Helena Posted November 16, 2023 Share Posted November 16, 2023 Ouuukej, evo ga u SF ide na Medvedeva najverovatnije. Morgado piše da je Rune opet tražio neki zakasneli čelendž i nije ga dobio pa se nešto sarkastično smejao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted November 16, 2023 Author Share Posted November 16, 2023 A sada se vrv treba krljati sa Medom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted November 16, 2023 Share Posted November 16, 2023 Sutra će biti zanimljivo Medo-Alkaraz. Pojavili smo se kao miševi bukvalno nas nije bilo za vreme meča 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted November 16, 2023 Share Posted November 16, 2023 Ko igra sutra uveče? Samo to mogu da gledam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted November 16, 2023 Share Posted November 16, 2023 Hvala Sineru od srca, nisam se nadao ovome. Nije mi bio narocito simpatican do sada, ali nakon ovog veceras mi je drasticno skocio na listi. Alal vera momce! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted November 16, 2023 Share Posted November 16, 2023 2 minutes ago, alcesta said: Ko igra sutra uveče? Samo to mogu da gledam. Zverev-Rubljov 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted November 16, 2023 Share Posted November 16, 2023 Ozbiljnu igru je već dokazao u Pekingu i u Becu. I sad je odlično igrao ali ipak je sad i položio neke mentalne i karakterne ispite. Mislim da je spreman za finale jednog grend slema sledeće godine. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted November 16, 2023 Share Posted November 16, 2023 E pih, mnogo me više zanima ovaj drugi meč. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted November 16, 2023 Share Posted November 16, 2023 1 minute ago, Helena said: Zverev-Rubljov Čudno da su stavili Alkaraza tri puta popodne. Bar Alkaraz-Medvedev je morao da bude večernji termin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted November 16, 2023 Author Share Posted November 16, 2023 Sam Novak je rekao da nece biti navijac u ovom mecu.Dosla mu porodica,on je spreman da ide u Malagu,kako god da prodje ovaj RR Za Sinnera je ovo bio vazan mec ,u suprotnom imao bi 0 4 protiv dve godine mladjeg, tako se gradi ili gubi mentalna komponenta match up-a.A cak I mi navijaci vidimo koliko je tenis mentalna igra.Svaka mu cast,Rune je bio blizu da mu ukrade pobedu kao u MC 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted November 16, 2023 Share Posted November 16, 2023 18 minutes ago, Helena said: Ouuukej, evo ga u SF ide na Medvedeva najverovatnije. Morgado piše da je Rune opet tražio neki zakasneli čelendž i nije ga dobio pa se nešto sarkastično smejao. Izgubio poen posle par razmenjenih udaraca pa je tražio čelendž za svoj servis u tom poenu, najgore od svega bio je mali aut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted November 16, 2023 Share Posted November 16, 2023 11 minutes ago, Milko Miller said: Čudno da su stavili Alkaraza tri puta popodne. Bar Alkaraz-Medvedev je morao da bude večernji termin. Ljudi, ja te podatke čitam sa rezultati.com nije sa nekog zvaničnog kanala. I da, stvarno je čudno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RatzenStadt Posted November 16, 2023 Share Posted November 16, 2023 Zar ne moze i Alkaraz da bude prvi u grupi B? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted November 16, 2023 Share Posted November 16, 2023 (edited) Valjda može ako dobiju mečeve on i Rubljov, prema onoj tabeli na prethodnoj strani. Edit: evo ima i ovde. https://www.nittoatpfinals.com/en/news/nitto-atp-finals-2023-sf-scenarios Edited November 16, 2023 by alcesta 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciao Posted November 17, 2023 Share Posted November 17, 2023 8 hours ago, alcesta said: Nije ni Sineru 200 bodova za bacanje sa sve parama. Meni ovako prema gledanju LS deluje da je Novak prosto umoran. Preskočio je valjda i trening. Uopšte mi ne deluje spreman da se kolje s bilo kim u polufinalu, i s ovim danom pauze. Procitah negde da se bori sa nekim gripom virusom tako nesto 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted November 17, 2023 Author Share Posted November 17, 2023 1 hour ago, alcesta said: Ko igra sutra uveče? Samo to mogu da gledam. Isto Gleda mi se Carlitos da vidim kako se snalazi na ovom ledu,a nisam imala priliku da odgledam nijedan njegov mec Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted November 17, 2023 Share Posted November 17, 2023 Pa onda navijaj za njega da prođe dalje pa da ga gledaš preko vikenda Stvarno ne znam zašto meč koji je po svemu zanimljiviji za publiku nije u večernjem temrinu, plus mi se čini da Alkaraz nijednom nije igrao uveče. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted November 17, 2023 Author Share Posted November 17, 2023 Vrv Carlitosu odgovara dnevni termin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted November 17, 2023 Share Posted November 17, 2023 Od kad koriste WAR u odlukama? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted November 17, 2023 Author Share Posted November 17, 2023 Mislim nemaju elektonski line calling (Stockholm Open npr ima) a koriste VAR Link to comment Share on other sites More sharing options...
drungarija Posted November 17, 2023 Share Posted November 17, 2023 1 hour ago, alcesta said: Pa onda navijaj za njega da prođe dalje pa da ga gledaš preko vikenda Stvarno ne znam zašto meč koji je po svemu zanimljiviji za publiku nije u večernjem temrinu, plus mi se čini da Alkaraz nijednom nije igrao uveče. Zato sto verovatno obojica igraju polufinale prekosutra, pa zbog toga igraju sutra dnevni da bi imali vise vremena za odmor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted November 17, 2023 Share Posted November 17, 2023 Da bi Alkaraz igrao SF treba da pobedi Medvedeva, tako da to "verovatno" ne znači ništa. 58 minutes ago, Keira said: Mislim nemaju elektonski line calling (Stockholm Open npr ima) a koriste VAR Pa ovo je dobra stvar, Rune je već imao zakasneli čelendž koji mi je odobren-e sad sam zaboravila da li baš protiv Novaka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted November 17, 2023 Author Share Posted November 17, 2023 Linijske sudije donose katastrofalno lose odluke ,nisu ni glavne sudije bolje ,VAR to nece promeniti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted November 17, 2023 Share Posted November 17, 2023 Jasno, ali mislila sam na ovakve stvari pa pecanje, prelaz, dupli odskok etc Link to comment Share on other sites More sharing options...
drungarija Posted November 17, 2023 Share Posted November 17, 2023 54 minutes ago, Helena said: Da bi Alkaraz igrao SF treba da pobedi Medvedeva, tako da to "verovatno" ne znači ništa. Ne vidim kako se Medu isplati da igra maraton protiv Alkaraza pa da vec sutradan igra novi maraton protiv Novaka( nije mu bitno ni tih 200 bodova jer moze sebi da ugrozi borbu titulu i dodatnihi 900bodova). 49 minutes ago, Keira said: Linijske sudije donose katastrofalno lose odluke ,nisu ni glavne sudije bolje ,VAR to nece promeniti Linijske sudije su zlato ovog sporta, hokaj i var idu fantasticno jedno uz drugo, pun dozivljaj za publiku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts