Jump to content

Recommended Posts

Rastrzana igra, bez tečnosti i previše kvaliteta, rezultat se mijenja u serijama. Boston igra na malom broju obrtaja, otprilike koliko im je potrebno. Cavsi se trude, ali je pitanje da li imaju kvalitet da ozbiljnije zaprijete. Mobley ostavio najbolji utisak u prvom poluvremenu, konačno je pokazao malo više energije i želje za fight-om. :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

Posted (edited)

Počeo Donovan sa zatrpavanjem Kelta, morali bi ovi konačno da se uozbilje inače će utakmica da iscuri. Šutirali su 0-8 trojke u trećoj četvrtini, Cavsi 6-9.

Edited by Ječmendo
Link to comment
Share on other sites

Ako se vrati Allen može biti zeznuto za Boston. Mada mislim da će Boston proći Cleveland, ovako su pukli protiv Majamija u prošloj seriji i onda vezali 3 pobede. 

Link to comment
Share on other sites

Zatim i drugu, Mavsi lako stigli do 10 razlike uz šut za tri 4-4. Ali, OKC baš opasna ekipa dosta brzo su se vratili, igraju strpljivu, kvalitetnu i efikasnu košarku, bukvalno protivniku ne dozvoljavaju ni trenutak opuštanja. :thumbsup:

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, stefan81888 said:

Teško ćemo ovo okrenuti, govor tela nam je katastrofalan. 

 

Ne igramo dobru odbranu (iako Klivlend pogađa dosta), a u napadu se stegla ruka. 

🤔

Link to comment
Share on other sites

10 hours ago, Miki28 Teoljub said:

Očekivano. Nisam nimalo iznenađen. A u internoj prepisci sa kolegom Frenčajzom sam se složio da bi Mike bio najbolje instant rješenje. On  ima doduše na popisu i neka trenerska imena iz NCCA koja bi po njegovom sudu bila dobra akvizicija za tim no s obzirom na činjenicu da ja skoro uopće ne pratim NCCA tu sam uskraćen i ne poznajem materiju nimalo ali mu vjerujem.

Link to comment
Share on other sites

Sjajno veče sinoć, super je što imamo obe serije.

 

Cavsi su odigrali daleko najbolji meč u ovom PO, Mitchell izuzetno racionalan, sa dobrim procentima šuta, samo jednom izgubljenom loptom i usredsređen na to da razigra ekipu. Mobley konačno kako treba u napadu protiv dede Horforda i ostalih polutana. Ipak, mnogo je lakše kad se dobije napadačka produkcija sa klupe - i Levert je odigrao najbolji meč u doigravanju za sada. Boston mlak i deficitaran u skoku, White i Jrue su uzeli dan odmora u fazi napada, a kada Brown kolo vodi i forsira obično se ne piše dobro Keltima. Lep boost samopouzdanja za Cavse, oni za razliku od Heata ipak imaju mogućnosti i personal da ponove ovakvo izdanje više od jednom u seriji.

 

No Luka no party, čim je dežmekasti pogodio prvih par šuteva spolja to je bio loš znak za Thunder. Samo jedna izgubljena za Luku i veoma aktivna odbrana, to se taži. Ipak, ko zna kako bi bilo da Washington nije odigrao najbolju partiju od kada nosi dres Mavsa, a pravo iz zamrzivača se pojavio i Hardaway koji je pogodio neke jako bitne šuteve u završnici. Ovo će biti baš ozbiljna i duga serija, ne verujem da je Thunder obeshrabren, tu su bili u meču sve vreme iako je samo Shai odigrao na svom vrhunskom nivou.

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...