Dzep Posted November 11, 2023 Share Posted November 11, 2023 4 minutes ago, propolis said: Nemoj da si na kraj srca castio sam Zajona sinoć 🙂 Kog Millera? Brandona FG i TO, ostalo je rešeno realno Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted November 11, 2023 Share Posted November 11, 2023 1 hour ago, Dzep said: Brandona Ne poznajem čoveka 🙂🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzep Posted November 11, 2023 Share Posted November 11, 2023 18 minutes ago, propolis said: Ne poznajem čoveka 🙂🙂 u r talking to wrong person, man 😂 koliko vidim ti igraš vs team šelić? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted November 11, 2023 Share Posted November 11, 2023 1 hour ago, Dzep said: u r talking to wrong person, man 😂 koliko vidim ti igraš vs team šelić? Ja se izvinjavam gosn dzep,ali sam delimično čovek o kome pričate 🙂 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted November 13, 2023 Share Posted November 13, 2023 Lagano i protiv Gage na kraju Sada protiv @vladaboss90 po meni prvog favorita za ulazak u a ligu Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted November 13, 2023 Share Posted November 13, 2023 1 hour ago, Mile1 said: Lagano i protiv Gage na kraju Sada protiv @vladaboss90 po meni prvog favorita za ulazak u a ligu Nikad ne potcenjuj ekipu koja ima Jokića Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted November 13, 2023 Share Posted November 13, 2023 Pa on ga ima zato sam i napisao prvi favorite za a ligu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted November 13, 2023 Share Posted November 13, 2023 Cele nedelje neki egal ili blago vođstvo i na kraju lagan poraz. Ko zna koliko mi je puta ove nedelje neko ostao na 9 nečega. AD sam rešio par kategorija, ali ajde da se protivniku Cam Thomas nije povredio možda bih i poene izgubio. Vraća se valjda uskoro Foxara, mada ove nedelje protiv Dončića koji ima 4 meča, biće gadno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzep Posted November 13, 2023 Share Posted November 13, 2023 Može neko da mi objasni zašto je jutros moj rez bio 6 6 1 a sad je 5 7 1, tj zašto je recimo kolona TO imala potpuno druge vrednosti? Ništa mi nije jasno, jedino što mi pada na pamet jeste da onaj koji ima više transfera gubi jednu kolonu na kraju kola 😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted November 13, 2023 Share Posted November 13, 2023 3 minutes ago, Dzep said: Može neko da mi objasni zašto je jutros moj rez bio 6 6 1 a sad je 5 7 1, tj zašto je recimo kolona TO imala potpuno druge vrednosti? Ništa mi nije jasno, jedino što mi pada na pamet jeste da onaj koji ima više transfera gubi jednu kolonu na kraju kola 😂 Baguje espn uvek pred novo kolo i resice u narednih sat dva i videces pravi skor 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaboss90 Posted November 13, 2023 Share Posted November 13, 2023 8 hours ago, Mile1 said: Lagano i protiv Gage na kraju Sada protiv @vladaboss90 po meni prvog favorita za ulazak u a ligu Pravi derbi Mile, za prvo mesto, neka pobedi Jokic 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted November 13, 2023 Share Posted November 13, 2023 (edited) 9 hours ago, Mile1 said: Lagano i protiv Gage na kraju Sada protiv @vladaboss90 po meni prvog favorita za ulazak u a ligu Cestitke,sa Bukerom bi bio trijumf i sad i proslo kolo,ovako nista. Neki trejd da se vrsi,da promesamo karte. Edited November 13, 2023 by Gaga Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted November 13, 2023 Share Posted November 13, 2023 Izvuce se dzep, zamalo da bude pocepan. Idemo dalje na Selfi mastere, kakvo pozersko ime fransize. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzep Posted November 13, 2023 Share Posted November 13, 2023 1 hour ago, mr clutch said: Izvuce se dzep, zamalo da bude pocepan. Idemo dalje na Selfi mastere, kakvo pozersko ime fransize. To mi je i bio plan, da se izvučem, i da se izvlačim dok se Jamal i CJ ne vrate Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted November 13, 2023 Share Posted November 13, 2023 Izvuceni dzep https://giphy.com/gifs/MonologosSinPropina-msp-monologos-sin-propina-monologossinpropina-7SWLdiNhRqhyyE8Rpd Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted November 14, 2023 Author Share Posted November 14, 2023 Pretproslo kolo - dobili smo nazad Dzeretku i Jadena, zanimljiv duel i na kraju nereseno (6-6-1) protiv Resnika - Green23 forumasa Proslo kolo - lepa pobeda 9-2-2 protiv Arnajevca, 3 DD-a poslednje vece da se i ta kolona poravna, sada su se odredjeni momci sa FA ustalili u tim a cekaju se na IR jos Marfi III i Simons. 8 hours ago, mr clutch said: Izvuce se dzep, zamalo da bude pocepan. Idemo dalje na Selfi mastere, kakvo pozersko ime fransize. Dok si ti pio & snifao za vreme drafta, mi smo pucali selfije 😛 Srecno, pa neka bolji pobedi! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted November 14, 2023 Share Posted November 14, 2023 Od onakvog gangstera i hudovca postade pozer i instagramer. Takodje sa srecom i neka ja pobedim. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted November 14, 2023 Share Posted November 14, 2023 1 hour ago, mr clutch said: Od onakvog gangstera i hudovca postade pozer i instagramer. Takodje sa srecom i neka ja pobedim. Teška vremena prijatelju moj, đavo ih odnio. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted November 14, 2023 Share Posted November 14, 2023 @Chaos Is Me što si bacio Tejta, tako veliki trejd potencijal ode na FA 😂😂😂 Toliko o realnosti. 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted November 15, 2023 Share Posted November 15, 2023 Aj kad već otkrivaš PM pikanterije nek znaju ljudi da si mi nudio Hielda za Brogdona, da se nasmeju malo. Jak sam kao crna zemlja pa mi ne treba Tate. 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted November 15, 2023 Share Posted November 15, 2023 12 minutes ago, Chaos Is Me said: Aj kad već otkrivaš PM pikanterije nek znaju ljudi da si mi nudio Hielda za Brogdona, da se nasmeju malo. Jak sam kao crna zemlja pa mi ne treba Tate. 😄 Hahahah evo ja se već smejem 🙂 Koliko si jak to ćemo videti 7. aprila 😉 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted November 15, 2023 Share Posted November 15, 2023 4 hours ago, Chaos Is Me said: Aj kad već otkrivaš PM pikanterije nek znaju ljudi da si mi nudio Hielda za Brogdona, da se nasmeju malo. Jak sam kao crna zemlja pa mi ne treba Tate. 😄 priznaj jesi li ti pravio ovaj raspored gde imam tri igraca iz osam utakmica veceras? bukvalno nemoguce ovako dobiti duel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted November 15, 2023 Share Posted November 15, 2023 Ako Luka odigra kako zna onda je moguće. Hvala mu za ovu partiju od sinoć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted November 16, 2023 Share Posted November 16, 2023 Debilni espn koji mi ne da da posaljem debila koji je suspendovan pet tekmi na IR. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzep Posted November 17, 2023 Share Posted November 17, 2023 dobro bre, pa sad i Smart out, dokle više aman... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts