LayupFromTheMidget Posted October 14, 2023 Author Share Posted October 14, 2023 Ostalo je jos vreme drafta 5-4 je za 22:00 Na ESPNU anketa posto ovde ne moze da se menja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobby Shurda Posted October 16, 2023 Share Posted October 16, 2023 Da ne zna možda neko koliko treba GB neta za draft, pošto vrv neću biti pri vajerlesnoj jedinici za vreme draftovanije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted October 16, 2023 Share Posted October 16, 2023 Teško da to troši puno, rekao bih da nekoliko MB potroši. Isprobaj mock draft, pa vidi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted October 16, 2023 Share Posted October 16, 2023 3 hours ago, Dracarys said: Teško da to troši puno, rekao bih da nekoliko MB potroši. Isprobaj mock draft, pa vidi. I potroši GB koje ima 3 hours ago, Bobby Shurda said: Da ne zna možda neko koliko treba GB neta za draft, pošto vrv neću biti pri vajerlesnoj jedinici za vreme draftovanije. Za sve je kriv Magija j draft subotom 😴 P.S: znam osobe koje su nedostatak WiFi/GB resavale odlaskom u McDonald's 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted October 17, 2023 Author Share Posted October 17, 2023 Resetovan je i raspored da se ne igra isto kao prosle godine. Tako da je to to sto se tice svih priprema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted October 17, 2023 Share Posted October 17, 2023 taj reset kurcu ne vredi, posto sam uvek izmedju 12e i 17e pozicije. ono, tacno je da ne biram sa iste. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miskooo Posted October 17, 2023 Share Posted October 17, 2023 Raspored protivnika po kolima, ne raspored na draftu. (on se odredjuje sat vremena pre drafta) Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted October 17, 2023 Share Posted October 17, 2023 22 minutes ago, Miskooo said: Raspored protivnika po kolima, ne raspored na draftu. (on se odredjuje sat vremena pre drafta) ma sudije picketine 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted October 17, 2023 Share Posted October 17, 2023 5 minutes ago, uini said: ma sudije picketine Uvek bilo i biće ☝️ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted October 17, 2023 Share Posted October 17, 2023 Sad Uini dobija prvi pik, uzima Jokića i osvaja ligu. Inače mi je uvek drago kada Jokićevska ekipa ne osvoji titulu, jer je realno cheat code u odnosu na konkurenciju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted October 17, 2023 Share Posted October 17, 2023 3 hours ago, Dracarys said: Sad Uini dobija prvi pik, uzima Jokića i osvaja ligu. Inače mi je uvek drago kada Jokićevska ekipa ne osvoji titulu, jer je realno cheat code u odnosu na konkurenciju. Dobro onda ako dobijes 1.pika ti nemoj da budes chkapi pa nemoj da biras Jokica kao prvog pika. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted October 17, 2023 Share Posted October 17, 2023 (edited) Sta je odluceno za vreme drafta na kraju? Sto se tice one ankete na ESPN-u - racunajte da je 7-7, ja sam onaj usamljeni glas za 20h prebacite ga na 21 nisam znao da se lome koplja izmedju 21 i 22 (glupi ESPN mi ne dozvoljava da promenim glas). U 22:15 najkasnije cu morati da palim u subotu i voleo bih da prisustvujem makar prvoj polovini drafta 😞 Edited October 17, 2023 by threepwood 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted October 17, 2023 Share Posted October 17, 2023 Ja sam glasao da bude u 22h, što se mene tiče, može kada hoćete. Sat vremena mi ne pravi neku razliku, a i prethodnih godina se draft radio od 21:30. 41 minutes ago, Zvezdinho said: Dobro onda ako dobijes 1.pika ti nemoj da budes chkapi pa nemoj da biras Jokica kao prvog pika. Ja ako dobijem prvog pika, slobodno navijaj protiv mene, ali teško da ću propustiti šansu da izdominiram ligom i osvojim titulu broj dva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted October 17, 2023 Share Posted October 17, 2023 2 hours ago, threepwood said: U 22:15 najkasnije cu morati da palim u subotu i voleo bih da prisustvujem makar prvoj polovini drafta 😞 mozemo da se dogovorimo ovde uzivo, tj bez glasanja..samo javite do tipa, cetvrtka uvece meni je okej da draft krene i u 20h 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted October 17, 2023 Share Posted October 17, 2023 2 hours ago, threepwood said: Sta je odluceno za vreme drafta na kraju? Sto se tice one ankete na ESPN-u - racunajte da je 7-7, ja sam onaj usamljeni glas za 20h prebacite ga na 21 nisam znao da se lome koplja izmedju 21 i 22 (glupi ESPN mi ne dozvoljava da promenim glas). U 22:15 najkasnije cu morati da palim u subotu i voleo bih da prisustvujem makar prvoj polovini drafta 😞 Ja menjam glas sa 22h na 21h. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted October 17, 2023 Share Posted October 17, 2023 2 hours ago, Dracarys said: Ja ako dobijem prvog pika, slobodno navijaj protiv mene, ali teško da ću propustiti šansu da izdominiram ligom i osvojim titulu broj dva. Naci ipak ces da budes chkapi nakon onakvog posta🙃 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted October 18, 2023 Author Share Posted October 18, 2023 (edited) 12 hours ago, threepwood said: Sta je odluceno za vreme drafta na kraju? Sto se tice one ankete na ESPN-u - racunajte da je 7-7, ja sam onaj usamljeni glas za 20h prebacite ga na 21 nisam znao da se lome koplja izmedju 21 i 22 (glupi ESPN mi ne dozvoljava da promenim glas). U 22:15 najkasnije cu morati da palim u subotu i voleo bih da prisustvujem makar prvoj polovini drafta 😞 8-7 je sa ovim glasom za 21:00 Tehnicki 9-6 ako racunamo Magijinu promenu. Stavljen draft za 21:00 Edited October 18, 2023 by LayupFromTheMidget 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted October 18, 2023 Share Posted October 18, 2023 moze, i ja sam za 21h. stize u 8 na qrcu se nosam pozicija za draft 😐 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted October 18, 2023 Share Posted October 18, 2023 Pa tebi je lako, znaš da dobijaš između 12-17, nije neka razlika Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted October 18, 2023 Share Posted October 18, 2023 i prosle sezone sam se nadao boljitku, bas me je pogodilo sto je isto sad sam spreman na isto najgore, mogu samo da se obradujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted October 18, 2023 Share Posted October 18, 2023 (edited) Kakvim se sve Madjija prljavim trikovima sluzi pred draft ccc... Ja menjam moj glas sa 22h na 23h. I jel moze u nedelju ujutru 13h da bude draft posto sam izgleda zakacio koronu pa da budem fit za draft. Edited October 18, 2023 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted October 20, 2023 Share Posted October 20, 2023 @Zvezdinho Zveki siso, znam da ne spavas i da se spremas za draft, budi drug i okreni jedan krug i posalji te skripte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted October 21, 2023 Share Posted October 21, 2023 Nisam nešto spremio draft, biće sutra katastrofa. #borbazaopstanak Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted October 21, 2023 Share Posted October 21, 2023 ja sam nesto ucio ali me bas mrzi da se preslisam, jebo subotu draft ko je izmisli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted October 21, 2023 Share Posted October 21, 2023 Madjija vec spremio Yahoo draft za nedelju, pa da iznenadi espn protivnike nespremne u subotu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts