alcesta Posted November 14, 2023 Share Posted November 14, 2023 Ne mogu baš da ga osuđujem, retko ko bi odustao od tolikih para ako je dovoljno samo da se pojavi, a možda se nadao da može neki meč i da dobije... Nadam se da će Hurkač biti dovoljno raštimovan u četvrtak, ipak će mu to biti prvi i jedini meč na turniru, neće valjda da sipa aseve non stop Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted November 14, 2023 Author Share Posted November 14, 2023 NIje sada ni Tayloru lako. Publika hoče zabavu i neki vid borbe. A i njemu je javljeno kasno, ima i te trake na stomaku. Pa normalno je da neče zapeti da se povredi i za novac , ako ga dobija. Hurkacz i Rune ispadoše benefitori ove situacije A Hubertu smesno.Bas nezgodna situacija,kako se postaviti ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drungarija Posted November 14, 2023 Share Posted November 14, 2023 Odustao bi svako sem Cicipasa, kao sto se i uvek desavalo da se igraci povuku posle prvog meca. Pocinjem da verujem da ovaj momak uopste nema takmicarski duh i ambiciju da postigne nesto u tenisu, sada mu se sve vrti oko novca, mozda je i bolje tako, bilo bi steta da stoji njegovo ime na nekom gs trofeju. Mislim da je najgore prosao Hurkac, ni tamo ni vamo, grupa bi svakako bila zanimljivija sa njim posto moze da pobedi sva tri protivnika, Cicipasu se ionako pisalo 0-3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted November 14, 2023 Share Posted November 14, 2023 Quote “My apologies to all the fans and the crowd that came to support me today and watch the match," he said in his post-match press conference. "I'm really gutted that I wasn't able to finish the match. It's a shame also not to give that spot to someone else to at least try and do something with it.” “My doctors and the countless visits that I had in the past few days suggested that I play, gave me the green light to go and try it for myself. “Unfortunately, I felt terrible on the court. I did what I could do in the best possible way to be ready and fit for this match, but it didn't work out for me." Tsitsipas will be replaced in his group by first alternate Hubert Hurkacz. "It kills me not to be able to finish this tournament," he added. "The one that I've prepped for for so long, made sure that I'm completely fit to perform at my best and show my capacities as a player.” Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted November 14, 2023 Share Posted November 14, 2023 Nesreća za Hurkača, došao je u Torino samo da izgubi od Novaka Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted November 14, 2023 Share Posted November 14, 2023 Ovo liči na scenario koji bi se meni desio da nekako dođem do karte, tri gema i egzibicioni set koji nikog ne zanima Ne znam koliko koštaju karte ali sigurno nije malo, svakako publika nije bila oduševljena. Žao mi ove dvojice koji su morali da vade kestenje iz vatre. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoran59 Posted November 14, 2023 Share Posted November 14, 2023 Majko mila sta radi, kako servira! A tek je pocelo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted November 14, 2023 Share Posted November 14, 2023 Evo hvatam malo iz kafane, odličan meč ovo koliko vidim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted November 14, 2023 Author Share Posted November 14, 2023 Jbt ali ova publika.Da li su oni culi za tenis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted November 14, 2023 Share Posted November 14, 2023 Pa jesu, relativno, kad ne igra neko njihov Verovatno je i dobro što nemam ton. Prikazaše sad DJ -a, je li bar muzika dobra? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted November 14, 2023 Author Share Posted November 14, 2023 Opet propusta sanse Novak Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted November 14, 2023 Share Posted November 14, 2023 (edited) Očigledno hoće da šalje što dublje lopte jer mu u prvom meču to često nije išlo, ali baš kad treba ne prolazi. I evo sad komplikuje. Edited November 14, 2023 by alcesta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted November 14, 2023 Author Share Posted November 14, 2023 Od 40 0 do gubitka servisa a vrv i seta. A publika je grozna,nevaspitana,neteniska,koliko god da se pravda 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted November 14, 2023 Share Posted November 14, 2023 Makar nije pokvario statistiku u TB. Nadam se da će se zainatiti baš zbog publike i da neće sad razmišljati o čuvanju snage za DC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted November 14, 2023 Author Share Posted November 14, 2023 Momenat koji je preokrenuo set je losa procena i CH na nju na 40 0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted November 14, 2023 Share Posted November 14, 2023 Bolje se ne peglati do ponoći, nego prolaz tražiti protiv Hurkača. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted November 14, 2023 Share Posted November 14, 2023 Što bi Hogar rekao Hamletu:"Čuvaj se sine jednonogih pilića, levorukih mačevalaca i riđih ljudi".... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted November 14, 2023 Author Share Posted November 14, 2023 Vec je ovo mnogo propustenih sansi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted November 14, 2023 Share Posted November 14, 2023 Al stvarno ne znam što se sekirate? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted November 14, 2023 Share Posted November 14, 2023 (edited) Stigla kući, našla strim. Da uključujem ton ili ne, pitanje je sad... Aha, ide Don't stop me now, bolje da je uključeno Edited November 14, 2023 by alcesta 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted November 14, 2023 Share Posted November 14, 2023 1 minute ago, alcesta said: Stigla kući, našla strim. Da uključujem ton ili ne, pitanje je sad... Si... Kako inače da čuješ Đoko - Đoković Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted November 14, 2023 Share Posted November 14, 2023 (edited) Novak očigledno popušta u razmenama a imao je i tu masažu ruke, sreća pa će protiv Hurkača biti manje fizički zahtevan meč. Edited November 14, 2023 by alcesta 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted November 14, 2023 Author Share Posted November 14, 2023 Bez tona ne mogu , meni znači da čujem zvuk udaranja loptice. To mi mnogo govori kako igraju igrači, tako da slušam svakakvu rulju koja dodje na teniski stadium da divlja. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted November 14, 2023 Share Posted November 14, 2023 Imam utisak da Siner pravi neiznuđene greške samo na totalno nebitne poene, za razliku od Novaka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted November 14, 2023 Share Posted November 14, 2023 Ja sam luda žena, lepo sam rekla da mi je dosta ta jedna pobeda i sad se žderem ko da je ne znam šta Pa ne može igrati do 50 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts