LayupFromTheMidget Posted October 27, 2023 Author Share Posted October 27, 2023 Smrt Bukeru, Sto se tice tier liste, sem kreatora koji je blizi 5 nego 1, nema nekih velikih promasaja, covek skupio grupu steklenih vojnika (I Bama) jos ce da igra bez 1 igraca do nove godine, zakljucak tier 5 i borba da ne ispadne. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted October 27, 2023 Share Posted October 27, 2023 Zato kada upadnem u plej of, počistiću vas sve. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted October 27, 2023 Share Posted October 27, 2023 Bije Janis, al' bije i Djubre Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted October 27, 2023 Share Posted October 27, 2023 16 hours ago, Dracarys said: Meni se dopadaju prvih pet igrača autopicka Uchihine ekipe, ali šta je problem? Nije ekipa izbalansirana i to je veliki problem. Ovo je primer kako dobri pikovi mogu doneti lošu ekipu. Da mu je kojim slučajem zapao Domantas umesto Dejma, to ne bi bila ekipa za šalu. Ja mislim da je moja ekipa jako komplementarna, jasne su kategorije koje se puntuju i one koje se napadaju. Ako budem los (sto je vrlo moguce) to je jer sam fejlovao sa pikovima na draftu. Moja poenta je da ne mora nuzno da se osvaja samo na 1 nacin - sa vrhunskim centrima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted October 27, 2023 Share Posted October 27, 2023 Navedi jednu ekipu koja je prethodnih godina osvajala bez centara. Ti si imao Vestbruka, ali on ti je svakako obezbeđivao dosta skokova u Vašingtonu gde je igrao kao u prajmu sa manjim skoringom, svaki meč TD. Boroje je prošle sezone imao Porzingisa, Tejtuma koji je bio odličan skakač sa prosekom od 9 skokova i čini mi se da je imao Vilijamsa iz Šarlota. Ja sam osvojio zbog Ejtona, Jubanksa i čitave plejade od visokih iz Indijane, kasnije sam dodao Damjana Džonsa i Topina za finale. Od bekova sam imao samo Trajka, DLoa i Edvardsa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted October 27, 2023 Share Posted October 27, 2023 @Dracarys, ne verujem da je magija bukvalno mislio bez centara, vec bez nagomilavanja drvoreda generalno, sto jeste bio dominantan trend do pre par sezona Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted October 27, 2023 Author Share Posted October 27, 2023 5 hours ago, Dracarys said: Zato kada upadnem u plej of, počistiću vas sve. ili ces na guzove i aktivnost da prezivis, pre verujem da ce ovo da se desi. Ali bices zajeban ta tri dana kada budu igrali svi tvoji. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted October 27, 2023 Share Posted October 27, 2023 Grofe singliraj veceras Kviklija vise od 23.5 u Meridijanu, dace ti jaku kvotu 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted October 27, 2023 Share Posted October 27, 2023 8 hours ago, Dracarys said: Zato kada upadnem u plej of, počistiću vas sve. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobby Shurda Posted October 27, 2023 Share Posted October 27, 2023 13 hours ago, LayupFromTheMidget said: Smrt Bukeru, Sto se tice tier liste, sem kreatora koji je blizi 5 nego 1, nema nekih velikih promasaja, covek skupio grupu steklenih vojnika (I Bama) jos ce da igra bez 1 igraca do nove godine, zakljucak tier 5 i borba da ne ispadne. Što ti smeta toliko što je stavio sam sebe u prvi tier, čovek gleda objektivno iz svog ugla 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted October 28, 2023 Share Posted October 28, 2023 ala me leši manu, zvaćemo ga kapetan leši ps sav proliv sveta na trenera bruklina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted October 28, 2023 Share Posted October 28, 2023 Čuj tebe leši sta ja da kazem. ozbiljan kanal ovo kolo Tesko da može gore... Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted October 28, 2023 Share Posted October 28, 2023 5 minutes ago, Squabbit said: Čuj tebe leši sta ja da kazem. ozbiljan kanal ovo kolo Tesko da može gore... sta znam, sad bih se radovao dy imam 3 kolone kao ti 😱 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted October 28, 2023 Author Share Posted October 28, 2023 (edited) 10 hours ago, Bobby Shurda said: Što ti smeta toliko što je stavio sam sebe u prvi tier, čovek gleda objektivno iz svog ugla Najvise se ceni takva objektivnost. G.R.O.F skala mora da bude surovo objektivna Inace Markanen nastavlja svoju #top10igrac misiju. Edited October 28, 2023 by LayupFromTheMidget 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted October 29, 2023 Share Posted October 29, 2023 au, @Manu krenuo i po asistencije, hoce eventualno turnovers da mi ostavi. manu, ako sam te nesto uvredio, izvini, nije bilo namerno 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted October 29, 2023 Share Posted October 29, 2023 Pu, koja stetocina Klarkson, izgubi TO sa njegova 5 TO. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted October 29, 2023 Share Posted October 29, 2023 Dogodine u Prizrenu u B sa Juniorom ( L' bRonZ Broni stajl) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted October 29, 2023 Share Posted October 29, 2023 1 hour ago, uini said: au, @Manu krenuo i po asistencije, hoce eventualno turnovers da mi ostavi. manu, ako sam te nesto uvredio, izvini, nije bilo namerno Izvini uini nisam ulazio na forum ovih dana, ispade da pričaš sam sa sobom a znaš da volim da prodiskutujem tokom duela. Za rezultat u suštini možeš da se zahvališ grofu, nije me baš stavio u tier 5 kao prošle godine, ove sam u tier 4 ali mojim igračima je to dovoljno za chip on the shoulder. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted October 30, 2023 Share Posted October 30, 2023 Dovla magijo jos sam se i izvukao. Odličan rez s obzirom da je cela nedelja kanal. Ili ima rezerve dosta ili sam se zajebao Videćemo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted October 30, 2023 Share Posted October 30, 2023 (edited) Ju ju ju ju, kako se izvuce ELITA da ne bude 13-0, za 2 to i 2 as. ( za 1 To i 1 as da ne uzme ni jednu kategoriju) Da sam barem ovog slpeca Klarksona izbacio pa da bude 12-1. Edited October 30, 2023 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted October 30, 2023 Share Posted October 30, 2023 cestitke manu, mucno je bilo jos od petka. novo kolo, nova nevolja, ticjma se pojacava davion mitchellom, ovo samo meni moze da se desi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted October 30, 2023 Author Share Posted October 30, 2023 Ozbiljan protivnik mora odmah da se reaguje bez 1 pika igramo, vezane ruke i noge itd. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dovla Posted October 30, 2023 Share Posted October 30, 2023 2 hours ago, Squabbit said: Dovla magijo jos sam se i izvukao. Odličan rez s obzirom da je cela nedelja kanal. Ili ima rezerve dosta ili sam se zajebao Videćemo. Ima ima rezerve, ne brini Bila je srećna nedelja, mogao si mi ukrasti još jednu bar kolonu, ali ajde, verujem da si zadovoljan. Sretno dalje! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted October 30, 2023 Share Posted October 30, 2023 (edited) Cestitke @Ta'veren! Ozbiljno gazenje je palo, izgleda da je Grof ipak bio blag kad me je stavio u tier 4 Sad nek se spremi @Davai Davai da nastavi sa slanjem u Sekundu 😄 Edited October 30, 2023 by Magia 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted October 30, 2023 Share Posted October 30, 2023 Najjače je kada sudite prema prvom prvom kolu, a ja pravio tierove za osvajanje titule. Čestitke Rajku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts