Jump to content

ATP Finals 2023


Keira

Recommended Posts

Ne mogu baš da ga osuđujem, retko ko bi odustao od tolikih para ako je dovoljno samo da se pojavi, a možda se nadao da može neki meč i da dobije...

Nadam se da će Hurkač biti dovoljno raštimovan u četvrtak, ipak će mu to biti prvi i jedini meč na turniru, neće valjda da sipa aseve non stop :classic_tongue:

Link to comment
Share on other sites

NIje sada ni Tayloru lako. Publika hoče zabavu i neki vid borbe. A i njemu je javljeno kasno, ima i te trake na stomaku. Pa normalno je da neče zapeti da se povredi i za novac , ako ga dobija.

Hurkacz i Rune ispadoše benefitori ove situacije

A Hubertu smesno.Bas nezgodna situacija,kako se postaviti ?

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Odustao bi svako sem Cicipasa, kao sto se i uvek desavalo da se igraci povuku posle prvog meca. Pocinjem da verujem da ovaj momak uopste nema takmicarski duh i ambiciju da postigne nesto u tenisu, sada mu se sve vrti oko novca, mozda je i bolje tako, bilo bi steta da stoji njegovo ime na nekom gs trofeju.

 

Mislim da je najgore prosao Hurkac, ni tamo ni vamo, grupa bi svakako bila zanimljivija sa njim posto moze da pobedi sva tri protivnika, Cicipasu se ionako pisalo 0-3.

Link to comment
Share on other sites

Quote

“My apologies to all the fans and the crowd that came to support me today and watch the match," he said in his post-match press conference. "I'm really gutted that I wasn't able to finish the match. It's a shame also not to give that spot to someone else to at least try and do something with it.”

“My doctors and the countless visits that I had in the past few days suggested that I play, gave me the green light to go and try it for myself.

“Unfortunately, I felt terrible on the court. I did what I could do in the best possible way to be ready and fit for this match, but it didn't work out for me."

Tsitsipas will be replaced in his group by first alternate Hubert Hurkacz.

"It kills me not to be able to finish this tournament," he added. "The one that I've prepped for for so long, made sure that I'm completely fit to perform at my best and show my capacities as a player.”

 

Link to comment
Share on other sites

Ovo liči na scenario koji bi se meni desio da nekako dođem do karte, tri gema i egzibicioni set koji nikog ne zanima :classic_biggrin:

Ne znam koliko koštaju karte ali sigurno nije malo, svakako publika nije bila oduševljena. Žao mi ove dvojice koji su morali da vade kestenje iz vatre.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...