Jump to content

Recommended Posts

24 minutes ago, PorodicneVrijednosti said:

Svakako su najbolji sa Zionom na 5. Treba im cisto jos jedan centar za max 20ak minuta po mecu. 

 

sumnjam da ce preci da igra to full time, to jedino da odigra na kraju utakmica. daleko je od dobrog stitnika obruca a i sveukupno nema dovoljno dobru defanzivu a i kondiciju da to izgura.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, Chaos Is Me said:

Videh neke tračeve da su Warriorsi i Spursi ozbiljno zagrizli za Markkanena, doduše ne znam kako to Warriorsi mogu da izvedu. 

 

Ja i dalje mislim da je OKC trebalo da pojuri Finnishera umesto što su preplatili klasičnog đubretara na konto par meseci solidne košarke.

Pa videli smo ove sezone koliko su visoki važni. Tanderi to kontaju, pa su išli i da preplate, ali da otklone svoju manu, jer Holmgren nije baš centar na kojeg bi mogli da se oslone. Protiv Minesote i Denvera se ne može igrati bez visokih. Lajvli i Gaford su uspeli malo da anuliraju situaciju, plus Luka sam je dobar na defanzivnom skoku.

 

Jedino gde su Tanderi tanki je što im fali dobar plejmejker.

Link to comment
Share on other sites

Hoće ljudi da igraju, ali prvo moraju biti sposobni da iste dovedu. Ni tog Dejvisa ne biste imali u koga se kunu "istinski" LAL fanovi, da Bron nije urgirao.

 

Sramota je za franšizu, a i za vlasnike iste da jedan LeBron mora da radi pay cut, iako to nije etički prema ostalim timovima, pokazuju veliku nesposobnost. Đubretarska franšiza.

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Rob Pelinka: “If the right deal comes and we have to put in draft picks, we will.”

 

 

Kakav lažov, neće ništa da uradi, oslanjaće se isključivo na Bronovu dobru volju da radi pay cut, ne bi li doveo još nekog igrača. Inače, on ovim pikovima koje čuva, istovremeno čuva i svoju guzicu na GM za narednu deceniju, jer nema muda da kaže kako stvari stoje. Mislim i da jedva čega da se Bron-AD saga završi, kada prvi bude otišao u penziju, a drugog trejdovali za pikove, a on može da ostane tankujući još x godina, što može i da potraje, jer se pokazalo koliko su nesposobni i sa drafta da biraju, pošto je to daleko teža nauka od običnih trejdova.

  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

LAL revolucionarna fransiza, prvi NBA klub sa trenerom podcasterom. 

 

Zajebali su Seltikse, oni su bili moji prvi pik za takvo avangardno resenje. 

 

Dosuse, mozda je bitka izgubljena ali nije jos rat. Jos uvek je moguce da za koju godinu Boston odradi istorijski korak dalje i oformi trenerski podcast trijumvirat - Simons, Rusilo i Lowe - koji ce odlucivati vecinom glasova.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...