atmsfr lnČ Posted December 30, 2023 Share Posted December 30, 2023 Realno odlican raspored ali ovaj roster je sposoban za maks 3 pobeda ovde. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted December 30, 2023 Author Share Posted December 30, 2023 3 minutes ago, Nele said: Realno odlican raspored ali ovaj roster je sposoban za maks 3 pobeda ovde. uplati tikete ili idi u buducnost pa javi, be u podgoricu 😛 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted December 30, 2023 Share Posted December 30, 2023 14 minutes ago, uini said: uplati tikete ili idi u buducnost pa javi, be u podgoricu 😛 Ne vredi mu da uplacuje, toliko smo losi da daju male kvote protiv nas 🐊 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted December 30, 2023 Share Posted December 30, 2023 (edited) Nama je do 28.kola EL odličan raspored, mnogo utakmica na domaćem terenu. Protiv jačih (prvih 10) igramo kod kuće, protiv slabijih igramo na strani. Ima tu prostora za dosta pobeda. Ali ne sa ovakvim rosterom. Edited December 30, 2023 by Čočo 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petar1995 Posted December 30, 2023 Share Posted December 30, 2023 1 minute ago, Čočo said: Nama je do 28.kola EL odličan raspored, mnogo utakmica na domaćem terenu. Protiv jačih (prvih 10) igramo kod kuće, protiv slabijih igramo na strani. Ima tu prostora za dosta pobeda. Ali ne sa ovakvim rosterom. Valjda je i to upravi jasno.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted December 30, 2023 Share Posted December 30, 2023 Da se uleti u jedan medvedji zimski san, da se produzi cak i do leta. Da sve ovo prodje, pa da bude budjenje u septembru... I onda kad se vidi roster, opet komiranje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TB Told Posted December 30, 2023 Share Posted December 30, 2023 4 hours ago, Miki28 Teoljub said: Znamo da ce se Tobey i Rokas vcrs pojaviti, ipak nece biti cvrsto pa mogu ove da napune. Ja bih odmorio Tea vcrs, duplo kolo u EL i treba nam tu bas bas. Isto tako znamo da se Davidovac svakako neće pojaviti, ipak je u pitanju takmičarska košarka a ne turnir veterana. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted December 30, 2023 Share Posted December 30, 2023 (edited) 10 minutes ago, TB Told said: Isto tako znamo da se Davidovac svakako neće pojaviti, ipak je u pitanju takmičarska košarka a ne turnir veterana. Jel ti sanjas Davidovca? Davidovac 0-24h. Jasno mi je a vjerujem i svima ovdje da ga ne podnosis ali opet, ne treba svaki upis da ti bude o njemu. Edited December 30, 2023 by Miki28 Teoljub typo 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted December 30, 2023 Share Posted December 30, 2023 Večeras mnogi žele pogledati utakmicu i zbog Nikole Topića. Dobićemo Igokeu, a onda sledi ubedljiv poraz od Fenera, kao i poraz od Partizana gde će se sa tribina čuti - Čoviću odlazi. Ovo su moje procene koje će se najverovatnije ispostaviti tačnim. Žao mi je ako ću nekom pokvariti početak nove godine. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinnerman Posted December 30, 2023 Share Posted December 30, 2023 (edited) Izbijte sebi iz glave pojačanja. Kada niko do sada nije došao, neće doći ni sada. Gilespi, Topić i to je to. Realno, sada je već i prošao voz za bilo šta. Mi ćemo EL odigrati rekreativno jer šansa za nešto više postoji, međutim samo teoretska. Kad pročitam da smo na samo tri pobede od top10, pozli mi. Taj optimizam bez pokrića kod ljudi mi nikada neće biti jasan. Likovi tripuju da ćemo samo mi igrati naše utakmice, a ostali će da gledaju. Tri pobede od top10 ne znači da mi treba da vežemo tri pobede i tu smo. To znači da moraju tri kola naši direktni konkurenti da izgube, a mi da pobedimo. To je SciFi drugovi i drugarice. Edited December 30, 2023 by Sinnerman 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nik1991 Posted December 30, 2023 Share Posted December 30, 2023 8 minutes ago, Volter said: Večeras mnogi žele pogledati utakmicu i zbog Nikole Topića. Dobićemo Igokeu, a onda sledi ubedljiv poraz od Fenera, kao i poraz od Partizana gde će se sa tribina čuti - Čoviću odlazi. Ovo su moje procene koje će se najverovatnije ispostaviti tačnim. Žao mi je ako ću nekom pokvariti početak nove godine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted December 30, 2023 Share Posted December 30, 2023 9 minutes ago, Volter said: Večeras mnogi žele pogledati utakmicu i zbog Nikole Topića. Dobićemo Igokeu, a onda sledi ubedljiv poraz od Fenera, kao i poraz od Partizana gde će se sa tribina čuti - Čoviću odlazi. Ovo su moje procene koje će se najverovatnije ispostaviti tačnim. Žao mi je ako ću nekom pokvariti početak nove godine. Ako se ne čuje već večeras. 😶🤔 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted December 30, 2023 Share Posted December 30, 2023 1 minute ago, Čočo said: Ako se ne čuje već večeras. 😶🤔 Ocel ta koreografija sto je spremas metar i vise dana? 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted December 30, 2023 Share Posted December 30, 2023 Just now, Miki28 Teoljub said: Ocel ta koreografija sto je spremas metar i vise dana? 😏 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted December 30, 2023 Share Posted December 30, 2023 Jako lep poklon svima sa sezonskim kartama bi bilo da vidimo Topa danas pred novu godinu sa jacom minutazom. Naucili smo da se radujemo sitnicama kada vec krupnih stvari za radosti nema 😄 Vidimo se u hali. Nema druge. Napred nasi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ab1995 Posted December 30, 2023 Share Posted December 30, 2023 Добијамо Игокеу... Па онда Фенер... Па онда демолирамо Партизан!!! И крећемо у поход на Берлин!!! Урааааа 1 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted December 30, 2023 Share Posted December 30, 2023 21 minutes ago, Ab1995 said: Добијамо Игокеу... Па онда Фенер... Па онда демолирамо Партизан!!! И крећемо у поход на Берлин!!! Урааааа 1 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
robins Posted December 30, 2023 Share Posted December 30, 2023 1 hour ago, Čočo said: Ako se ne čuje već večeras. 😶🤔 Jedino ako je Drčela organizovao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted December 30, 2023 Share Posted December 30, 2023 1 minute ago, robins said: Jedino ako je Drčela organizovao. Kakve on veze sa tim ima. To treba zbog Zvezde a ne nekog tamo lika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
robins Posted December 30, 2023 Share Posted December 30, 2023 Just now, Čočo said: Kakve on veze sa tim ima. To treba zbog Zvezde a ne nekog tamo lika. Naravno da treba zbog Zvezde, ali ne verujem u spontanost i da će se to čuti u hali pre teranja Čovića iz kluba. Voleo BiH da večerašnja utakmica bude obeležena isključivo igrom Nikole Topića. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted December 30, 2023 Share Posted December 30, 2023 (edited) 4 minutes ago, robins said: Naravno da treba zbog Zvezde, ali ne verujem u spontanost i da će se to čuti u hali pre teranja Čovića iz kluba. Voleo BiH da večerašnja utakmica bude obeležena isključivo igrom Nikole Topića. Danas je odlična i simbolična prilika da se čuje. U Pioniru. Tamo gde je počeo njegov početak da počne i njegov kraj. Lepo je sve to oko Topića ali ajmo sad ono što je bitnije od Topića. Topić će igrati još 6meseci najviše a ovaj će ostati da nas jaše još godinama. Podrška Topiću ne isključuje i Čoviću odlazi! Edited December 30, 2023 by Čočo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted December 30, 2023 Share Posted December 30, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted December 30, 2023 Share Posted December 30, 2023 Potvrdio Sferopulos da se trazi vrhunski plejmejker koji je i defanzivac. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefi88 Posted December 30, 2023 Share Posted December 30, 2023 2 minutes ago, Nele said: Potvrdio Sferopulos da se trazi vrhunski plejmejker koji je i defanzivac. Hahaaha mozda ga i nadju sada 🙏😁🤣 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolaTest Posted December 30, 2023 Share Posted December 30, 2023 15 minutes ago, Nele said: Potvrdio Sferopulos da se trazi vrhunski plejmejker koji je i defanzivac. Odakle ovo? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts