ćušpajz Posted November 4, 2023 Share Posted November 4, 2023 Just now, gggggggg said: nije, nego cuban nije hteo da mu da 55/4 pre pocetka sezone. kasnije ni u januaru a na leto je vec bilo kasno. [opet pustam filmove ali] zar to nije takodje bilo vezano za dinvidija tj njegov status? svakako su preko njega i dfsa dobili irvinga, koji je bolji igrac od brunsona, no contest. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted November 4, 2023 Share Posted November 4, 2023 3 minutes ago, uini said: ne mogu. ali sa djeretom ne mogu nista puno bolje nego danas. opet kazem, lively izgleda kao real deal Izgleda. I sta je problem imati jos jednog C? Nece taj rookie igrati 40 minuta jel da? Pa eto i taj MitchLob. Takvi C trebaju Luki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted November 4, 2023 Share Posted November 4, 2023 2 minutes ago, Miki28 Teoljub said: Izgleda. I sta je problem imati jos jednog C? Nece taj rookie igrati 40 minuta jel da? Pa eto i taj MitchLob. Takvi C trebaju Luki. pa znam ali ne mozes da uzmes igraca a da posaljes nista, ukoliko nisi la lakers 😕 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted November 4, 2023 Author Share Posted November 4, 2023 6 minutes ago, uini said: [opet pustam filmove ali] zar to nije takodje bilo vezano za dinvidija tj njegov status? svakako su preko njega i dfsa dobili irvinga, koji je bolji igrac od brunsona, no contest. dinwiddie je dosao tokom te sezone na trade deadlineu, do tada je cuban vec dva puta odjebao brunsona i agenta. posle kada su stigli do wcf i cena se duplirala. brunson sezonu pre toga odigrao dosta krs playoff protiv clippersa i zbog toga mu cuban nije hteo dati taj ugovor i ako je vec tada bilo jasno da je velika verovatnoca da se zajebao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted November 4, 2023 Share Posted November 4, 2023 4 minutes ago, uini said: pa znam ali ne mozes da uzmes igraca a da posaljes nista, ukoliko nisi la lakers 😕 Poslacemo mi ponudu za Luku koja se ne odbija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted November 4, 2023 Share Posted November 4, 2023 (edited) 4 minutes ago, gggggggg said: dinwiddie je dosao tokom te sezone na trade deadlineu, do tada je cuban vec dva puta odjebao brunsona i agenta. posle kada su stigli do wcf i cena se duplirala. brunson sezonu pre toga odigrao dosta krs playoff protiv clippersa i zbog toga mu cuban nije hteo dati taj ugovor i ako je vec tada bilo jasno da je velika verovatnoca da se zajebao. svejedno imaju boljeg igraca od brunsona na istoj poziciji. ali hvala za upucjenije. 3 minutes ago, Miki28 Teoljub said: Poslacemo mi ponudu za Luku koja se ne odbija. austeen reaves plus drugi pik sedme runde 2067. Edited November 4, 2023 by uini 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted November 4, 2023 Share Posted November 4, 2023 1 minute ago, uini said: austeen reaves plus drugi pik sedme runde 2067. Naucices njegovo ime i prezime kad tad! I da sin AUSTIN ne ide nidje. Sad bez zajebancije, pitanje za tebe i @alpaka Bereta Sida, ovaj tim Lejkersa i rokada Luka-Lebron? Dokle ide? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted November 4, 2023 Share Posted November 4, 2023 Neće Dalas uraditi ništa ni ako se zadrži Lively koji treba prvo da dostigne visine Alena, pa da se priča. Ovaj prozor kada je Irving još u ok godinama treba iskoristiti. Kada ode Irving sa svojom formom i Lively dostigne neki svoj lep level, opet će biti niđe, ušli u krug iz kojeg ne mogu izaći, a godine karijere Luke prolaze. Ovde sam Team Miki, nema šta Luka da čeka rukije, on je jedan od najboljih igrača u ligi i zaslužuje najbolji tim odmah. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted November 4, 2023 Author Share Posted November 4, 2023 https://streamable.com/1e2le3 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted November 4, 2023 Author Share Posted November 4, 2023 17 minutes ago, uini said: svejedno imaju boljeg igraca od brunsona na istoj poziciji. mozda je irving bolji sveukupno (mada bih voleo znati procenat gm-a u ligi koji bi uzeo njega pre brunsona), ali opet su te resurse mogli iskoristiti za neko krilo ili visokog igraca da su imali brunsona na onom brutalnom ugovoru. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted November 4, 2023 Share Posted November 4, 2023 Hoce li ovi parketi biti samo za ovo kolo ili jos neko vreme? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted November 4, 2023 Share Posted November 4, 2023 43 minutes ago, Miki28 Teoljub said: Sad bez zajebancije, pitanje za tebe i @alpaka Bereta Sida, ovaj tim Lejkersa i rokada Luka-Lebron? Dokle ide? bez zajebancije a rokada luka lebron 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted November 4, 2023 Share Posted November 4, 2023 Što bi to sebi Dalas radio kada Bron može bukvalno sledećeg leta da ode u penziju. Za Luku bi išao prajm ol star i hiljadu pikova. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted November 4, 2023 Share Posted November 4, 2023 luka i jokic su dva najskuplja igraca u ligi, za koje bi trebalo neke tri fransize da se fuzionisu, da bi ispao trejd kako treba. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted November 4, 2023 Share Posted November 4, 2023 @uini pitam te hipoteticki? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted November 4, 2023 Share Posted November 4, 2023 16 minutes ago, uini said: luka i jokic su dva najskuplja igraca u ligi, za koje bi trebalo neke tri fransize da se fuzionisu, da bi ispao trejd kako treba. Ni kada bi Lejkersi predali sve što imaju za Luku, to ne bi bilo dovoljno, jer ovaj ima 10+ godina veoma ozbiljne karijere. On ako bi odlazio iz Dalasa, to će biti isključivo putem slobodne agencije. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted November 4, 2023 Share Posted November 4, 2023 (edited) 5 minutes ago, Dracarys said: Ni kada bi Lejkersi predali sve što imaju za Luku, to ne bi bilo dovoljno, jer ovaj ima 10+ godina veoma ozbiljne karijere. On ako bi odlazio iz Dalasa, to će biti isključivo putem slobodne agencije. ili fa ili da kaze, hocu da idem tu&tu a vi se cheshite kako da mi to ispunite. 7 minutes ago, Miki28 Teoljub said: @uini pitam te hipoteticki? ne kapiram hipotezu. lebron bi hipoteticki bio dobar i sa irvingom i mavs sidekicksima ali nije u godinama u kojima moze sam da zavrsi tekmu vise od jednom tokom sezone, dok luka moze 10+ puta. ne znam koliko bi mavsi sa lebronom imali pobeda, ne bi se osramotio svakako, iako nisu neka sila. Edited November 4, 2023 by uini Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted November 4, 2023 Share Posted November 4, 2023 4 minutes ago, Dracarys said: Ni kada bi Lejkersi predali sve što imaju za Luku, to ne bi bilo dovoljno, jer ovaj ima 10+ godina veoma ozbiljne karijere. On ako bi odlazio iz Dalasa, to će biti isključivo putem slobodne agencije. Jesi siguran? Evo ima ugovor do kraja 2026/27 sezone ali PO za tada. Dodje mu sledece sezone i kaze odjebite, ne pravite mi tim. Mislis da ga nece trejdovati na kraju te sezone i 1 godinom ugovora gdje jasno stavlja do znanja da nema sanse da uzme PO? @uini Luka-Lebron rokada sa ovim timom Lejkersa, dokle Lejkersi idu? Ne Mavsi, ne Lebron, pitam te Lejkersi sa Lukom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted November 4, 2023 Share Posted November 4, 2023 otkud znam, bili bi prosle sezone ozbiljniji protivnik nuggetsima, islo bi mozda u 7 utakmica ali nije kosarka zadatak iz matisha za 5i razred, kako sad dati tacan rez? svaki tim sa lukom je bolji nego tim bez luke, osim nuggetsa, gde bi rokada jokic-luka bila oslabljenje, posto je i tim kreiran tako a i jokic je u prajmu. 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted November 4, 2023 Share Posted November 4, 2023 Ako bi AD ponovio seriju protiv Nageca, ne bi niđe išli. Smešno je da Džamal bude bolji plej of igrač, nego AD. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted November 4, 2023 Share Posted November 4, 2023 @uini ae se kandiduj za ove izbore sad, bukvalno si rodjen😀 Ja pitam za ovo sad a dobijam odg za oroslu sezonu, sreca pa nisi se vratio u 00-02 eru. @Dracarys titula! Luka&AD>Lebron&AD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted November 4, 2023 Share Posted November 4, 2023 2 minutes ago, Miki28 Teoljub said: @uini ae se kandiduj za ove izbore sad, bukvalno si rodjen😀 Ja pitam za ovo sad a dobijam odg za oroslu sezonu, sreca pa nisi se vratio u 00-02 eru. @Dracarys titula! Luka&AD>Lebron&AD Pa dobro, neću da osporim da je danas Luka bolji igrač, nego Bron, samo, moj post nije bio o Bronu i Luki, već o partijama AD. Luka bi možda bio u stanju da izvuče pobedu ili dve. Potcenjuješ malo Jokića i Denver, metlu su nam dali i Jokić je uništio AD. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted November 4, 2023 Share Posted November 4, 2023 (edited) 4 minutes ago, Dracarys said: Pa dobro, neću da osporim da je danas Luka bolji igrač, nego Bron, samo, moj post nije bio o Bronu i Luki, već o partijama AD. Luka bi možda bio u stanju da izvuče pobedu ili dve. Potcenjuješ malo Jokića i Denver, metlu su nam dali i Jokić je uništio AD. Sa Lukom pobjeda bez dileme, toliko je bolji igrac od Lebrona sada. Sa ovim timom da ne oricam, bukvalno krojen za Luku. Sto se tice metle, pa ko je sutirao trojke ocajno imu utakmicama koje su se mogle dobiti? Kako mozes da sutnes 3 u 6 sekundi napada kada ekipa stigne do egala i ni do 1 obruca? Ne znam samo sto uvelicavate te metle? Pa Lejkersi su ih dobili 9 puta, bukvalno ih boli uvo dal je 0-4 ili 3-4 Edited November 4, 2023 by Miki28 Teoljub typo Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted November 4, 2023 Share Posted November 4, 2023 ADu bi Luka bio najbolji moguci suigrac jer se radi o najboljem pick igracu lige i vec sad jedan od par najboljih ikad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted November 4, 2023 Share Posted November 4, 2023 6 minutes ago, alpaka Bereta Sida said: ADu bi Luka bio najbolji moguci suigrac jer se radi o najboljem pick igracu lige i vec sad jedan od par najboljih ikad. To se slazem. Savrsen fit. Pelinka make it happen🏀 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts