Jump to content

Recommended Posts

Mislim da ovo poluvreme sublimira sve

James i Davis na apsolutnom maksimumu inspiracije odigrali vintage plejof poluvreme, vodili +12, ali naidje sekvenca gde ce Denver da se nahvata OR i pocasti pod kosem, gde ce Lakersi izgubiti neke uzasne lopte i otvoriti im kontre, gde ce DLo zestoko fulati otvorene suteve i jasno je da Lakersi imaju premali margin of error.

1 minute ago, Problem sa licnim greskama said:

Taktika Lakersa uspešna, totalni pritisak na Murraya, konstantna udvajanja, ne može da diše. 3-11. Mislim da Malone ni sam ne zna kako je ovo svedeno na samo -3.

Sveukupno Lakersi deluju baš mnogo ozbiljnije danas. Zanimljiva tekma iako Denver igra baš divlje na trenutke.

Pali se mašina u drugom poluvremenu, Murray promašio 2 ili 3 skroz otvorene trojke

1 minute ago, Bojdo said:

Koliko je Dener lose sutirao, stvarno je čudo kako su na -3. Plus su Lakersi vecinu prvog igrali vrhunski. Predobar rezultat za Denver, malo da dignu procente suta, a Lakersi ce padati.

I to skoro duplo više pokuŝaja uzeli od Lakersa, 23! Puka nemoć, naročito ovs cirkuzantska petorka na početku 2/4. Još promašili mnogo otvorenih trojki pride.

Mislim da je svima utisak da su Lakersi morali voditi mnogo vise i da sada preti opasnost da Denver preuzme kontrolu

@alpaka Bereta Sida Porazavajuce da uz 7-10 Jamesa i 7-11 Davisa iz igre i 37p combined mi vodimo samo +3. Ali, kad u 3 poseda za redom dozvolis 3 ofanzivna skoka iz kojih poentiraju, + da ne pricamo o tim odbijancima koje ne zagrade & neki nebulozni turnover i prospes sve sto si gradio, toliko puta vidjeno. MPJ je tako lako skinuo onaj ofanzivni Dejvisu. 

Gabe los napravio nepotreban faul u napadu takodje ubijac momentuma. Torke mi jos deluje agresivno i korisno kao nijednom od pocetka sezone

Jebiga, jaci su, a mi bez uigranog Vinsenta i bez Vande. Kad se plasis jednog Sakramenta bez Monka i Huertera kuci tako ces i proci

DLo dao trojku posle 6 promasaja, career high u sezoni 42% kad dodje plejof 1/7 i to prva na komotnom minusu