Jump to content

Recommended Posts

46 minutes ago, alpaka Bereta Sida said:

 

Zapravo je sasvim korektan u ova dva meca sto se defanzive tice. Protiv Denvera 6, sinoc 5 deflekcija. Ono trpanje protiv Denvera kad su nam prodali istu akciju 4-5 puta u nizu i prelomili mec je vise do neuigranosti novih defanzivnih shema i samog nedostatka reakcije Hama nego nekih individualnih nedostataka. Sinoc je opet ponavljao gresku sa drzanjem Princea i Reddisha 3 cetvrtine na KDu. Mal je jos uzorak svakako no treba vidjeti kako ce se to odvijati tokom sezone. Puno mi je veci problem u ova dva meca sto je ofanzivno bio blago receno tanak.  

Ma kakvi, rupetina u odbrani. Svakako da se u ova 2 meca vise trudi ali je i dalje rupetina koja ce biti eksploitisana kako bude sezona bude odmicala. 

U napadu mora da bude izvanredan iz meca u kec da bi to nadoknadio. 

 

Ne mogu da ga gledam.

Link to comment
Share on other sites

9 minutes ago, MC Thunder 2 said:

Malo me sad sramota jer nisam u toku sta se desava u mojoj kuci. Kada je to Oladipo (ponovo) postao Raketa? Stoji u rosteru, doduse pod injured trenutno (šokantno).

Trejd dump Kevin Porter JR-a, koga je OKC odma otpustio 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Kakvo vece u NBA! Ne pamtim da se nekad desilo u danu gde je dvocifren broj meceva, da svi budu egal i neizvesni do poslednjeg minuta bukvalno.

Sto se Denvera tice, ovoga sam se malo i pribojavao, nakon sto sam odgledao Lejkerse sinoc, koji izgledaju katastrofalno. Tako da je onaj utisak iz prvog meca vise zbog imena i protivnika. Za mene ocekivano slabiji start, ali pobeda se pise.
Uzimam svaku, ma koliko ruzna bila, sve dok su svi zdravi i ovi maldi igraci sa klupe dobiju vremena i prostora da se iskristalise rotacija i vidi ko koliko moze da doprinese.
Ohrabruju partije Redzija i Pejtona, dok mi se nimalo ne dopada na sta lici Nnadzi.
 

5 minutes ago, gggggggg said:

capela i derozan veceras uradili sve da njihovi timovi ne pobede. 

Klint Kapela? Sta je uradio, samo sam se povremeno prebacivao na taj mec. Vise mi je delovalo da je Trajce tu zeznuo stvar, promasio je cist zicer na -4 i 20-ak sekundi do kraja.

Lukaaaaa za 3

Edited by Sombor Shuffle
Link to comment
Share on other sites

Holmgren 16 poena/13 skokova/7 blokada. Shai ce da dobije svog partnera izgleda i OKC vec izgleda jako zanimljivo a pritom imaju najvecu kolicinu pikova ikad vidjenu u narednom periodu.

 

Verovatno top 3 najgorih partija Jokica u poslednjih godinu-dve ali su dobili. Watsonova igra ohrabruje, definitivno zaradjuje kredit da ga dobro istrpe ove godine sto ce mu strahovito pomoci u napretku. Sa ovakvim CBA, ubosti dobre mlade igrace na draftu je nikad bitnije. Strawther je dobio 5 minuta veceras u prvom poluvremenu, los ucinak ali ima vremena za njega.

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

prangijato finis tekme u jazzu.

izgledalo je kao da ce clippersi da preokrenu, tj poveli su ali kelly freakin olynyk dve vezane trice, dunn dva ulaza, clarckson divlja signature trica, marakanen tip in iz treceg pokusaja, svaka cast. ni pomahnitali batum ne pomaze, paul george 37 pts ili slicno, chavo isto jako dobar

Edited by uini
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

mislim da ima i do toga sto su se jače ekipe pojačale a ove koje su obeležene kao tankerske ovih sezona, imaju sada kompetentne rostere da se takmiče (detroit, hjuston, san antonio, oklahoma, orlando, juta od prošle sezone)

 

sigurno je i da se potrefilo ali imam utisak da na svakoj tekmi mora da se rilja, ne možeš da dobiješ na pola druge četvrtine

pre par dana je majami mlatio pistonse skoro tri četvrtine i vratili se

Edited by uini
  • Like 1
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Baš sam jutros razmišljao o Luki u kontekstu nekog kriterijuma najboljih igrača u NBA. Ima nekoliko igrača u poslednjih nekoliko sezona koji, kada igraju na maksimumu, ne postoji nijedan drugi igrač za kojeg može da se kaže da je bolji. Luka, Jokić, Janis, Stef, Kawhi (koji polako ispada iz te priče, nažalost). Baš bih voleo da Kjuban uspe da sastavi neku ekipu poput Denvera oko Luke, neku organic priču. Lukina igra prosto plače za neizvesnim finalima NBA. 

  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...