Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Knicksi su sebi potpisali ispadanje u prvoj rundi po onoj Bajinoj neka neka ako ginem poginuću muški.

Btw ispod radara prolazi kakav je Brunson floper i koliko ga nagrađuju za zabacivanje glave. Al aj kad već guraju ultra atlete poput Janisa i ogromne ljude poput Embida neka i njega zdepastog, zna znanje momčina.

Edited by Chaos Is Me
Posted

Uf kakav plejin mec Fila-Majami i koja vaznost da se izbegne Boston, i ide na NY u prvom kolu.

AD covek ne moze da stavi tricu makar imao ceo dan da se namesti.

Posted
8 minutes ago, Miki28 Teoljub said:

Wolvsi izgleda biraju da budu 3 i da se oslone na Pelikane da ce dobiti Lakerse mada su Lakersi naostreni, Lebron diriguje u fullu, vec 8 asistencija ima.

Bira i Denver po meni. Barem deluje tako. Samo fali da se sklone svi pri ulazima ovih poluigrača Memfisa 😄

Posted (edited)
9 minutes ago, Problem sa licnim greskama said:

Bira i Denver po meni. Barem deluje tako. Samo fali da se sklone svi pri ulazima ovih poluigrača Memfisa 😄

Ne znam, ne gledam ih.

Nije imbas pametno da biraju Sunse odmah 1 rundi.

Edited by Miki28 Teoljub
typo
Posted

Kakva scena na Lakers-Pels. Nance u zadnje 2 minute prve cetvrtine napravio loose ball faul na Princeu sto je bio drugi faul Pelsa u zadnje 2 minute al sudije nisu skontale i dale bacanja Princeu nego bila lopta sa strane da bi onda na pauzi izmedju cetvrtina skontali da je bio bonus i dadose Princeu da izvede 2 slobodna na pocetku druge cetvrtine. Ne znam da sam ikad nesto slicno vidio. 

Posted

indiana ima 4-1 protiv milwaukeeja ove sezone uz onaj ballgate™. ko zna sta je sa antetokounmpoum...bice jebacki za jelene po svemu sudeci.

• Like 1
Posted (edited)

Koliko su busni Pelikani unutra, Lebron im se seta lagano.

Sa druge strane odaljio se 5m od Ziona i izaziva ga da sutira.

Plejof kosarka Lakersa, svi su usli naostreni od starta. Uzdaju se u Sunse i da ostanu u Nju Orleansu za duel sa Pelikanima u play-inu

Edited by Miki28 Teoljub
typo
Posted

Konacno dugo ocekivani showtime basketball

@Miki28 Teoljub Ako Denver bude drugi a OKC prva, da li bi ciljao osmo mesto (tankovao prvu u Nju Orlinsu i tako bio na ziletu od ispadanja ali imao dosta laksi mecap u 1r) ?