Selina Posted June 2 Share Posted June 2 On 5/12/2024 at 6:56 AM, zoran59 said: DT, hvala, jako zanimljivo. Ako cemo vec licno, ovo sam ja: O Promenicu, trazim psihijatra. (klinicka indikacija: depresija, anksioznost, anhedonija). Ovaj psiholog je bio "feelgood" i objasnjavao mi da se ne sekiram zbog sitnica. Kao, bice bolje. Ali meni treba majstor da mi ukaze mehanizme i moduse ponasanja ili razmisljanja kojima bih se bolje snasao i sam sa sobom i u okruzenju. Eto, izlajao sam se... Ma batali psihijatre i psihoanalize, to je za omladinu, a ti ako danas ne uzivas u seksu, hrani i drugim zemaljskim uzivancijama, samo znaci da si mator, nisi nikako slucaj za psihijatriju♥️ 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan Posted June 7 Share Posted June 7 On 5/12/2024 at 6:56 AM, zoran59 said: ... Odlazio sam u kliniku kod psihologa. Promenicu, trazim psihijatra. (klinicka indikacija: depresija, anksioznost, anhedonija). Ovaj psiholog je bio "feelgood" i objasnjavao mi da se ne sekiram zbog sitnica. Kao, bice bolje. Ali meni treba majstor da mi ukaze mehanizme i moduse ponasanja ili razmisljanja kojima bih se bolje snasao i sam sa sobom i u okruzenju. Eto, izlajao sam se... Celog zivota si vredno radio na tome da postanes depresivan. Ne bi bilo fer da ti sada neki majstor to pokvari. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RatzenStadt Posted June 7 Share Posted June 7 5 hours ago, Dragan said: Celog zivota si vredno radio na tome da postanes depresivan. Ne bi bilo fer da ti sada neki majstor to pokvari. Ono kad nemas puno problema u zivotu, pa sam izmislis jedan ❤️ E, a popularna mantra na jednom rahmetli incel forumu na kojem Sam bio je bila "momci imaju simpatije, muskarci devojke, legende depresiju" Pusti coveka... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan Posted June 7 Share Posted June 7 1 hour ago, RatzenStadt said: Ono kad nemas puno problema u zivotu, pa sam izmislis jedan ❤️ ... Pusti coveka... Daleko od toga da mislim da neko izmislja depresiju, ali delimicno ima veze sa mislima. Nakupi se godinama prasine na ogledalu nase duse i tela, a mladi su u fazonu "lako cemo". Isla tri Turcina putem i jedan svrati na reku da napoji konja. Posle nekog vremena vice on - "uhvatio sam jednog Crnogorca". Oni njemu - "pa dovedi ga ovamo" On - "nece da podje sa mnom" Oni - "a ti ga onda pusti" On - "ma pustio bih ja njega, ali nece on mene". :) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted June 9 Share Posted June 9 On 5/12/2024 at 12:56 AM, zoran59 said: Odlazio sam u kliniku kod psihologa. Promenicu, trazim psihijatra. (klinicka indikacija: depresija, anksioznost, anhedonija). Ovaj psiholog je bio "feelgood" i objasnjavao mi da se ne sekiram zbog sitnica. Kao, bice bolje. Ali meni treba majstor da mi ukaze mehanizme i moduse ponasanja ili razmisljanja kojima bih se bolje snasao i sam sa sobom i u okruzenju. Zoki, hoces ti da studiras psihologiju/psihijatriju ili da se osecas bolje? 😄 Slusam pre neki dan na radiju neku emisiju i neka zena prica o problemima. Pita voditelj da li je potrazila strucnu pomoc? Kaze ona: "ne mogu vise da placam strance samo da bi me slusali" 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted October 29 Author Share Posted October 29 12 hours ago, RatzenStadt said: Frojd bi realno protumacio da u dubini duse zelis svoju majku, erotski i seksualno... ...stagod rekao ili sanjao. Ovo je jako uprošćeno tumačenje Frojda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts