Bode Posted January 3 Share Posted January 3 1 hour ago, fradler said: Crew chief: Fernando Rocha Umpire 1: Carlos Peruga Umpire 2: Piotr Pastusiak Samo da nije niko iz ABA. Najgore sudije u ligi po meni. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fan Kosarke Posted January 3 Share Posted January 3 On 12/29/2023 at 2:03 PM, Fan Kosarke said: Moram priznati da mi je malo cudno da Sfero do sada nije nijednom pokusao sa nekom small ball petorkom , da proba npr Gedraitisa da stavi na 4 . Kada je Marko Simonovic ( onaj pravi , ne ovaj lazni ) mogao , sta vise sezonu karijere je odigrao kao 4ka , a ceo zivot je bio cistokrvno krilo . Znamo kako je to dobro izgledalo te sezone . Gedraitis je dobar skakac , fizicki nije bas toliko mekan da ga mozes lako naguziti na low postu , zato i mislim da bi mogao u nekim intervalima igrati na 4. Bilo bi mi zanimljivo videti Gilespija kao rim protektora na 5 , i Gedraitisa na 4 , ne verujem da bi bilo mnogo losije od Tobi / Davidoc ili Tobi / Simonovic . Eto prizvao sam i ovaj scenario brze nego sto sam zamislio . 😄 Ruku na srce da Mitar nije povredjen i da Simonovic nije skartiran , ne bi se poteglo sa Gidrom na 4 . Slazem se sa Geronimom da nece moci cele sezone tako , ali u nekim kratkim intervalima i kada juris rezultat , Gidra na 4 moze biti ubitacno oruzje . Sledi nam jako jako bitan derbi , porazom pada dosta toga u vodu , i komsije se dizu na max , a pobedom novi bust samopouzdanja i sa pobedom protiv mucenom Asvela totalno vracanje u igru za top 10 . Neka gori Arena , sad je stvarno bitno ! 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
elmulinho Posted January 3 Share Posted January 3 1 hour ago, John Terry said: Naopačke držiš tabelu. znaci... sedmi? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nenadd Posted January 3 Share Posted January 3 15 hours ago, Dropkick Murphys said: Koja nam je to ove sezone bila must win? Mozda sam se lose izrazio, mislio sam na utakmice u kojima smo ogromni favoriti, kao recimo svaki vikend u ABA ligi, plus utakmice sa Asvelom i Albom. Na te osnovne izazove je ekipa dobro odreagovala, narocito u ABA ligi nakon duplih kola, a upravo taj kontinuitet je preduslov da se gradi ozbiljniji rezultat. Evo vidimo kako se Partizan, iako sa dosta jacim i sirim rosterom od nas, muci u ABA ligi. Koliko god (s pravom) bagatelisali to takmicenje, ono ima veliku tezinu i bitno odredjuje ko ce u kakvom raspolozenju zavrsiti sezonu. Mi smo se po ko zna koji put uverili lani da je domaci teren u finalu 70% trofej, s tim u vezi mi je drago da cemo po svemu sudeci ove godine tu biti u prednosti. To pokazuje ozbiljnost trenera i cele ekipe i to je za pohvalu, a od poteza uprave u naredne dve nedelje zavisi hocemo li uopste biti konkurentni komsijama u seriji od pet utakmica. Balast je odstranjen, sa jednim do dva pojacanja Sferopulosu se otvara mogucnost da ekipu, od mentaliteta na kos vise, komplet zaokrene ka svojoj filozofiji i priblizi se nekom konkretnom rezultatu. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted January 3 Share Posted January 3 Je l ovi ljudi iz kluba ni ovo nisu uspeli da iskomuniciraju kako valja? Ili su Dileje zajebale? Ili je fejk slika? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted January 3 Share Posted January 3 Sad kad smo se i zvanicno rastali od Simonovica mogao bi da dodje neko na poziciji 4,nije slep Sfero video je sinoc da od Davidovca nema meda. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted January 3 Share Posted January 3 19 minutes ago, NMX said: Je l ovi ljudi iz kluba ni ovo nisu uspeli da iskomuniciraju kako valja? Ili su Dileje zajebale? Ili je fejk slika? Dileje naravno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markovic_CZ Posted January 3 Share Posted January 3 21 minutes ago, Nini3112 said: Sad kad smo se i zvanicno rastali od Simonovica mogao bi da dodje neko na poziciji 4,nije slep Sfero video je sinoc da od Davidovca nema meda. Kako stoje stvari to će se i desiti. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoKep Posted January 3 Share Posted January 3 25 minutes ago, NMX said: Je l ovi ljudi iz kluba ni ovo nisu uspeli da iskomuniciraju kako valja? Ili su Dileje zajebale? Ili je fejk slika? Fejk slika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Babaduka Posted January 3 Share Posted January 3 Pa gde sad crvene a gde bele majice, ništa mi nije jasno Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoKep Posted January 3 Share Posted January 3 1 minute ago, Babaduka said: Pa gde sad crvene a gde bele majice, ništa mi nije jasno Crvene gore, bele dole. Objavio je KK na stori, pa se neko igrao sa tom slikom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted January 3 Share Posted January 3 4 minutes ago, Babaduka said: Pa gde sad crvene a gde bele majice, ništa mi nije jasno 2 29 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 3 Share Posted January 3 Luka je na treningu sa ekipom 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hakeem Posted January 3 Share Posted January 3 4 hours ago, uini said: ja npr ne prozivam nikoga što nije verovao, jaka stvar; nervira me što se svaka pobeda (a svaka je k'o kuća) - bagateliše. alba nije dobra, makabi igra u pioniru, fener, jebiga, radovaćemo se kada spojimo 2-3 mislim, 'ajde da pišemo kako nam je neophodna četvorka i koliko je simonović bio beskoristan a miško nam ga uvalio ..što je legitimno pravo, samo je nekako depresivno i bedara zanimljivo Makabi u zadnjih 5 utakmica ima 4-1 i samo u jednoj su igraci "bojkotovali" klub... izgleda kao da smo i juce prihvatili pobedu kao sasvim normalnu stvar... ovde jedine situacije koje izazivaju lavinu su ubedljivi porazi ili potpis nekog igraca... kao sto napisah juce ovo je nedelja koja potencijalno menja sve, lepo je krenulo pa da probamo da zavrsimo posao sa stilom...ocekujem pobedu i Nedovica u boljem izdanju... 11 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Николица Posted January 3 Share Posted January 3 1 hour ago, Nini3112 said: Sad kad smo se i zvanicno rastali od Simonovica mogao bi da dodje neko na poziciji 4,nije slep Sfero video je sinoc da od Davidovca nema meda. Зато је и преседео на клупи друго полувреме. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted January 3 Share Posted January 3 Quote Marko Simonović će sezonu nastaviti na pozajmici u Bešiktašu, a kako stvari stoje klub se neće u bliskoj budućnosti baciti u potragu za njegovom zamenom. “Sada smo fokusirani na utakmice. Posle Partizana idemo na megdan Cedevita Olimpiji, potom sledi duplo kolo u Evroligi. Videćemo posle ovih utakmica šta ćemo raditi po tom pitanju”. https://meridiansport.rs/kosarka/janis-sferopulos-zvezda-partizan-izjava/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
paxxx Posted January 3 Share Posted January 3 9 minutes ago, Kankkunen said: https://meridiansport.rs/kosarka/janis-sferopulos-zvezda-partizan-izjava/ U prevodu ako bude bar dve pobede u naredna 3 EL kola biće i pojačanje. Ako ne bude neće džabe da se troše. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nik1991 Posted January 3 Share Posted January 3 Da je neko ozbiljan sa twitera vec bi bilo ovdje i ne bi se brisalo.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted January 3 Share Posted January 3 Ma kakav Bili i Loyd... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taki Posted January 3 Share Posted January 3 Da li je prošao taj rok za prelazak iz jednog u drugi el tim? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted January 3 Share Posted January 3 Od tviter insajdera jedini koji može da primiriše pravom insajderu je onaj Nolan, on je nešto i pogodio. Ovi ostali ili lupaju ili se sprdaju. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefi88 Posted January 3 Share Posted January 3 5 minutes ago, Taki said: Da li je prošao taj rok za prelazak iz jednog u drugi el tim? Prosao i te kako, lupetaju ljudi... During the same season, a player registered in the competition may only transfer to another EuroLeague club during the period between Rounds 17 and Round 26 of the Regular Season until Wednesday at 18:00 CET on the week of the calendar date for the game in question, provided he was deregistered prior to Round 18. Should the round be played on Tuesday/Wednesday, the deadline will be Monday at 18:00 CET. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted January 3 Share Posted January 3 22 minutes ago, Kankkunen said: https://meridiansport.rs/kosarka/janis-sferopulos-zvezda-partizan-izjava/ Ne kapiram sta treba da kaze sutra pred derbi,dolazi nam niv igrac ili sta? Svakako nema naznaka da ce bilo ko doci ali ovu izjavu da okacimo macki o rep. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted January 3 Share Posted January 3 4 hours ago, NMX said: Ako postoji savrsen raspored, koliko god bilo neumesno pričati o tome s obzirom na naše igre ove sezone, to je ovaj raspored. 4 gostovanja. Sva 4 fenjerašima ili timovima koji su tu negde kao i mi. Plus kući utakmice gde ni u jednoj nisi ni blizu autsajdera. Sutrašnja utakmica će mnogo toga reći. Nažalost, pritisak na ekipu posle Istanbula će biti još veći. Em svi očekuju pobedu em 20k ljudi em grobari... Nešto slično kao derbi u Pioniru prošli januar pa smo celu utakmicu bili tu negde ali nikako da okrenemo. Po kladionicama, blagi smo favoriti protiv komšija (1.9 vs 2.3) Fun fact: Prosle sezone smo mi u EL imali pozitivan skor sa ekipama koje se zavrsile sezonu isprred nas. Ukanalili su nas porazi protiv ekipa koje su ostale iza nas. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted January 3 Share Posted January 3 1 hour ago, hakeem said: zanimljivo Makabi u zadnjih 5 utakmica ima 4-1 i samo u jednoj su igraci "bojkotovali" klub... izgleda kao da smo i juce prihvatili pobedu kao sasvim normalnu stvar... ovde jedine situacije koje izazivaju lavinu su ubedljivi porazi ili potpis nekog igraca... kao sto napisah juce ovo je nedelja koja potencijalno menja sve, lepo je krenulo pa da probamo da zavrsimo posao sa stilom...ocekujem pobedu i Nedovica u boljem izdanju... Za ekipu koja je posle 1. kola EL bila ubedljivo na 1. mestu sve ispod toga je neuspeh. Gorcina navijaca posle izostanka pobeda u serijama je zato opravdana. Salu na stranu: Mi smo i posle jucerasnje pobeda na 15. mestu. uffff.... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts