Jump to content

Davis Cup & druga timska takmičenja


zoe Bg

Recommended Posts

1 hour ago, alcesta said:
Mislim da ljudi generalno ne shvataju koliko je teško ovo što on radi, kad svi podrazumevaju da je njegov poen gotova stvar. Kiksevi mu nisu dozvoljeni u singlu, i on ih ne pravi već ko zna koliko godina. Lud čovek :Hail:

videli smo kako su neki reagovali posle "kiksa" na OI. :classic_dry:

Link to comment
Share on other sites

https://www.washingtonpost.com/sports/tennis/djokovic-needs-win-to-keep-serbia-alive-in-davis-cup-finals/2021/12/01/767b03f6-52d8-11ec-83d2-d9dab0e23b7e_story.html

 

Quote

“This is why we love the Davis Cup,” Kukushkin said. “I’m just honored to play for my country and get the with for Kazakhstan. It was important for us. I’m super excited.”

 

Quote

It was a mostly packed Madrid Arena for the quarterfinal even though host Spain didn’t make it past the group stage. 

 

Link to comment
Share on other sites

4 minutes ago, jevrem69 said:

Na hrtu vrte reklamu za polufinale, samo ne pominju protiv koga to Hrvatska igra mec ............................ zaista su neverovatni .....................😁

 

Nisam vidio al moguće je da su to snimili prekjučer. Mislim, ima li bolje pozivnice nego reći da je protiv Srbalja :classic_biggrin:

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Srbija ima jedan siguran bod, a komsije ni jedan ali je zato verovatnoca da dobiju preostala dva na njihovoj strani... 

Zamisljam situaciju, Viktor pita igrace ima li dobrovoljaca za mec u singlu, a oni ko srednjoskolci na odgovaranju pokusavaju da se sakriju iza druga ili ispod klupe :lol_2:

Link to comment
Share on other sites

1 jak intervju legendarnog Bogdana Obradovica za zurnal, samo za sladokusce. Izdvojicu neke od bisera...
 

Quote

 

- Ја Србију не видим у финалу, него како осваја Дејвис куп. То ја осећам као креатор репрезентације која је освојила Салатару, али и као креатор најбољег играча Новака Ђоковића. Знам шта сам их научио.

 

Шта мислите о хрватском тиму?

- Чилић ништа није урадио целе године, то више није он него неки тенисер који се зове као он. Ова друга двојица који играју сингл су смешни, иза 200. су места. Наши су десет пута јачи од Хрватске.

 

Борна Гојо је у Торину савладао двојицу солидних играча, од којих је Италијан Сонего боље рангиран од свих наших тенисера осим Ђоковића?

- Он је веома мотивисан али не схвата да долази у зону где играју лавови и тигрови. Гојо је у претходним мечевима победио хијене а сада ће играти са бенгалским тигровима. 

 

Где видите кључ победе?

- Дејвис куп даје снагу Новаку да остане ту где јесте. Те победе у репрезентацији ти дају већу снагу него било шта на турнирима. Есенција тениса је Дејвис куп, то је најважније екипно такмичење. На врху пирамиде је Дејвис куп јер даје играчу суштину, зашто се бави тенисом. Новак је 2011. постао број 1 због Дејвис купа. А ако жели да остане још пет година број 1, жели да га освоји и сада.

 

Кецмановић није искористио много шанси против Кукушкина?

- Он је паклени играч јер извлачи срж из костију. Када њега победиш заслужио си да будеш у првих 10. То је знак за Кецмановића да још није сазрео за врх. Али сада је осетио тај мирис барута, извући ће добре закључке и после овог меча ће још боље заиграти у индвидуалној каријери.

 

 

  • Like 1
  • Ha-ha 5
  • Tuzno 3
Link to comment
Share on other sites

  • fancy locked and unlocked this topic

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...