Jump to content

Recommended Posts

1 minute ago, Sombor Shuffle said:

Jokic je kriminalno los u odbrani veceras. Ne znam dal je imao 2 pristojna poseda na toj strani za ceo mec. Koristan koliko i stolica.
Sreca pa dominira sa druge strane.

Ispod koša ni ruku da podigne.

Link to comment
Share on other sites

11 minutes ago, Miki28 Teoljub said:

Sramota sta radi Lebron, batica digao ruke

Prvi je Rivs u 2pol digao ruke, Rasel nije dosao na utakmicu, ocekivati od 40godisnjaka da trecu utakmicu vuce kao konj malo je nerealno.

Dejvis napunio Jokaru.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

MPJ-u treba skinuti kapu, kako je izgledao u bubble-u i kako izgleda danas - u pitanju je fantastična transformacija. On je uspio od totalno glupog igrača da postane pristojno pametan, što je prilično rijedak slučaj. Otuda je zahvaljući svojoj visini, atletici i sjajnom šutu postao vrlo važan igrač šampionske ekipe. Ja sam bio najveći skeptik po tom pitanju i drago mi je što nijesam bio u pravu. :Hail: 

  • Like 25
  • Thanks 2
Link to comment
Share on other sites

Lejkersi se predali i potpuno raspali, tockovi otpali. Da su odigrali na 80% kao prve 2, ovo bi bio egal u najbolju ruku, po Denver tj.
Denver mora bolje, veceras su neke stvari funkcionisale kako treba, ali ovaj rezultat je najvecim delom posledica MPJ partije i totalnog raspada Lejkersa.

Link to comment
Share on other sites

Samo svi smo mi kukali na tipicnu krađu jezerdžija pri dovođenju Reevsa kako je doveden ispod cjene... al gledajuci ga on i jest taman igrac za ove pare... cak je nazadovao od prosle godine... nista posebno...

Edited by Nenson
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Sramtani su, bukvalno hajp ni oko cega.

Denver se igra, ajd sto se igra sa 2 ol stara, od kojih je jedan najbolji posle Dzordana, nego se igraju sa ugledom najuspesnijeg kluba.

 

Link to comment
Share on other sites

E moj Brone, 6 godina si bacio na Dejvisa i obećanja Pelinke. Neka mu je sa srećom ta dva pika prve runde što je čuvao za leto. Budućnost će reći svoje da je to bio glup izbor, posebno imajući u vidu da su nesposobni da biraju na draftu.

 

Dejvis naravno u poslednjoj četvrtini samo ima jedno pogođeno bacanje. Džaba njemu što sabije prvo poluvreme i nešto malo u trećoj kada se traži, nema ga. To da bude buduće prvo ime Lejkersa? Kad bi se šalili.

  • Like 1
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...