Jump to content

KK Crvena zvezda 2023/24 - Zadovoljština


ćušpajz

Recommended Posts

Realno, dobra utakmica iako smo trebali ovo rijesiti mnogo ranije. Naredna ce biti bas teska bez Yaga a kad pomislim da ce Nedovic na keca uhhh.

 

Kad bih ovog doticnog konferencijskog komedijasa nazvao pravim imenom, ne da bih dobio tesku banovinu vec je pitanje da li bih i win 10 ikad vise mogao apdejtovati  🤢

  • Like 3
  • Thanks 1
  • Ha-ha 8
Link to comment
Share on other sites

Aj malo i košarci (kome je sad do košarke).

Zoc je uspeo da izgubi od ekipe u kojoj je u zadnjih 15 minuta, 1 i slovima jedan čovek sposoban da spusti loptu na parket, a i taj jedan ima 37 godina i plus se totalno raspao na utakmici. Svaka cast majstore.

S druge strane KKP sa 5 out igrom na principima pasing gejma je uspeo da iskoristi brzinu i kvalitet spoljne linije da kreira veliki broj otvorenih suteva i da ih pogodi, pa su kasnije na konto tog samopouzdanja pogađali i teske suteve preko ruke, ali neće to doveka, i tesko da takva igra moze da im donese pobedu. 

Po meni je KKP favorit u nastavku serije, zbog fonda igrača (iako Bolomboja niko ziv ne spominje, a na Areni od Srkija ovog drugog čusmo jedno deset puta kako je KKP sa skracenom rotacijom). Sfero da "skine" Nešu Ilića za treću i dobijamo.

  • Like 7
Link to comment
Share on other sites

2 minutes ago, СтелаРоса said:

Sto se tice sudjenja bilo je lose, ono sto sam zapamtio je na 02:50 do kraja i +4 za nas umesto faula u napadu Andjusica svira se faul odbrane, idu dva bacanja i dve tehnicke za nas kao posledica. Da je tu dosudjeno kako treba, a bilo je toliko ocigledno da Deda nije napravio faul, pitanje da li bi do kraja bilo na jednu loptu. 
 

Faul Ledeja iskreno nisam siguran, moram videti jos neki kadar, ali mi je malo nerealno da je onako skinuo loptu sa glave Luki koji je bio bolje pozicioniran. 
 

Nakon tog faula Ledeja ide kadar u prenosu kako Zoc sve po spisku sudijama i to prolazi bez tehnicke. Treba biti realan pa reci i da je Teo u ranijoj fazi meca zasluzio tehnicku, ali Zeljku se konstantno tolerisu ovakvi ispadi.
 

 

Evo brzo se pojavio snimak iz drugog ugla, faulcina ko kuca

 

 

  • Like 31
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Nemanja Nedovic svakom novom BITNOM utakmicom probija dno luzerstva. Ajde da bar grize u odbrani kao Rokas pa i da mu oprostis. Njemu veceras mrtvi Andjusic radio sta je hteo. Bez Jaga ovde bice jebeno.

Zeljko...sta reci za nekad tako velikog trenera. Sta postade od coveka...

  • Like 8
  • Ha-ha 3
Link to comment
Share on other sites

Sto je najgore od svega, navijaci partizana (ne svi) se loze na ovo sto Obradovic prica, i cude se sto oni igraju ovu namestenu ligu. 

Obradovic je ove sezone uspeo da lici na junaka one pripovetke koji stalno vice evo Vuka evo Vuka. 

  • Like 12
  • Thanks 1
  • Ha-ha 2
Link to comment
Share on other sites

2 minutes ago, СтелаРоса said:

Evo brzo se pojavio snimak iz drugog ugla, faulcina ko kuca

 

 

 

Iz ovog ugla, za razliku od prenosa gde je kamera direktno iza Ledeja i njegove putanje, vidi se da je Mitar skocio cisto vertikalno, bio ispod lopte, dok je Ledej skocio u stranu, unapred. Moje misljenje je da je cist faul u napadu iako nije tako delovalo na prenosu, iskreno.

 

@Sharp moze li tvoje cenjeno i neturalno misljenje, kao i uvek? 

 

 

Takodje, bila je jos jedna zanimljiva situacija, pojavice se snimak, Andjusic je u kontri, krece u dvokorak i drzi sa obe ruke loptu, kojom jasno odguruje Davidovca (gurnuo ga je tu negde, stomak, grudi) zbog cega Davidovac pada. Sudije sviraju faul Davidovcu. Moze li i to @Sharp please? Da li napadac ima pravo loptom da odgurne protivnika? 

  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...