Dzonii Posted February 7 Share Posted February 7 7 minutes ago, Čvarkov said: Testovi/pregledi se rade dok se ne prodju. Kao i tehnicki za auto, druga vracali 8 puta, a cuo sam da je tu rekord 13 puta. 2 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted February 7 Share Posted February 7 (edited) Davor Ristovic mu menadzer Interesantno Edited February 7 by srlepajce Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Dropkick Murphys Posted February 7 Popular Post Share Posted February 7 11 minutes ago, Čočo said: A što se tiče informacija, nemam, o sada već čuvenom pregledu. 19 minutes ago, Kankkunen said: Dobra su kolena, samo je malo fizički zapušten ... jbg. Sve je ok, klupski lekar potvrdio. Klupski lekar: 6 1 74 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted February 7 Share Posted February 7 Vesna vadi iz šteka zadnjih po kile kobilje placente...samo da se odmrzne. Tetejca ima da naprave ko novog. 5 18 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 7 Share Posted February 7 Ne moraju da zure, svakako nam ne treba za EL tako da je nebitan danasnji rok do 18h. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted February 7 Share Posted February 7 1 minute ago, Miki28 Teoljub said: Ne moraju da zure, svakako nam ne treba za EL tako da je nebitan danasnji rok do 18h. Nisi valjda odustao od EL 1 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 7 Share Posted February 7 Just now, Kankkunen said: Nisi valjda odustao od EL Naravno da ne nego ja zbog Reala, Barse i ostalih koji zele titulu, pa da im damo sansu jer sa TT u timu, sve ih deremo. 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted February 7 Share Posted February 7 11 minutes ago, Miki28 Teoljub said: Naravno da ne nego ja zbog Reala, Barse i ostalih koji zele titulu, pa da im damo sansu jer sa TT u timu, sve ih deremo. Uz Tompkins Treja do svih trofeja!!! 2 2 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 7 Share Posted February 7 Ima dosta komentara i na račun sastava Crvene zvezde, dolascima, odlascima… "Prvo, da dovedete igrača u toku sezone je jako teško. Da dovedete samo da bi doveli, to nije to. Drugo, otkad sam ja u Crvenoj zvezdi igrače dovode treneri i stručni štab. Kada je Duško Ivanović letos pravio tim bila je priča: ‘Evo Duško je napravio skauting’. Kada taj tim nije napravio nekakav rezultat, kako neki pored tastatura očekuju: ‘Ne, onda je Čović skautovao tim’. Mislim, da se ne bavimo tim glupostima. Znači, struka radi i struka je i sada i trener je i sada odlučio da se dovede Gilespi. Gilespi nije igrač koji pušta kišu. On je igrač koji zavisi od igre spojlnih igrača, tačnije od plejova. A on je, koliko sam ja bio upoznat, letos figurirao za centra u Partizanu ako dođe Mirotić. Tako da će Gilespi odraditi svoj posao. Kao što ste videli, on je već na derbiju dobar deo svog posla odradio. Što se tiče Smarta, takođe je odluka stručnog štaba posle velikog i dugog skautovanja, jer nemate na tržištu igrača. Smart je prvi put u Evropi i čovek nije vezao ni mesec dana. I on je takođe sasvim pristojno odigrao neke utakmice. Biće potrebno vreme i to će doći na svoje mesto. A sad, što se tiče komentara raznoraznih i raznoraznih podmetanja - evo jutros imate da Teodosić ide u Italiju, pa naslovi: ‘Šok za Zvezdu’. Znate, ne možemo da reagujemo u ovom slučaju na bahate izjave još bahatijih, bogatijih nekakvih Italijana koji imaju neke fiksacije. Teo je u Zvezdi, Teo će u Zvezdi i završiti karijeru, videćemo kada, verovatno kada on bude odlučio", kazao je Čović. 5 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted February 7 Share Posted February 7 Odbio ga Duško. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Систем те лаже Posted February 7 Share Posted February 7 Ето, дође четворка. Не знам чему толика драма, када је речено на Скупштини, а и овде су поједини рекли, између осталог и моја маленкост, да сигурно долази играч на позицији 4. Томкинс је прошао додатне лекарске прегледе, где се дошло до закључка да му колено може издржати до краја сезоне. 4 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted February 7 Share Posted February 7 Ako je Rubio bio u minut do dvanaest onda je TT u sekund do dvanaest. Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted February 7 Share Posted February 7 Koja smejurija od kluba majko mila, nadam se da ce da im Bodiroga danas ponudi A licencu za evrokup 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted February 7 Share Posted February 7 16 minutes ago, Систем те лаже said: Ето, дође четворка. Не знам чему толика драма, када је речено на Скупштини, а и овде су поједини рекли, између осталог и моја маленкост, да сигурно долази играч на позицији 4. Томкинс је прошао додатне лекарске прегледе, где се дошло до закључка да му колено може издржати до краја сезоне. 6 meseci tražiš igrača da bi na kraju doveo nekog kome kolena mogu da izdrže još 3,4 meseca igre. Tragikomedija. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted February 7 Share Posted February 7 Quote - Prvo, da dovedete igrača u toku sezone je jako teško. Da dovedete samo da bi doveli, to nije to. Drugo, otkad sam ja u Crvenoj zvezdi igrače dovode treneri i stručni štab. Kada je Duško Ivanović letos pravio tim bila je priča: „Evo Duško je napravio skauting“. Kada taj tim nije napravio nekakav rezultat, kako neki pored tastatura očekuju: “Ne, onda je Čović skautovao tim“. Mislim, da se ne bavimo tim glupostima. Znači, struka radi i struka je i sada i trener je i sada odlučio da se dovede Gilespi - kaže Ćović, koji potom nastavlja. 🤣 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petar1995 Posted February 7 Share Posted February 7 1 minute ago, Čočo said: 6 meseci tražiš igrača da bi na kraju doveo nekog kome kolena mogu da izdrže još 3,4 meseca igre. Tragikomedija. Kevin Hervey malopre potpisao za Hapoel Holom. Jel bi on po tebi bio bolje resenje od Thompkinsa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted February 7 Share Posted February 7 Kakav psiho leptije*em 30 minutes ago, Miki28 Teoljub said: Teo je u Zvezdi, Teo će u Zvezdi i završiti karijeru, videćemo kada, verovatno kada on bude odlučio 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted February 7 Share Posted February 7 2 minutes ago, Čočo said: 6 meseci tražiš igrača da bi na kraju doveo nekog kome kolena mogu da izdrže još 3,4 meseca igre. Tragikomedija. Toliko nam i treba do finala ABA, sve smo proracunali 2 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted February 7 Share Posted February 7 (edited) 10 minutes ago, Petar1995 said: Kevin Hervey malopre potpisao za Hapoel Holom. Jel bi on po tebi bio bolje resenje od Thompkinsa? Doveli smo Davidovca koji je igrač uloge i koji ne liči na košarkaša a sad smo doveli kvalitetnog košarkaša koji bez kolena i skoro godinu dana bez košarke neće ličiti na košarkaša. Na poziciji 4 smo dobili još jednog igrača u rotaciji i ništa više. Svaki mlad i zdrav igrač je bolji no povređeni i istrošeni. Edited February 7 by Čočo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted February 7 Share Posted February 7 Quote Tako da će Gilespi odraditi svoj posao. Kao što ste videli, on je već na derbiju dobar deo svog posla odradio. 50 godina u košarci i i dalje jedini kriterijum za bilo šta - natrpao Grobare. Serem ti se u 50 godina i robota. 17 1 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted February 7 Share Posted February 7 Kakav je ples to bio u NN 2015. ili kad vec, Rochestie - Trey - Kinsey. Dvojicu smo vec imali, pa da kompletiramo ovo drustvo iz njihove najbolje sezone u istoriji. Mislim da je i Mekel bio deo te sezone Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted February 7 Share Posted February 7 Šta su mu na lekarskom stavljali komovicu na kolena Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted February 7 Share Posted February 7 (edited) 1 minute ago, bodo said: Šta su mu na lekarskom stavljali komovicu na kolena Luk, komovicu i krompir u čarape. Edited February 7 by Čočo 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted February 7 Share Posted February 7 Ima dva kolena, pa neka se vise oslanja na ono zdravije. Plus i neka ne skače baš mnogo i sve ce biti u redu. 21 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted February 7 Share Posted February 7 (edited) 2 minutes ago, berti said: Ima dva kolena, pa neka se vise oslanja na ono zdravije. Plus i neka ne skače baš mnogo i sve ce biti u redu. Pa šta će nam onda. Već imamo jednog takvog ( aka Davidovac). Edited February 7 by Čočo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts