Jump to content

Recommended Posts

46 minutes ago, 40Wins said:

Prelazim sa Vucica na Sholaka sledece nedelje, tako da cu imati EL, ali ostajem bez NBA, jel ima neki stabilni sajt za NBA prenose, kao sto je RD za EL?

Najbolja opcija ti je da uzmeš Arena cloud, za ne tako velike pare, ne boli te glava kada hoćeš da gledaš Arenu, ili neki drugi kanal koji ima samo na Telekomu. 

 

Denver je bez sumnje broj 1 kandidat za titulu, ukoliko se ne budu spustili gas, mislim da lagano može da bude neka 68+ pobeda sezona. 

Edited by Green23
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

52 minutes ago, 40Wins said:

Prelazim sa Vucica na Sholaka sledece nedelje, tako da cu imati EL, ali ostajem bez NBA, jel ima neki stabilni sajt za NBA prenose, kao sto je RD za EL?

 

Odeš u Balkan Bet, otvoriš nalog, platiš 3.000 tri meseca Arena Cloud usluge na osnovu posedovanja Balkan Bet naloga, imaš i tonu drugog sadržaja.

Znam i dobre dž sajtove, ali ako hoćeš gospodski da gledaš, kapiram League Pass je najbolja opcija.

Edited by pierre van hooijdonk
Link to comment
Share on other sites

Uf, koja rasturačina :Hail: Nije OKC slab tim, daleko od toga - vidim ih u plejofu ove sezone. Nisam gledao utakmicu, jer može neko da sumira utiske. Vidim da su Peyton i Brown porobili i da je Strawther iskoristio minute. Ohrabrujuće. 

Link to comment
Share on other sites

KCP potpuno zaustavio Šaja. :Hail: Denver izgleda pomalo zastrašujuće, čak i klupa igra ozbiljnu košarku. :thumbsup: Holmgrenu svaka čast na talentu, ali njega Jokić ''ne vidi'' u odbrani, 40 kg razlike je ipak malo previše. Ne smijem ni da pomislim kako bi izgledali dueli Šeka protiv Cheta i Victora, iza koševa na stalnom dežurstvu bi morala biti ambulantna kola. :s_d:

  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

Denver izgleda zastrašujuće. Jokić, Marej, KCP i Gordon su standard, ali MPJ igra vrhunski , baš je napravio ozbiljan iskorak. U prve dve tekme se nije toliko primetilo jer šut nije slušao, međutim on katuje, ide na ulaz, skače, igra odbranu.

PWat , CB iz tekme u tekmu sve bolji.

Redži isto više nego koristan.

Denver probao zonu na kratko što je bilo iznenađenje za mene.

 

Vasa solidan, vidi se da se privikava. Poku ne može da trči sa Jokićem što je sramotno 

Link to comment
Share on other sites

Ono sto me je iznenadilo veceras je 7 asistencija Brauna. Vrlo dobro je delovao drive and kick, mozda ipak misle da moze bar delimicno da nadoknadi playmaking koji je donosio Bruce Brown.

Najbolji mec karijere (za sada) Peytona Watsona sa lepim ucinkom u napadu i sjajnom odbranom. Ima jos momente gde se kocka i bude probijen na perimetru ali ima neverovatne fizikalije, brzo se oporavi i stigne da zasmeta ili izblokira.

Cela druga postava ima vrlo izrazen defanzivni identitet gde cak i Reggie Jackson ima solidan wingspan a ostatak postave su zveri koje rade switch na bukvalno svemu (sto smo videli na onom klipu od pre neki dan, to je bila druga postava na parketu).
MPJ odlican takodje. Kad mu ide sut onda ceo napad izgleda savrseno, jednostavno nema odbrane. Sad vec standardno solidan u odbrani i u skoku.

Edited by Radalek
  • Like 7
Link to comment
Share on other sites

Trojka za +2 u OTu, sam ko duh, i naravno promasuje veseli Angelo.

Za Vincenta sam se i plasio kako ce izgledati, imao je on dosta losih partija u Majamiju, ali je proigrao u plejofu, a znamo kako u Majamiju svi izgledaju bolje i kako se uglavnom izgube kad odu negde druge. 

 

 Da izgube utakmicu gde su riljali do OT, Fox uganuo zglob, Sabonis fouled pred kraj, LBJ i AD se dobrano potrosili --> losi znaci. Vise ova ekipa za sad podseca na ono sranje sa RW nego na proslogodisnju post all-star. Tuga braco, daleko smo od elite.

Link to comment
Share on other sites

Rui se upali u cetvrtoj, uveza 10 poena i idiot ga zakucava na klupu do kraja meca. Apsolutno kriminalno vodjenje utakmice bez ikakvog osjecaja po ko zna koji put vec. Kad je Fox uganuo zglob nije uopce smjelo doci do produzetka. Lik je bukvalno igrao na jednoj nozi 10+ minuta al dzaba to ovima ne pomaze.

 

Cirkus u prodzetku je tek posebna prica. Cim je Davis van reketa il odbitak nije u njegovom dometu bukvalno niko nije u stanju uhvatiti skok. Ljudi ti bez Sabonisa na parketu uzese 2 ofanzivna skoka i iz njih dvije trice pa se ti pakuj kuci. Smijesno ovo izgleda. Sutra protiv Orlanda izgledan novi poraz obzirom na vecerasnju potrosnju i da LeBron skoro pa sigurno nece igrati. 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...