Урош19 Posted December 27, 2023 Share Posted December 27, 2023 2 hours ago, bodo said: Unaprijedio arsenal. Sa pištolja prešao na zolju 🤣🤣🤣 Najjače od svega je što je memfis na tviteru objavio tu proslavu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted December 27, 2023 Share Posted December 27, 2023 https://www.landofbasketball.com/player_comparison/dejounte_murray_vs_dangelo_russell.htm Coek bi pomislio da se pokusava dovesti Jamal Murray a ne Dejounte Murray Dejounte je sjajan lik, takmicar i rodjeni pobjednik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted December 27, 2023 Share Posted December 27, 2023 32 minutes ago, Chaos Is Me said: Ne znam o čemu se ovde priča. Russell ni u jednom univerzumu nije bolji od Murraya niti bi ga bilo ko pri zdravoj pameti uzeo glava za glavu. Uostalom, da nešto vredi ne bi Lakersi jurili na sve strane da ga se kurtališu iako im je praktično najbolji šuter u ekipi. Lik je luzerski igrač, loš karakter i defanzivni krater i do kraja karijere služiće kao ugovorni asset a ne igrač na koga se možeš osloniti. Zbog ovoga i nisi trebao ostavljati post. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted December 27, 2023 Share Posted December 27, 2023 1 hour ago, Miki28 Teoljub said: https://www.landofbasketball.com/player_comparison/dejounte_murray_vs_dangelo_russell.htm Coek bi pomislio da se pokusava dovesti Jamal Murray a ne Dejounte Murray Dejounte je sjajan lik, takmicar i rodjeni pobjednik. Na Dejountea sam mislio, Jamal je kategorija iznad. Ništa, eto vam tog sjajnog Russella, nema potrebe da ga trejdujete kad je tako dobar. Ionako vam fali šuta a on tu može da pomogne. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted December 27, 2023 Share Posted December 27, 2023 Dejounte je za klasu bolji igrac od mlitonje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted December 27, 2023 Share Posted December 27, 2023 1 minute ago, Chaos Is Me said: Na Dejountea sam mislio, Jamal je kategorija iznad. Ništa, eto vam tog sjajnog Russella, nema potrebe da ga trejdujete kad je tako dobar. Ionako vam fali šuta a on tu može da pomogne. Nemoguce je Jamala dovesti za DLo-a. Dobar je DLo za ekipe poput Hawksa koji vide 1 rundu PO svake 5 godine a 2 rundu svake 10 godinepa eto moze da zabavlja publiku jer ionako odbranu ne igraju. Lejkersi ipak pucaju na titulu pa im treba malo odbrane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted December 27, 2023 Share Posted December 27, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted December 27, 2023 Share Posted December 27, 2023 2 minutes ago, alpaka Bereta Sida said: Dejounte je za klasu bolji igrac od mlitonje Sto se tice klasa, priznajem samo one koji uspiju u Lejkersima😉 nek dodje pa dokaze to😀 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted December 27, 2023 Share Posted December 27, 2023 I inace ta Russellova odbrana i ne bi bila toliko u fokusu da je lik u stanju isporicivati u napadu kad je tvrdo. On u takvim mecevima bukvalno ne postoji u napadu i sve sto moze je drkati loptu brzinom prosjecnog trabanta. Jamal recimo je takodjer poprilcno tanak defanzivac (ne ko Russell ofc) al ce bez problema isporuciti svoje u napadu kad treba pa odbrambeni propusti nece toliko biti u fokusu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted December 27, 2023 Share Posted December 27, 2023 I taj D. Marej da je baja, valjda bi Hoksi imali nešto bolje od 12-18 na bednom istoku. Nego da se diskredituje što više DLO. Bolji igrač od Rasela jeste, ali Lejkerse ne bi napravio boljim, jer Bronu u ovoj fazi karijere odgovaraju samo šuteri, da čak i bednog Prinsa nekad drže u startnoj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted December 27, 2023 Share Posted December 27, 2023 3 minutes ago, Dracarys said: I taj D. Marej da je baja, valjda bi Hoksi imali nešto bolje od 12-18 na bednom istoku. Nego da se diskredituje što više DLO. Bolji igrač od Rasela jeste, ali Lejkerse ne bi napravio boljim, jer Bronu u ovoj fazi karijere odgovaraju samo šuteri, da čak i bednog Prinsa nekad drže u startnoj. Znaci Steph jedino da se dovede nego se brinem i za njega, obicno ti sto dodju u Lakerse odjednom imaju od 3 do 5 % pad u % suta za 3 poena u odnosu na ranije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted December 27, 2023 Share Posted December 27, 2023 Prince je korektan igrac al je uz Christea najveca zrtva celavog ublehasa na klupi. Redovno ga baca na najopasnije protivnicke vanjske strijelce sto on nije u stanju ispratiti. Jedan od dvojca Reddish-Vando treba na klupu jer u paru su katastrofa za spacing i umjesto njih Austin u startnu. Zakivanje Christiea za dno klupe je takodjer sulud potez, moze momak vec sad itekako doprinijeti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted December 27, 2023 Share Posted December 27, 2023 (edited) Nego sta nam je sa Kawhijem? Coek odigra 27 utakmica vezano i nema ga na poslednje 3 utakmice? Edited December 27, 2023 by Miki28 Teoljub typo Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted December 27, 2023 Share Posted December 27, 2023 7 minutes ago, Miki28 Teoljub said: Znaci Steph jedino da se dovede nego se brinem i za njega, obicno ti sto dodju u Lakerse odjednom imaju od 3 do 5 % pad u % suta za 3 poena u odnosu na ranije. pazio sam da ne pošaljem nekog vašeg dobrog igrača: 1 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted December 27, 2023 Share Posted December 27, 2023 1 minute ago, uini said: pazio sam da ne pošaljem nekog vašeg dobrog igrača: Najjace da damo Christie i Lewisa😀 ne mere 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobby Shurda Posted December 27, 2023 Share Posted December 27, 2023 3 hours ago, Miki28 Teoljub said: https://www.landofbasketball.com/player_comparison/dejounte_murray_vs_dangelo_russell.htm Coek bi pomislio da se pokusava dovesti Jamal Murray a ne Dejounte Murray Dejounte je sjajan lik, takmicar i rodjeni pobjednik. Ja njega pamtim kao ok defanzivca u Sparsima a sada vidim da je i bio u jednom od ta tri defanzivna tima sezone, znači da ima ''alate'' da igra odbranu možda jednostavno nije kliknuo sa Jangom koji je sigurno najgori mogući parnjak za odbranu. Tako da ono, možda bi i promena scenarija rezultovala da igra bolje na svim poljima pa i defanzivno. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted December 27, 2023 Share Posted December 27, 2023 5 minutes ago, Bobby Shurda said: Ja njega pamtim kao ok defanzivca u Sparsima a sada vidim da je i bio u jednom od ta tri defanzivna tima sezone, znači da ima ''alate'' da igra odbranu možda jednostavno nije kliknuo sa Jangom koji je sigurno najgori mogući parnjak za odbranu. Tako da ono, možda bi i promena scenarija rezultovala da igra bolje na svim poljima pa i defanzivno. Slazem se, nije los defanzivac ali dzabe sve kada je sistem okrenut samo ka napadu, odbranu niko ne igra u Hawksima. Svakako da je mnogo bolji defanzivac od DLo-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted December 27, 2023 Share Posted December 27, 2023 @alpaka Bereta Sida Caruso i Drummond? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted December 27, 2023 Share Posted December 27, 2023 miki & alpaka u supermarketu pred novu god 2 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted December 27, 2023 Share Posted December 27, 2023 4 minutes ago, uini said: miki & alpaka u supermarketu pred novu god Mozda pokucamo za Brunsona, vidjecemo jos😉 Drummond 2 centar, Caruso jbg. Ne dovodi se KD jbt Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted December 27, 2023 Share Posted December 27, 2023 da napravim ponudu? brunson = pacov + gejb ... ja bih vam inace dao brunsona i randlea za lebrona, da zavrsi sezonu ovde, oteramo ga posle u penziju a grof peva dotle, "da voliim knickerbockers, ponosno kazeem svimaa" 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted December 27, 2023 Share Posted December 27, 2023 4 minutes ago, uini said: da napravim ponudu? brunson = pacov + gejb Moramo jos nesto dati 4 minutes ago, uini said: ... ja bih vam inace dao brunsona i randlea za lebrona, da zavrsi sezonu ovde, oteramo ga posle u penziju a grof peva dotle, "da voliim knickerbockers, ponosno kazeem svimaa" Morate jos mnogo toga dati. Makar samo zato sto bi gledali Lebrona non stop 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobby Shurda Posted December 27, 2023 Share Posted December 27, 2023 Nego kada smo kod trejdova jel se samo meni čini da zadnjih godina ima jako malo trejdova tokom sezone, ne mogu da se setim kako je to ranije bilo, faktički 99% trejdova je zadnjeg dana trejd roka i ono malo na dan drafta i oni sign & trejdovi na ljeto? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted December 27, 2023 Share Posted December 27, 2023 16 minutes ago, Bobby Shurda said: Nego kada smo kod trejdova jel se samo meni čini da zadnjih godina ima jako malo trejdova tokom sezone, ne mogu da se setim kako je to ranije bilo, faktički 99% trejdova je zadnjeg dana trejd roka i ono malo na dan drafta i oni sign & trejdovi na ljeto? U pravu si. Svi se stisli, niko nece da trejduje 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sombor Shuffle Posted December 27, 2023 Share Posted December 27, 2023 Kakve vesti za Gordona, pravo niotkuda. Jezivo! Ovo moze da mu prakticno okonca karijeru, a ne sezonu. Preko 20 savova, ako je vecina na ruci, i to suterskoj... I generalno, izuzetno traumaticna situacija. Ne pominje se jos uvek da li je bio njegov pas ili neke druge osobe. U svakom slucaju, jako mi je krivo zbog njega, ne samo kao kosarkasa, jer se po svemu sudeci radi i o sjajnoj, veoma pozitivnoj osobi. 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts