Jump to content

Davis Cup & druga timska takmičenja


zoe Bg

Recommended Posts

Just now, alcesta said:

Mislim da se u međuvremenu vakcinisao, a sigurno nije antivakser jer od starta nije bilo dileme da će se vakcinisati nečim na kraju.

 

Inače rekoše danas da se ostatak srpskog tima ozbiljno sprema u Beogradu i da Troicki traži jače treninge nego što je dosad bio običaj :classic_ohmy:

 

zauvek ce biti smesno, Troicki selektor :lol_2:

Link to comment
Share on other sites

Ako nista drugo Troicki ce pojedine lenstine naterati da treniraju, a bilo bi dobro da ove mladje nauci kako se izvlaci maksimum iz talenta koji imas. Od njega - sasvim dovoljno, mnoooogo vise od onog dodavaca peskirica i flasica (a sadasnjeg teoreticara zavere i "kineskog selektora" :twak: ) .

Link to comment
Share on other sites

53 minutes ago, ciao said:

Jel se znaci vakcinisao Tim, nisam znala? sada posle Beca jel?

Tim je rekao da ce cekati jednu drugu vakcinu (na bazi proteina ili sta vec), a ako ta ne bude na vreme odobrena da ce se vakcinisati nekom drugom, koja bude na raspolaganju.

Posle Beca je rekao da se vakcinisao (znaci nekom drugo vakcinom, verovatno Fajzerom), tako da sto se toga tice nema smetnje da ide u Australiju (niti da se slobodno secka Austrijom).

Edited by wwww
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

41 minutes ago, wwww said:

Ako nista drugo Troicki ce pojedine lenstine naterati da treniraju, a bilo bi dobro da ove mladje nauci kako se izvlaci maksimum iz talenta koji imas. Od njega - sasvim dovoljno, mnoooogo vise od onog dodavaca peskirica i flasica (a sadasnjeg teoreticara zavere i "kineskog selektora" :twak: ) .

 

Ozbiljno mislis da on recimo moze Krajinovica da natera da trenira? :classic_biggrin:

Posto je on najveca, a i jedina lenstina u timu, ostali su svi ok.

Link to comment
Share on other sites

14 hours ago, Petar 91 said:

Ovde apsolutno nema ko da izazove Ruse, bice setnja do tutule.
Da je Spaniji Nadal tu pa da naprave dobru ekipu ili da su Italijani sa zdravim Beretinijem pa da mozda mogu nesto na indoor hardu.

 

Sistem takmičenja je takav bi dubl mogao odlučivati. Novak dobije svakoga a dubl je 50-50. Hrvati isto imaju jak dubl i Čilića.

Link to comment
Share on other sites

https://sport.blic.rs/tenis/dusan-lajovic-karantin-ne-utice-na-nas-od-utorka-smo-kompletni-stize-djokovic/73h7gy2

TENISERI OD SUTRA NA OKUPU, STIŽE ĐOKOVIĆ Dušan Lajović za "Blic": "Karantin u Austriji ne utiče na nas, žao nam je samo što neće biti publike"


 

Quote

 

Teren jeste dosta brži, ali to je zbog nadmorske visine. Međutim, imamo dovoljno vremena da se naviknemo na uslove.

 

 Nažalost, ovde je karantin i ne možemo da izlazimo, ali u principu nema ni potrebe da bilo gde idemo. Oko nas je priroda, i tu možemo da se prošeta.

 

Dominik Tim i Aleksandar Zverev neće učestvovati što je olakšavajuća činjenica za nas. Novak nam se pridružuje sutra, tako da ćemo biti kompletni. Biće zanimljivo gledati te mečeve, s obzirom da imamo Noleta na prvoj tabli koji je veliki favorit u svojim duelima, a sa druge strane imamo drugu tablu, na kojoj će za Austriju igrati Jurij Rodionov koji nije toliko igrao na Turu, pa nam je malo i nepoznat. Mislim da je to jedan od mečeva u kojima imamo vekiku prednost. Sa druge strane, Nemci imaju dvojicu kvalitetnih igrača u singlu, Štrufa i Kepfera. Mislim da je Štruf protiv Noleta igrao nekoliko puta i da Novak nikada nije imao problema sa njim, tako da je, u neku ruku, dosta je bolje što je on prvi reket njihovog tima nego da je na tom mestu Zverev.

 

- Kada imamo slobodno vreme, provodimo ga u zajedničkom oporavku s obzirom da imamo veliki spa u hotelu. Hotel je zatvoren za goste od danas, samo su timovi u njemu, tako da mesta imamo i više nego što je potrebno. Sve teče lepo, za sada. Stvarno je neka planinska idila ovde - zaključio je Dušan Lajović.

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

https://sport.blic.rs/tenis/drugi-dan-treninga-tenisera-u-insbruku-jedva-cekaju-da-im-se-prikljuci-djokovic/xb6347g

 

 Lagano ulazimo u ritam, navikavamo se na teren, lopte, nadmorsku visinu. Zadovoljni smo kako radom, tako i svim uslovima. Moram istaći ljubaznost domaćina koji su nas dočekali kao da smo njihova reprezentacija, trude se i da pričaju na srpskom sa nama, znaju dosta naših reči - bilo je prvo što je Duci rekao.

Hotel u kome smo smešteni je prava bajka, kako samo zdanje tako i čudesna priroda u kome je smešten. Zaspimo i probudimo se u pravom raju, u srcu Alpa, u magiji prirode koju iako smo kroz tenis proputovali ceo svet do sada nismo doživeli. Imamo sve uslove za sjajan rad koji će verujem doneti i jedini rezultat koji želimo, a to je osvajanje Salatare.

 

_SYk9kpTURBXy9hZmM3NjE3MGFlZmRkZDExNjRlN

 

Očekivali smo ogromnu podršku publike, znamo da je mnogo naših ljudi u Austriji koji ovde rade i žive i koji su već bili kupili karte i želeli da dođu da nas podrže. Ipak, sa druge strane srećni smo što takmičenje nije otkazao, što imamo priliku da odigramo mečeve i što možemo biti zajedno ove dve nedelje, nakon toliko dugo vremena. Ništa nam ne manjka, ne osećamo ni da se dešava lokdaun jer nam je organizator priuštio sve uslove. Jedino što će nas osvestiti da ipak nije sve kao pre je to što neće biti publike. Navikli smo već na turnirima po svetu na ovakve situacije, ali nikada pre za reprezentaciju nismo igrali pre praznim tribinama. To ne znači da ćemo biti manje motivisani, u svaki meč ulazimo maksimalno oprezni i sa istim žarom za pobedu – objašnjava Lajović.

 

 

Link to comment
Share on other sites

10 hours ago, wwww said:

"Karantin u Austriji ne utiče na nas, žao nam je samo što neće biti publike"

A tek meni 😭

 

10 hours ago, wwww said:

Zaspimo i probudimo se u pravom raju, u srcu Alpa, u magiji prirode koju iako smo kroz tenis proputovali ceo svet do sada nismo doživeli.

Insbruk je prelep sa tim planinskim vrhovim pod snegom koji se vide iz centra grada. Bila sam tamo prosle godine u prolazu i pozelela da se opet vratim bar na jedan vikend ali korona mi osujetila planove :classic_unsure:

Quote

 

 

Spoiler

Pismo od karata... 

 

„Der Davis Cup lebt sehr stark von den Emotionen auf den Rängen, diese ganz spezielle und einzigartige Atmosphäre fällt nun leider weg. Das tut uns für die Tennisfans, die sich seit Monaten auf dieses Highlight gefreut haben, sehr leid. Es steht aber außer Frage, dass wir alle Maßnahmen mittragen, die zur Eindämmung und Verbesserung der derzeit äußerst kritischen Corona-Lage beitragen“, sagt Davis-Cup-Veranstalter Herwig Straka, der noch am Donnerstagabend ein langes Gespräch mit dem serbischen Weltranglisten-Ersten Novak Djokovic geführt hat, der sich sehr auf sein Antreten in Innsbruck freut.

 

Edited by Milica
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • fancy locked and unlocked this topic

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...