Jump to content

Recommended Posts

Posted

Da. Oduvek pored žreba i protivnika gledam i taj aspekt, ko ima više vremena za odmor.

To je u mnogo slučajeva bilo od krucijalne važnosti, naročito u Rimu koji je katastrofa sa anim prvim i kasnim drugim polufinalnim mečom.

Gotovo celu karijeru, pored Feda i Rafe, Novak je bio u podređenom položaju.

Izgleda da je došlo vreme da malo i on ima tu prednost kada su u pitanju termini.

Posted
8 minutes ago, Dracarys said:

Valjda će Novak da prođe grupu

Neče biti lako dobiti Runea, samo par dana kasnije.

Nemam ideju da li će ako dobije taj 1 meč zapinjati. Samo se nadam da vidi u kakvom je DC ekipa  stanju/formi i da sam ne može:smiley50:

Raspored za nedelju

Posted

Poncho man drugi dan za redom prekinuo trening. Kažu problemi sa laktom. Hurkacz na putu za Torino. Moguče je da se Sefanos povuče posle prvog meča

• Tuzno 1
Posted
17 minutes ago, Keira said:

Sada naleteh na ovo

Nova pravila :

1. Vremensko ograničenje izmedju prvog i drugog servisa , i iznosi 8 sekundi

2. Nema zagrevanja igrača na terenu pre početka meča

Msm ok, ali da nova pravila nisu ni testirana pre ATP finala:smiley5:

https://tennisuptodate.com/atp/ready-for-injury-what-are-the-controversial-new-rule-changes-at-the-2023-atp-finals

Samo za NextGen turnir

• Like 1
Posted

Meni su nova oba pravila šokantna , ne želim da gledam više duplih, naročito ako se ispostavi (videčemo več sutra) da se ovako odjednom bez testiranja uvode .

Pravila o broju gemova u setu i match TB umesto odlučujućeg seta (koje sigruno ATP planira za bo2  format u budučnosti) )testiranje traje 6 godina

Just now, drungarija said:

Samo za NextGen turnir

Phew!

• Like 1
Posted
6 hours ago, alcesta said:

F-mDl25WgAAIbKk.jpg

Rune sa onom kapom na glavi isti prosecni uzivalac narkotika

Cicipas se obukao u skladu sa katastrofalnom sezonom

Sineru nedostaje kamin, fotelja i knjiga da utisak bude potpun

Za Alkaraza i Novaka je sigurno bio dogovor kao lideri grupe, ali svakako vise stoji Alkarazu zbog godina (mada od velike trojke samo Novak  i moze da nosi ovo)

Medo normalan (ali ona jakna u kojoj je dosao svakako nije normalna)

Rubljov u svom fazonu

Zverev izdominirao 😄, mogao bi ovako zalizan da igra meceve

• Thanks 1
Posted

Ja pak mislim da nije dogovor iako Novak i Carlos izgledaju ovde kao braca ,varsity jakne su ove sezone trendy i to sponzori im forsiraju.Ali Gucci & Vuitton sponzorisu sportiste (sadasnje I buduce zvezde)u ranim 20-tim koji pri tom izgledaju isopod/prosecno a jedan i ne narocito atletski. Pa vidite sta trziste znaci

Posted

Meni najgore izgleda Zverev s ovom frizurom, ne znam ko ga je slagao da mu to stoji. Nadam se da neće početi da gubi kosu, na šta bi tek to ličilo :default_sofa:

A podseća mw ovakav na negativca iz nekog filma, ali nema šanse da se setim...

Inače ako nešto mrzim to je košulja koja visi ispod jakne :classic_sad:

Posted

Koliko sam citala neka opklada sa Mellom ,da ne skracuje kosu.. a krajevi kose mu se “opasno “ istanjili , to bi barem mogao da sredi i za vreme trajanja opklade.

A Carlosova jaknica je bas kratka.Meni je Stefanosov outfit potpuni promasaj za ovakav tip dogadjaja.