Abizolirni Posted June 3 Share Posted June 3 Realno, dobra utakmica iako smo trebali ovo rijesiti mnogo ranije. Naredna ce biti bas teska bez Yaga a kad pomislim da ce Nedovic na keca uhhh. Kad bih ovog doticnog konferencijskog komedijasa nazvao pravim imenom, ne da bih dobio tesku banovinu vec je pitanje da li bih i win 10 ikad vise mogao apdejtovati 🤢 3 1 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted June 3 Share Posted June 3 U porazu se ne ponizi (kao neki), u pobedi se ne ponesi. Imajte mere u nekim komentarima, ipak. Igrace se jos... 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thor Posted June 3 Share Posted June 3 Aj malo i košarci (kome je sad do košarke). Zoc je uspeo da izgubi od ekipe u kojoj je u zadnjih 15 minuta, 1 i slovima jedan čovek sposoban da spusti loptu na parket, a i taj jedan ima 37 godina i plus se totalno raspao na utakmici. Svaka cast majstore. S druge strane KKP sa 5 out igrom na principima pasing gejma je uspeo da iskoristi brzinu i kvalitet spoljne linije da kreira veliki broj otvorenih suteva i da ih pogodi, pa su kasnije na konto tog samopouzdanja pogađali i teske suteve preko ruke, ali neće to doveka, i tesko da takva igra moze da im donese pobedu. Po meni je KKP favorit u nastavku serije, zbog fonda igrača (iako Bolomboja niko ziv ne spominje, a na Areni od Srkija ovog drugog čusmo jedno deset puta kako je KKP sa skracenom rotacijom). Sfero da "skine" Nešu Ilića za treću i dobijamo. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted June 3 Share Posted June 3 2 minutes ago, СтелаРоса said: Sto se tice sudjenja bilo je lose, ono sto sam zapamtio je na 02:50 do kraja i +4 za nas umesto faula u napadu Andjusica svira se faul odbrane, idu dva bacanja i dve tehnicke za nas kao posledica. Da je tu dosudjeno kako treba, a bilo je toliko ocigledno da Deda nije napravio faul, pitanje da li bi do kraja bilo na jednu loptu. Faul Ledeja iskreno nisam siguran, moram videti jos neki kadar, ali mi je malo nerealno da je onako skinuo loptu sa glave Luki koji je bio bolje pozicioniran. Nakon tog faula Ledeja ide kadar u prenosu kako Zoc sve po spisku sudijama i to prolazi bez tehnicke. Treba biti realan pa reci i da je Teo u ranijoj fazi meca zasluzio tehnicku, ali Zeljku se konstantno tolerisu ovakvi ispadi. Evo brzo se pojavio snimak iz drugog ugla, faulcina ko kuca 31 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted June 3 Share Posted June 3 Kakva je situacija sa Jagom i Nedom? Ima li informacija? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fasper Posted June 3 Share Posted June 3 Nemanja Nedovic svakom novom BITNOM utakmicom probija dno luzerstva. Ajde da bar grize u odbrani kao Rokas pa i da mu oprostis. Njemu veceras mrtvi Andjusic radio sta je hteo. Bez Jaga ovde bice jebeno. Zeljko...sta reci za nekad tako velikog trenera. Sta postade od coveka... 8 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted June 3 Share Posted June 3 On jeste najuspesniji trener ali biti najuspesniji ne znaci i najveci Samo sto nije rekao kako smete to da me pitate imam 9 EL 8 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted June 3 Share Posted June 3 Kakvo gospodsko obracanje Sferopulosa 24 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted June 3 Share Posted June 3 Sto je najgore od svega, navijaci partizana (ne svi) se loze na ovo sto Obradovic prica, i cude se sto oni igraju ovu namestenu ligu. Obradovic je ove sezone uspeo da lici na junaka one pripovetke koji stalno vice evo Vuka evo Vuka. 12 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted June 3 Share Posted June 3 2 minutes ago, СтелаРоса said: Evo brzo se pojavio snimak iz drugog ugla, faulcina ko kuca Iz ovog ugla, za razliku od prenosa gde je kamera direktno iza Ledeja i njegove putanje, vidi se da je Mitar skocio cisto vertikalno, bio ispod lopte, dok je Ledej skocio u stranu, unapred. Moje misljenje je da je cist faul u napadu iako nije tako delovalo na prenosu, iskreno. @Sharp moze li tvoje cenjeno i neturalno misljenje, kao i uvek? Takodje, bila je jos jedna zanimljiva situacija, pojavice se snimak, Andjusic je u kontri, krece u dvokorak i drzi sa obe ruke loptu, kojom jasno odguruje Davidovca (gurnuo ga je tu negde, stomak, grudi) zbog cega Davidovac pada. Sudije sviraju faul Davidovcu. Moze li i to @Sharp please? Da li napadac ima pravo loptom da odgurne protivnika? 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted June 3 Share Posted June 3 Samo da pozelim brz oporavak malom mudonji iz Brazila Jagu de Santosu 31 15 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 3 Share Posted June 3 7 minutes ago, СтелаРоса said: Evo brzo se pojavio snimak iz drugog ugla, faulcina ko kuca Auuu nisi trebao ovo postavljati, taman da nas jos ubjeduju pojedini da nije bio faul. 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted June 3 Share Posted June 3 Čekam Šarpa, njemu verujem. I dalje mislim da nije faul, a ja sam uvek u pravu. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted June 3 Share Posted June 3 A ovo sam pominjao na live temi, sudije opsuteno izignorisale ovakav faul... 38 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carl Johnson Posted June 3 Share Posted June 3 Koliko puta smo zaredom dobili FMP? Mozda se cika Sfero napalio da to juri 5 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VukVule1988 Posted June 3 Share Posted June 3 Ako moze pojašnjenje zašto je Partizan za tehničku Davidovca izveo 2 slobodna bacanja? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted June 3 Share Posted June 3 Just now, VukVule1988 said: Ako moze pojašnjenje zašto je Partizan za tehničku Davidovca izveo 2 slobodna bacanja? Dobili su tehnicku i Davidovac i Teo 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
City Posted June 3 Share Posted June 3 Može centrala da pogreši jednom ali sedam puta... 4 2 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted June 3 Share Posted June 3 1 minute ago, VukVule1988 said: Ako moze pojašnjenje zašto je Partizan za tehničku Davidovca izveo 2 slobodna bacanja? Dobio je i Teo tehničku 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VukVule1988 Posted June 3 Share Posted June 3 Just now, fradler said: Dobili su tehnicku i Davidovac i Teo Hvala, nisam skontao da je i Teo dobio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FireKeeper Posted June 3 Share Posted June 3 3 minutes ago, Kooineeperk said: A ovo sam pominjao na live temi, sudije opsuteno izignorisale ovakav faul... Cista, Na loptu. Kakav teror nad Panterom! 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted June 3 Share Posted June 3 nego možemo li mi i do osme u nizu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted June 3 Share Posted June 3 4 minutes ago, Kooineeperk said: A ovo sam pominjao na live temi, sudije opsuteno izignorisale ovakav faul... Tortura nad Panterom! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nate Posted June 3 Share Posted June 3 Nije mi jasno zeljkovo pozivanje na evroligu kad je tamo skor 2:2?! 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alokin Posted June 3 Share Posted June 3 Au sad videh konferenciju Sferopulosa, lepo im ga zavukao 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts