Abizolirni Posted March 20 Share Posted March 20 (edited) Kaze Nedovic, jos matematicki nije nista gotovo. Ovaj je izleda krenuo sa demagogijom onog koji ga je doveo i koji nas prca iz godine u godinu. Da je ti izjavio Boki, pa ajd....ima pravo da kaze, ali Nedevic balerina Edited March 20 by Abizolirni 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted March 20 Share Posted March 20 2 minutes ago, Abizolirni said: Kaze Nedovic, jos matematicki nije nista gotovo. Ovaj je izleda krenuo sa demagogijom onog koji ga je doveo i koji nas prca iz godine u godinu. Da je ti izjavio Boki, pa ajd....ima pravo da kaze, ali Nedevic balerina Jel gotovo matematicki? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pacino Posted March 20 Share Posted March 20 1 hour ago, Guru said: A možda je Teodosić bio zaista povređen i sada se oporavio pa može da igra. Znam da zvuči neverovatno, al' eto čisto da navedemo i to kao jednu od varijanti, pored ovih intrigantnijih po kojima tenkuje jer nas ne zanima EL, ili je u depresiji zbog razvoda pa mu je preče da utapa tugu u alkoholu. Stani ba, pušći to, kakvog razvoda? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abizolirni Posted March 20 Share Posted March 20 Just now, Miki28 Teoljub said: Jel gotovo matematicki? pa naravno... i prije nego je pocelo 😉 Znas kako se kaze, statistika je kao bikini. puno pokazuje a nista ne otkriva. Cak ova mi je draza da je to tacan skup, netacnih podataka. Naravno, osim ako nije radjena u excelu 😋 1 minute ago, Pacino said: Stani ba, pušći to, kakvog razvoda? On se makar razvodi zbog sata od 70 K. evrica, ja bih pogin'o. U stvari, to mi se ne moze desiti 😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted March 20 Share Posted March 20 Just now, Abizolirni said: pa naravno... i prije nego je pocelo 😉 Dobra ti ta matematika onda😉 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
božija noga Posted March 20 Share Posted March 20 Da nam bude malo lepše pred PAO. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted March 20 Share Posted March 20 4 minutes ago, Miki28 Teoljub said: Jel gotovo matematicki? Pa jeste. Jer svi iznad nas moraju ostale 4 utakmice da izgube a mi sve da pobedimo. Znači treba da očekujemo da najmanje 3 a najviše 6 ekipe do kraja nemaju pobedu a mi da pobedimo sve. Miki da se ne zajebavamo. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted March 20 Share Posted March 20 Just now, Čočo said: Pa jeste. Jer svi iznad nas moraju ostale 4 utakmice da izgube a mi sve da pobedimo. Znači treba da očekujemo da najmanje 3 a najviše 6 ekipe do kraja nemaju pobedu a mi da pobedimo sve. Miki da se ne zajebavamo. Onda nije gotovo matematicki? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted March 20 Share Posted March 20 Just now, Miki28 Teoljub said: Onda nije gotovo matematicki? Pa zbog toga još gore. Nisi bio spreman i nisi znao da se izboriš na terenu za uspeh pa se sad hvataš za matematiku jer ti to jedino ostalo. Treba da ćuti, spusti glavu prizna da su sve zasrali a tu mislim na ceo klub ne samo na tim i da se batale tih izlizanih fora i matematike. Jer da nam matematika ide za ovih 10 godina igrali bi više od jednog plej ofa. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted March 20 Share Posted March 20 (edited) 3 minutes ago, Čočo said: Pa zbog toga još gore. Nisi bio spreman i nisi znao da se izboriš na terenu za uspeh pa se sad hvataš za matematiku jer ti to jedino ostalo. Treba da ćuti, spusti glavu prizna da su sve zasrali a tu mislim na ceo klub ne samo na tim i da se batale tih izlizanih fora i matematike. Jer da nam matematika ide za ovih 10 godina igrali bi više od jednog plej ofa. A sto bi Nedovic bio taj koji treba to da uradi? Vise mi je muka da mu se spocitava za sve zivo ko da je on jedinikrivac i da mu se svaka rijec i recenica gleda kroz lupu. Nista pogresno nije rekao. Matematicki nije sve gotovo iako se te sanse mjere 0,000000000000000000000000000001% pa i manje. Igraci su dali sve od sebe, uprava ih je prodala. Ja apsolutno nemam zamerke prema igracima, dali su sta su mogli da daju u datom trenutku I to je to. Izvukli bi koju pobedu vise sa zdravim Teom i Topom ali to nam je sto nam je. Edited March 20 by Miki28 Teoljub typo 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogoljub Gagic Posted March 20 Share Posted March 20 Прво је била замерка да су одустали, е сад кад је неко од њих рекао да још није готово сад је и то проблем, хит. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted March 20 Share Posted March 20 (edited) 5 minutes ago, Miki28 Teoljub said: A sto bi Nedovic bio taj koji treba to da uradi? Vise mi je muka da mu se spocitava za sve zivo ko da je on jedinikrivac i da mu se svaka rijec i recenica stavlja kroz lupu. Nista pogresno nije rekao. Matematicki nije sve gotovo iako se te sanse mjere 0,000000000000000000000000000001% pa i manje. Igraci su dali sve od sebe, uprava ih je prodala. Ja apsolutno nemam zamerke prema igracima, dali su sta su mogli da daju u datom trenutku I to je to. Izvukli bi koju povredu vise sa zdravim Teom i Topom ali to nam je sto nam je. Spočitavao bih to svakome da je to izjavio. Ali eto, jbg. on se uhvatio toga. Bilo bi me sramota da od izjave,, kako imamo najbolji tim ikada" dam izjavu 4 kola pre kraja i čvrstog držanja 16tog mesta,, matematički i dalje imamo šanse" pored onakvih izdanja u Francuskoj i dva puta Nemačkoj. Edited March 20 by Čočo 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted March 20 Share Posted March 20 1 minute ago, Čočo said: Spočitavao bih to bilo kome da je to izjavio. Ali eto, jbg. on se uhvatio toga. Bilo bi me sramota da od izjave,, kako imamo najbolji tim ikada" dam izjavu 4 kola pre kraja i čvrstog držanja 16tog mesta,, matematički i dalje imamo šanse". Zasto bi ikog bilo sramota te izjave? Sasvim je normalno da sportista ima samopouzdanje i vjere u sebe u svoj tim ali sezona, kalendar utakmica i povrede su sastavni dio tako da sigurno nije mogao znati da ce se sve ono izdesavati sa ShabaZZom i da cemo imati toliko problema sa povredama. Ako me sjecanje dobro sluzi, ta izjava je data jos negdje krajem septembra ili pocetkom oktobra. Svaka tebi cast ako si ocekivao onakvog ShabaZZa, ovakvog Tobeya, smjenu trenera itd itd 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted March 20 Share Posted March 20 (edited) 4 minutes ago, Miki28 Teoljub said: Zasto bi ikog bilo sramota te izjave? Sasvim je normalno da sportista ima samopouzdanje i vjere u sebe u svoj tim ali sezona, kalendar utakmica i povrede su sastavni dio tako da sigurno nije mogao znati da ce se sve ono izdesavati sa ShabaZZom i da cemo imati toliko problema sa povredama. Ako me sjecanje dobro sluzi, ta izjava je data jos negdje krajem septembra ili pocetkom oktobra. Svaka tebi cast ako si ocekivao onakvog ShabaZZa, ovakvog Tobeya, smjenu trenera itd itd Nisam očekivao ali onakva igra u Francuskoj i dva puta Nemačkoj ide na dušu samo njima i tu nema opravdanja. Tad smo EL i završili. Zato treba da ćute, treniraju i završe ovu užasnu sezonu a ne da se bave demagogijom. Zamisli ostala im matematika. Sve su matematike završili u pomenutim zemljama. Edited March 20 by Čočo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted March 20 Share Posted March 20 Jedna kritika prema Nedovicu. Miki be like: 1 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted March 20 Share Posted March 20 Just now, Čočo said: Nisam očekivao ali onakva igra u Francuskoj i dva puta Nemačkoj ide na dušu samo njima i tu nema opravdanja. Tad smo EL i završili. Zato treba da ćute, treniraju i završe ovu užasnu sezonu a ne da se bave demagogijom. Naravno da ima opravdanja. Kako smo dobili Fener i Partizan? Jesmo bili kompletni? Ko se povrijedio protiv Partizana a ko protiv CedOli? Vidjeli smo da je taj sto se povrijedio protiv CedOli povrijedjen igrao protiv Asvela i Armanija ( tu se i Neda povrijedio ). Onda imas Baskoniju gdje smo bili urnisani povredama a porazi od Albe, Zalgirisa i Bayerna su posledica neigranja Tea. Bukvalno nam je falio na svega 5-10 minjta, da stane na loptu i izmisli poene kad smo se pogubili. Copy-paste tih meceva protiv Baskonije i Zalgirisa smo imali i protiv Makabija prosle nedelje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted March 20 Share Posted March 20 15 minutes ago, Bogoljub Gagic said: Прво је била замерка да су одустали, е сад кад је неко од њих рекао да још није готово сад је и то проблем, хит. Dokazuje se delima a ne recima. Em sto je teska demagogija i deplasirano da se uopste prica o tome kada imas skor 10-19, em je pitanje da li bi sa svim pobedama i imali matematicku sansu jer treba 6 timova koji su ispred nas da pogube skoro sve ili sve utakmice, a igraju i medjusobno. Ovako je samo blamcina. 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ab1995 Posted March 20 Share Posted March 20 Bilo bi fino dobiti Pao... Nekada su nam i takve "nebitne" pobjede značile... Sjetite se samo gdje smo bili... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted March 20 Share Posted March 20 @Miki28 Teoljub Miki, sanse da ovako selektiran tim bude kompletan u vecem delu sezone je ravan nuli. Nije do srece jbg. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted March 20 Share Posted March 20 1 minute ago, Cavani said: @Miki28 Teoljub Miki, sanse da ovako selektiran tim bude kompletan u vecem delu sezone je ravan nuli. Nije do srece jbg. Ja stvarno nisam ocekivao epski raspad ShabaZZa, tu nije problem povreda. Povreda Tea je bila ocekivana u trenutku kada je morao da guli 25+ minuta redovno usled raspada i odlaska prvopomenutog. Dovedes Topica kao zamjenu i svaka cast ako ste ocekivali da ce decko od 18 godina dozivjeti u 2 mecu sa ekipom ozb povredu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
turfan Posted March 20 Share Posted March 20 27 minutes ago, Bogoljub Gagic said: Прво је била замерка да су одустали, е сад кад је неко од њих рекао да још није готово сад је и то проблем, хит. Ovde udjes jedan dan problem sto ce biti prazna hala, drugi dan problem sto ce mozda biti puna jer dileje urgiraju, problem kada teo igra, problem kada ne igra... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted March 20 Share Posted March 20 17 minutes ago, Miki28 Teoljub said: Ja stvarno nisam ocekivao epski raspad ShabaZZa, tu nije problem povreda. Povreda Tea je bila ocekivana u trenutku kada je morao da guli 25+ minuta redovno usled raspada i odlaska prvopomenutog. Dovedes Topica kao zamjenu i svaka cast ako ste ocekivali da ce decko od 18 godina dozivjeti u 2 mecu sa ekipom ozb povredu. Teo 37, Neda 33, Hanga 35, Lazic 35 je gro nase spoljne linije i tu sva prica o kontinuitetu i o vecim ciljevima pada u vodu. Za Shabazza uprava nije ni dovela adekvatnu zamenu vec smo samo ustedeli, dolazak Topa je nesto drugo i to sticajem okolnosti. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
quentin Posted March 20 Share Posted March 20 Pa dobro, pošto je sad jasno da se Teo najzad potpuno oporavio (jer nema kalkulacija sa njegovim igranjem/neigranjem), možemo bar da se radujemo da ćemo ga gledati do kraja sezone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guru Posted March 20 Share Posted March 20 Svoditi neuspeh u ovoj sezoni na nesreću sa povredama i slučaj Šabaz je zabijanja glave u pesak, a ujedno i vrlo zgodan način da se uprava opere od odgovornosti. Sa takvim rezonovanjem nam nikada i neće biti bolje, jer eto što ne bi onda i sledeće sezone probali sve isto, pa neće nam valjda sreća okrenuti leđa u dve sezone uzastopno... 23 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted March 20 Share Posted March 20 3 minutes ago, Guru said: Svoditi neuspeh u ovoj sezoni na nesreću sa povredama i slučaj Šabaz je zabijanja glave u pesak, a ujedno i vrlo zgodan način da se uprava opere od odgovornosti. Sa takvim rezonovanjem nam nikada i neće biti bolje, jer eto što ne bi onda i sledeće sezone probali sve isto, pa neće nam valjda sreća okrenuti leđa u dve sezone uzastopno... Ovo treba da stoji, da se ne brise, na svakoj strani. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts