Jump to content

Fantasy, Draw challenge i ostale igrice

Recommended Posts

Posted

Cestitke Boxy za pobedu.

Ja sam tamo propustio par turnira zbog pokretnih termina i premalo vremena izmedju postavljanja i zakljucavanja, mada realno ni bez toga ne bih bio mnogo bolji. Isto nisam znao da se ne racuna zavrsni turnir pa sam cuvao najbolje igrace bespotrebno. Pricam o timovima, ovi breketi meni nisu zanimljivi i znam da nemam sansu u njima pa sam ih onda i postavljao preko volje.

Sto se tice  ove tvoje  igrice to cu preskociti, rekoa bih da je to samo za "die hard" fanove 🙂

Posted

Ma i ja sam mislila da se racuna i zavrsni turnir, pa sam cuvala najbolje, tek sam 2 turnira pred kraj shvatila da se London ne racuna, tj. kad je poceo zenski zavrsni turnir a nismo morali da tipujemo :classic_biggrin:

• 2 months later...
Posted

Ponovo ja sa igricama :classic_biggrin:

Da li hocete ponovo da igramo onaj bracket?

I da, onu igricu cu sigurno da organizujem, pa ako neko hoce da se prikljuci, slobodno moze. Po meni, nije to za die hard fanove, igra se samo 12 turnira godisnje, trazi manje vremena nego bracket

• Like 1
Posted

MI smo braket poceli jos od prosle sedmice, ali samo nas je bilo trojica. A ja sam ove sezone poceo i obe igrice na wta sajtu, nije kasno da  se prikljucite, pogotovo za ovu gde se pogadja ko ce na finalni turnir, tu bukvalno nista nije propusteno.

• 7 months later...
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 months later...
  • 1 month later...