Crni Posted April 14 Share Posted April 14 10 minutes ago, Don Dusko said: Hawksi su sramotni. Ocekujem da lagano ispadnu u plej inu. Tek si sad ukapirao da su uzas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted April 14 Share Posted April 14 Just now, Crni said: Tek si sad ukapirao da su uzas? Ne 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobby Shurda Posted April 14 Share Posted April 14 popalili svi štelilice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted April 14 Share Posted April 14 Knicksima se jos igra, da vide kako su ostali prosli pa kroz OT da odluce dal oce 2 ili 3 mjesto😀 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted April 14 Author Share Posted April 14 svaka cast knicksima sto ne kalkulisu iako mislim da je to pogresna odluka. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted April 14 Share Posted April 14 U srijedu playin turnir na istoku 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted April 14 Share Posted April 14 (edited) Knicksi su sebi potpisali ispadanje u prvoj rundi po onoj Bajinoj neka neka ako ginem poginuću muški. Btw ispod radara prolazi kakav je Brunson floper i koliko ga nagrađuju za zabacivanje glave. Al aj kad već guraju ultra atlete poput Janisa i ogromne ljude poput Embida neka i njega zdepastog, zna znanje momčina. Edited April 14 by Chaos Is Me Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted April 14 Share Posted April 14 Jedan na tv, jedan na lap topu i jedan na tel gledam mec. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted April 14 Share Posted April 14 (edited) Bole oci od ovog "parketa" u Memfisu... ionako je izbor pao na LaLvsNOP Edited April 14 by Fat Zadd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted April 14 Share Posted April 14 Wolvsi izgleda biraju da budu 3 i da se oslone na Pelikane da ce dobiti Lakerse mada su Lakersi naostreni, Lebron diriguje u fullu, vec 8 asistencija ima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted April 14 Share Posted April 14 Uf kakav plejin mec Fila-Majami i koja vaznost da se izbegne Boston, i ide na NY u prvom kolu. AD covek ne moze da stavi tricu makar imao ceo dan da se namesti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted April 14 Share Posted April 14 Sabonis ce veceras doci do novog tripldabla. Dalas celu prvu postavu ustekovao. Sansi kidisu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted April 14 Share Posted April 14 Kako god da se rasporede pred plej-of, da bacim 1 MEGA HAIL za OKC. Ko kaze je mogao da predvidi ovakvu njihovu sezonu, laze surovo. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobby Shurda Posted April 14 Share Posted April 14 uh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted April 14 Share Posted April 14 Ova NBA nema pojma neka se ugledaju na EL sto se tice rasporeda utakmica! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted April 14 Share Posted April 14 8 minutes ago, Miki28 Teoljub said: Wolvsi izgleda biraju da budu 3 i da se oslone na Pelikane da ce dobiti Lakerse mada su Lakersi naostreni, Lebron diriguje u fullu, vec 8 asistencija ima. Bira i Denver po meni. Barem deluje tako. Samo fali da se sklone svi pri ulazima ovih poluigrača Memfisa 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted April 14 Share Posted April 14 Kakav Sombor Shuffle ubaci Ingram za 1q buzzerbeater za -4. Huge shot sto bi rekli. Usercina koja se retka vidja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted April 14 Share Posted April 14 (edited) 9 minutes ago, Problem sa licnim greskama said: Bira i Denver po meni. Barem deluje tako. Samo fali da se sklone svi pri ulazima ovih poluigrača Memfisa 😄 Ne znam, ne gledam ih. Nije imbas pametno da biraju Sunse odmah 1 rundi. Edited April 14 by Miki28 Teoljub typo Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted April 14 Share Posted April 14 Kakva scena na Lakers-Pels. Nance u zadnje 2 minute prve cetvrtine napravio loose ball faul na Princeu sto je bio drugi faul Pelsa u zadnje 2 minute al sudije nisu skontale i dale bacanja Princeu nego bila lopta sa strane da bi onda na pauzi izmedju cetvrtina skontali da je bio bonus i dadose Princeu da izvede 2 slobodna na pocetku druge cetvrtine. Ne znam da sam ikad nesto slicno vidio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted April 14 Author Share Posted April 14 indiana ima 4-1 protiv milwaukeeja ove sezone uz onaj ballgate™. ko zna sta je sa antetokounmpoum...bice jebacki za jelene po svemu sudeci. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted April 14 Share Posted April 14 (edited) Koliko su busni Pelikani unutra, Lebron im se seta lagano. Sa druge strane odaljio se 5m od Ziona i izaziva ga da sutira. Plejof kosarka Lakersa, svi su usli naostreni od starta. Uzdaju se u Sunse i da ostanu u Nju Orleansu za duel sa Pelikanima u play-inu Edited April 14 by Miki28 Teoljub typo Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted April 14 Share Posted April 14 Ovo sto igramo zasad je vjerovatno najvisi nivo koji smou citavoj sezoni prezentovali. Fantazija. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted April 14 Share Posted April 14 Konacno dugo ocekivani showtime basketball @Miki28 Teoljub Ako Denver bude drugi a OKC prva, da li bi ciljao osmo mesto (tankovao prvu u Nju Orlinsu i tako bio na ziletu od ispadanja ali imao dosta laksi mecap u 1r) ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted April 14 Share Posted April 14 Bice da ima mozda i do toga sto se NOPovci i ne trude nesto previse na parketu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted April 14 Share Posted April 14 Bruklin generalno pusta najjacu repcugu, a u Memfisu dj skrecuje za sve pare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts