didžej hel Posted October 23, 2023 Author Share Posted October 23, 2023 ne moze i daj novog trenera i daj odma dobru igru bice sad svegy i svacega u narednih metar dana ali to smo hteli, zar ne 18 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted October 23, 2023 Share Posted October 23, 2023 1 minute ago, Losmi17 said: Kakvo crno sibanje, bice rutina oba meca gde ce jedan otici na stoka razlike. Teska splacina od tima. Ok, to ti mislis. Evo komsije briljiraju isto 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admiral Posted October 23, 2023 Share Posted October 23, 2023 Ono sto je golim okom vidljivo da je Ioanis vec uveo nove napadacke kretnje i novitete. koliko god bilo tesko za gledanje 31 asistencija na 82 poena nije zanemarljiv podatak. 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted October 23, 2023 Share Posted October 23, 2023 Čoviću odlazi! 11 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bruda Posted October 23, 2023 Share Posted October 23, 2023 Očekujem u narednih mesec dana 2-3 nova igrača i makar 2 šilbovanja. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted October 23, 2023 Share Posted October 23, 2023 koja svinjarija ovo sa bjelicom,nemam reci 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted October 23, 2023 Share Posted October 23, 2023 Jedina pozitivna stvar nije bilo menjanja petorki svaka dva minuta. Jaki lepo istestirao sve raspolozive igrace i video cime (ne)raspolaze. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filbi Posted October 23, 2023 Share Posted October 23, 2023 Nije Teo da se cima protiv bivseg kluba puno U četvrtak provera muškosti ekipe U četvrtak da vidimo ko je vera a ko nevera Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted October 23, 2023 Author Share Posted October 23, 2023 Just now, Bruda said: Očekujem u narednih mesec dana 2-3 nova igrača i makar 2 šilbovanja. znam da je floskula ali nije kosarka igrica; mi imamo 2x problema gledano po pozicijama ali ovo je strava skup pojedinaca, treba samo odredjeno vrdme da se stvari uklope, sa sferopulosom, duskom ili nekim trecim ponasamo se kao ona bogata deca iz holivudskih filmova koje igracka zsnimy 5minuta 17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted October 23, 2023 Share Posted October 23, 2023 1 minute ago, Filbi said: Nije Teo da se cima protiv bivseg kluba puno U četvrtak provera muškosti ekipe U četvrtak da vidimo ko je vera a ko nevera 11 poena i 10 asistencija😉 ne daj Boze da se cimao 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
robespierre Posted October 23, 2023 Share Posted October 23, 2023 Ova ekipa je jača od prošlogodišnje jedino u ekipnom rešavanju rubikove kocke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted October 23, 2023 Share Posted October 23, 2023 Just now, Miki28 Teoljub said: 11 poena i 10 asistencija😉 ne daj Boze da se cimao Double-double machine ... 💪 💪 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted October 23, 2023 Share Posted October 23, 2023 Imas Topa, odbacis, pljunes lovu, dovedes decka iz Brazila, jer tudje sunce, lrpse greje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted October 23, 2023 Author Share Posted October 23, 2023 1 minute ago, robespierre said: Ova ekipa je jača od prošlogodišnje jedino u ekipnom rešavanju rubikove kocke. jaca je u svemu, prakticno. ako budes ponudio svoje argumente, i ja cu svoje 1 minute ago, Crni said: Imas Topa, odbacis, pljunes lovu, dovedes decka iz Brazila, jer tudje sunce, lrpse greje. ovo bi za topa jra bila sjajna prilika da pokaze sta zna u 5ipo minuta po ..nekoj tekmi 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted October 23, 2023 Share Posted October 23, 2023 Četvorka i bek su minimum i to što prije, pa ćemo suditi treneru vremenom. Sa jednim bekom i 0 četvorki nam niko na klupi neće pomoći. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bruda Posted October 23, 2023 Share Posted October 23, 2023 7 minutes ago, uini said: znam da je floskula ali nije kosarka igrica; mi imamo 2x problema gledano po pozicijama ali ovo je strava skup pojedinaca, treba samo odredjeno vrdme da se stvari uklope, sa sferopulosom, duskom ili nekim trecim ponasamo se kao ona bogata deca iz holivudskih filmova koje igracka zsnimy 5minuta Ja sam samo napisao šta očekujem. Mislim da ljudi u klubu nemaju tvoje strpljenje, da imaju ostavili bi Duška. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted October 23, 2023 Share Posted October 23, 2023 Mi smo zajednicki imenitelj medijskih rubrika Sport, Zabava i Zdravlje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted October 23, 2023 Share Posted October 23, 2023 3 minutes ago, Sector said: Četvorka i bek su minimum i to što prije, pa ćemo suditi treneru vremenom. Sa jednim bekom i 0 četvorki nam niko na klupi neće pomoći. Last cut za upravin last dance... Spremamo kokice i nabavljamo 3d ma 4d cvidze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted October 23, 2023 Author Share Posted October 23, 2023 Just now, Sector said: , pa ćemo suditi treneru vremenom. mislis na dane ili mesece kod roka sudjenja? to je ono bas najneozbiljniji aspekt i naseg front officea i naseg navijanja jedina svetla trenerska tacka u skorijoj istoriji je nastala tako sto smo iskulirali i neuspeh i losu igru. ali mi to iskljucivo vezujemo za radonjica, ne za potez koji treba da nam bude rutina: pustiti trenera da sklopi stvari. ponekada treba i dve sezone za to, videti primer radonjica. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
robespierre Posted October 23, 2023 Share Posted October 23, 2023 1 minute ago, uini said: jaca je u svemu, prakticno. ako budes ponudio svoje argumente, i ja cu svoje Trojica (Argentinci + Petrušev) koji su imali kvalitet da reše utakmicu u EL naspram jednog, i to kompatibilna da budu u istoj posadi na terenu u isto vreme. I četvorka, kakva takva, ali koja ipak ima neki kvalitet da ponudi na EL nivou. Ova ekipa je "dublja", prošlogodišnja ima koncentrisaniji kvalitet, a kad sam poslednji put empirijski proverio max broj igrača koji je dozovljen na terenu je još uvek 5. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted October 23, 2023 Author Share Posted October 23, 2023 2 minutes ago, Bruda said: Ja sam samo napisao šta očekujem. Mislim da ljudi u klubu nemaju tvoje strpljenje, da imaju ostavili bi Duška. niko nema strpljenje. da ga navijaci imaju, imao bi i covic, posto je reaktivan tip. Just now, robespierre said: Trojica (Argentinci + Petrušev) koji su imali kvalitet da reše utakmicu u EL naspram jednog, i to kompatibilna da budu u istoj posadi na terenu u isto vreme. I četvorka, kakva takva, ali koja ipak ima neki kvalitet da ponudi na EL nivou. Ova ekipa je "dublja", prošlogodišnja ima koncentrisaniji kvalitet, a kad sam poslednji put empirijski proverio max broj igrača koji je dozovljen na terenu je još uvek 5. okej, napisacu ujutru svoje misljenje, mrzi me da nabadam sa telefona 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Константин Posted October 23, 2023 Share Posted October 23, 2023 Гледам мага иза коша вечерас, шатро прати све. Већ се хвалио одавно да је 40 година у кошарци. Дочека ли 50 у овом клубу, Жика Обретковић ће бити Фил Џексон за њега. Каква мисија и визија… Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted October 23, 2023 Share Posted October 23, 2023 Nama igraci koji budu dolazili moraju da pucaju od energije jer smo tu trenutno u minusu. Ja ovoliku skupinu mrtvih puvala dugo nisam video a i timska hemija je trenutno u debelom minusu. Kvinsi iz prajma bi nam lego ko budali samar 9 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted October 23, 2023 Share Posted October 23, 2023 7 minutes ago, uini said: mislis na dane ili mesece kod roka sudjenja? to je ono bas najneozbiljniji aspekt i naseg front officea i naseg navijanja Mislim na mjesece tj na progresivni napredak kroz iste. Sa trenutnim rosterom ne vidim potencijal za tako nešto. Da ne objašnjavam zašto, ono što gledamo su forumaši stručnjaci nagovještavali čitavo ljeto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted October 23, 2023 Share Posted October 23, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts