencijalno protiv Djokovica ? To bi bas i za Amere bilo blockbuster finale. Bravo Fricko, bravooo! Idemo dalje 🙂 2
Mina D. Harker Posted Friday at 12:33 PM Posted Friday at 12:33 PM Nije bio neki "lijep" tenis, ali matori je nabaždario servis, svakačas'. Nadam se pobjedi protiv Dimitrova, nisam mu ispratila karijeru ali vidim da je neka muška verzija Jelene Janković, neka tako i ostane. 1
Dzo23 Posted Friday at 01:07 PM Posted Friday at 01:07 PM Nole djeluje izuzetno motivisano i spremno da se napokon dokopa te jubilarne titule! Nadam se da će uzeti i onda na RG ili Vimbldonu da proba doći do 25. GS. 1 2
Helena Posted Friday at 02:27 PM Posted Friday at 02:27 PM 1 hour ago, Mina D. Harker said: Nije bio neki "lijep" tenis, ali matori je nabaždario servis, svakačas'. Nadam se pobjedi protiv Dimitrova, nisam mu ispratila karijeru ali vidim da je neka muška verzija Jelene Janković, neka tako i ostane. Blasfemija Nego, stvarno matorimo...
delgado Posted Friday at 02:40 PM Posted Friday at 02:40 PM Nadam se da ce finale biti Djokovic-Fritz, da mogu malo da se prozivam sa Helenom u toku meca.. 😛
Mina D. Harker Posted Friday at 02:42 PM Posted Friday at 02:42 PM 12 minutes ago, Helena said: Blasfemija Volim! 😁 Kažu, novi Federer (ili njegov stil igre) - kakav crni Fed bez osvojenog GS, a 33 god u gujscu
Helena Posted Friday at 02:56 PM Posted Friday at 02:56 PM (edited) 16 minutes ago, Mina D. Harker said: Volim! 😁 Kažu, novi Federer (ili njegov stil igre) - kakav crni Fed bez osvojenog GS, a 33 god u gujscu Ha dobro, ima jednoruki FH i BH, ali sam već pisala, on je znao šta juri i šta želi i da ima bolji život od big3 zajedno...prosto he našao balans. I ja BiH volela da ima slem, mislim Medvedev ga ima. Ali svako ima svoje prioritete 18 minutes ago, delgado said: Nadam se da ce finale biti Djokovic-Fritz, da mogu malo da se prozivam sa Helenom u toku meca.. 😛 Nećemo se prozivati, Novak ako prođe Batka, stojanka je naša Edited Friday at 02:59 PM by Helena 1
Drug Crni Posted Friday at 03:53 PM Posted Friday at 03:53 PM Gledao sam juče dva i trećinu meča Menšik rezultat karijere na Masters 1000 seriji. Ozbiljan prospekt, ali se mora reći da je Fils potpuno kalao nakon prvog seta. U jednom momentu je i svom boksu rekao da je gotov i da ne može više, što se i jasno videlo. Đoković faktički rutinirao Kordu. Imao je taj bukvalno jedan momenat krize u drugom setu..ali zaista jedan, jer ga je prvi poen drugog gema toliko iscrpeo, da više nije mogao da se povrati u gemu. I to je ta razlika između Đokovića danas i Đokovića od pre par godina: nešto mlađi Đoković bi tu krizu uspeo da prevaziđe odmah. Apsolutno sam očekivao da Novak pobedi, ali sam očekivao da bi Korda mogao malo više da igra servis-volej za šta je sposoban. Ne kažem da bi to promenilo krajnji ishod (verovatno ne bi), ali zašto nije - pitanje je za njegov boks. Fric vs Beretini sam pogledao samo prvi set. Kvalitetniji tenis su pružili od očekivanog i bilo je lepih razmena. Očekujem večeras laganu pobedu Đokovića. Kao što rekoh, ide on ovde po 'stotku' 1
delgado Posted Friday at 05:10 PM Posted Friday at 05:10 PM 2 hours ago, Helena said: Nećemo se prozivati, Novak ako prođe Batka, stojanka je naša 10-0 ima Novak protiv Fricka, dopusti mi da do prvog brejka zajebavam malo ;D (akko bude zeljeno finale. Nadamo se).
Dracarys Posted Friday at 08:34 PM Posted Friday at 08:34 PM Novak je baš jak na ovom turniru, mora se čudo desiti, pa da mu izbegne sedmi rekordni Majami.
Milutinov Tata Posted Friday at 08:45 PM Posted Friday at 08:45 PM (edited) Dimitrov je veceras bio bas los, tesko je proceniti Novakovu igru, ali procenat provg servisa i broj gresaka iz forhenda, kao i prethodna dva meca, nude optimizam uoci finala . Tamo u svakom slucaju protiv nekog ko odlicno servira, sto znaci da koncentacija i ritern moraju biti top. Zanimljivo da je obojicu dobio u Sangaju prosle jeseni. Edited Friday at 08:46 PM by Milutinov Tata 3
diego Posted Friday at 10:34 PM Posted Friday at 10:34 PM Novak to nece javno reci iz postovanja, ali mislim da kada ga cekaju Dimitrov i Monfils sa druge strane, da prosto zna da ce pobediti, tu je neka mentalna blokada ove dvojice, iako su sjajni teniseri. Kad je finale?
Recommended Posts