Helena Posted Saturday at 12:31 AM Posted Saturday at 12:31 AM Kako je tesan, Fric ima brejk. 1 hour ago, diego said: Novak to nece javno reci iz postovanja, ali mislim da kada ga cekaju Dimitrov i Monfils sa druge strane, da prosto zna da ce pobediti, tu je neka mentalna blokada ove dvojice, iako su sjajni teniseri. Kad je finale? Ja ne bih ovo rekla ovako, nego drukše -ta dvojica kad igraju protiv Novaka se predaju pre meča, Monfis naročito, s tim da Griša to radi i protiv jačih na papiru. Imao je igru da pobedi svu trojicu mnogo više puta.
Helena Posted Saturday at 01:35 AM Posted Saturday at 01:35 AM E sad je baš tesno. 6:4 menšik I Menšik finale... ouf Novak.
diego Posted Saturday at 01:43 AM Posted Saturday at 01:43 AM Bolje Fric da je bio, stara musterija sa kojim Novak ima 10:0, ali ko zna, mozda "niko ne dobija Frica 11 puta za redom". 2
Helena Posted Saturday at 01:50 AM Posted Saturday at 01:50 AM Pa zato sam napisala ouf. Servira ko maljem. Inače, ja ne znam otkuda on nama kao MenŠik, on svoje prezime izgovara MenSik.
Milutinov Tata Posted Saturday at 01:51 AM Posted Saturday at 01:51 AM Mensik je predobro servirao, 25 asova i ko zna koliko jos servis vinera, ali utisak mi je da je u razmenama Fric bio bolji, mada na kraju od 4-4 u TB sve 3 razmene odose na stranu Ceha. Namucio se Novak s njim u Sangaju, izgubio prvi set u TB, ali ima iskustvo igranja sa njim, zna ga i sa treninga, pa se nadam da ce uspeti da mu "provali" servis i da ga natera na sto vise razmena.
diego Posted Saturday at 02:02 AM Posted Saturday at 02:02 AM (edited) Sa druge strane, Mensik uopste nema osecaj da izadje na mrezu kada treba, prangija sa osnovne, pa dok ide dobro, dobro je... mogao bi Novak da ga salje do mreze, mada ce i dobar servis/standardno dobar ritern da zavrsi posao. Edited Saturday at 02:02 AM by diego
Урош19 Posted Saturday at 08:08 AM Posted Saturday at 08:08 AM Grobari su verovatno dobro upoznati sa ovim likom a ko nije pojasniću: šta god da je prognozirao desilo se suprotno Tako da nema ništa od Noletove 100. titule 1
Marko Posted Saturday at 09:04 AM Posted Saturday at 09:04 AM Da. Ja lično još nisam pohvatao šta će biti na Areni, odnosno koji komentator 1
Drug Crni Posted Saturday at 09:39 AM Posted Saturday at 09:39 AM Zaista ništa posebno ne može da se kaže za Đokovićevu igru sinoć kad se Dimitrov nije pojavio na meču. Dobro je što se nije potrošio. Menšik je imao dugačak meč, ali dan pauze će učiniti svoje. Biće zeznuto u finalu, ali od starta se crta ovde stotka za Novaka i biće tako.
Dracarys Posted Saturday at 09:42 AM Posted Saturday at 09:42 AM (edited) Bilo bi fino da Novak i završi sa Majamijem kao poslednjim osvojenim mastersom. Ne verujem da će Novaka zanimati, a i previše se cimati oko mastersa u budućnosti, jer su mu cilj slemovi. Edited Saturday at 09:43 AM by Dracarys
Drug Crni Posted Sunday at 03:05 PM Posted Sunday at 03:05 PM (edited) Očekujem finale slično njihovom meču u Šangaju i Đokovićevu pobedu 2-1 u setovima. Obojici će priipasti po jedan izuzetno tesan set, a Novak će još jedan uzeti rezultatski lakše. Edited Sunday at 03:05 PM by Drug Crni slova
Helena Posted Sunday at 03:48 PM Posted Sunday at 03:48 PM Novak se se prijavio i za šljakaste masterse, e sad, dal Madrid? Sa strepnjom čekam meč večeras.
leki bg Posted Sunday at 04:30 PM Posted Sunday at 04:30 PM 40 minutes ago, Helena said: Novak se se prijavio i za šljakaste masterse, e sad, dal Madrid? Sa strepnjom čekam meč večeras. Prijavio se i 2023. kad sam ja isao da gledam, pa odustao...na kraju match of the tournament nam bilo zensko finale Iga vs Arina.
Barker Posted Sunday at 06:38 PM Posted Sunday at 06:38 PM Kisa ima da ugnjavi, ko zna kad ce uopste da pocnu 😡 Gledah danas hajlajte iz 2007 iz 1/4 finala sa Nadalom, kako su prasili vec tada, fenomenalni poeni 🔥🤩 Nadal na pozdravu na mrezi vec tada hladan i kratak 🫤 A tek sto se ovde vidi da je Tara tatina kopija, bukvalno mu je skinula crte lica. 1
Drug Crni Posted Sunday at 06:47 PM Posted Sunday at 06:47 PM Pa,za kad je planirano da počne finale onda?
Helena Posted Sunday at 06:54 PM Posted Sunday at 06:54 PM 2 hours ago, leki bg said: Prijavio se i 2023. kad sam ja isao da gledam, pa odustao...na kraju match of the tournament nam bilo zensko finale Iga vs Arina. Eh, da ponovi tu godinu Na rezultatima com i dalje stoji 21.
Урош19 Posted Sunday at 07:16 PM Posted Sunday at 07:16 PM Na SK1 stoji da kreću u 23:00, pre 2 minuta sam prebacio
jevrem69 Posted Sunday at 07:38 PM Posted Sunday at 07:38 PM (edited) nece izgleda mec ni poceti u ovom danu, tek tamo iza ponoci .................... zamislite da se kisa protegne i na sledeci dan, onda ce finale u utorak moci da gledaju samo korisnici telekoma i to na premijum kanalima. Onaj Solak se posrao na sve korisnike SBB-a, i pokazao da se sve nesuglasice resavaju suskama. A telekom ce kao drzavni mastadont vrlo brzo puci kao mehur od sapunice, posto oni i dalje placaju ceh toga sto su debelo preplatili prava na premier ligu .................. a do tada, po ovome sto videh, sav teniski sadrzaj ce se nagurati na jedan, maksimum dva kanala, Novakove meceve ce prenositi iskljucivo na premijum kanalima. Sada je jos i dobra opcija sto omrazeni Eurosport prenosi tri od cetiri Gren Slema 😗 Edited Sunday at 07:42 PM by jevrem69 1
Урош19 Posted Sunday at 07:52 PM Posted Sunday at 07:52 PM 13 minutes ago, jevrem69 said: nece izgleda mec ni poceti u ovom danu, tek tamo iza ponoci .................... zamislite da se kisa protegne i na sledeci dan, onda ce finale u utorak moci da gledaju samo korisnici telekoma i to na premijum kanalima. Onaj Solak se posrao na sve korisnike SBB-a, i pokazao da se sve nesuglasice resavaju suskama. A telekom ce kao drzavni mastadont vrlo brzo puci kao mehur od sapunice, posto oni i dalje placaju ceh toga sto su debelo preplatili prava na premier ligu .................. a do tada, po ovome sto videh, sav teniski sadrzaj ce se nagurati na jedan, maksimum dva kanala, Novakove meceve ce prenositi iskljucivo na premijum kanalima. Sada je jos i dobra opcija sto omrazeni Eurosport prenosi tri od cetiri Gren Slema 😗 Dobijamo i mi SBBovci arene u utorak 1
Recommended Posts