Crni Posted October 28, 2023 Share Posted October 28, 2023 Kakvi su ovo spinovi ko za koga navija, vratimo se na Teodosica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted October 28, 2023 Share Posted October 28, 2023 Kakvi su ovo spinovi ko za koga navija, vratimo se na Teodosica....pa i Teo navija za CZ, samo da smanji. Da navijaju malo i ostali. 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mirage93 Posted October 28, 2023 Share Posted October 28, 2023 Topic promasio sut za pobedu protiv Buducnosti. Zaista ozbiljno mislim kad kazem da mu prethodne dve utakmice u ABA ligi znace mnogo vise nego cela sezona u Zvezdi sa projektovanom minutazom koju bi kod nas imao ove godine, 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted October 28, 2023 Share Posted October 28, 2023 11 minutes ago, Mirage93 said: Topic promasio sut za pobedu protiv Buducnosti. Zaista ozbiljno mislim kad kazem da mu prethodne dve utakmice u ABA ligi znace mnogo vise nego cela sezona u Zvezdi sa projektovanom minutazom koju bi kod nas imao ove godine, Teska srca moram da se slozim. Zeleo sam ga uz KKCZ i bio protiv ideje o pozajmici ali stvarno ne bi imao minute, a bolje Mega nego FMP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted October 28, 2023 Share Posted October 28, 2023 1 hour ago, Kooineeperk said: Teska srca moram da se slozim. Zeleo sam ga uz KKCZ i bio protiv ideje o pozajmici ali stvarno ne bi imao minute, a bolje Mega nego FMP. Kazu da su se najveci kosarkaski menadzer u Evropi i vrhunski bivsi kosarkas njegov otac, dvoumili posto si ti, a i mi ostali, bili protiv. 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mfmilan Posted October 28, 2023 Share Posted October 28, 2023 4 hours ago, NMX said: Manje vise isto kao i svake godine. Imamo iskustva. Ali ove godine bi trebalo da je drugačije. Nisam vas mnogo čitao, ali ono što sam video i što naslov teme govori, bili ste prilično zadovoljni prelaznim rokom i formiranim timom. Zato mi je čudno kako ste ovako brzo završili na pljuvanju i doselekciji. Mi smo od starta bili nezadovoljni, pa je onda i lakše razumeti kritike. 4 hours ago, NMX said: Manje vise isto kao i svake godine. Imamo iskustva. Ali ove godine bi trebalo da je drugačije. Nisam vas mnogo čitao, ali ono što sam video i što naslov teme govori, bili ste prilično zadovoljni prelaznim rokom i formiranim timom. Zato mi je čudno kako ste ovako brzo završili na pljuvanju i doselekciji. Mi smo od starta bili nezadovoljni, pa je onda i lakše razumeti kritike. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted October 28, 2023 Share Posted October 28, 2023 12 minutes ago, mfmilan said: Ali ove godine bi trebalo da je drugačije. Nisam vas mnogo čitao, ali ono što sam video i što naslov teme govori, bili ste prilično zadovoljni prelaznim rokom i formiranim timom. Zato mi je čudno kako ste ovako brzo završili na pljuvanju i doselekciji. Mi smo od starta bili nezadovoljni, pa je onda i lakše razumeti kritike. Ali ove godine bi trebalo da je drugačije. Nisam vas mnogo čitao, ali ono što sam video i što naslov teme govori, bili ste prilično zadovoljni prelaznim rokom i formiranim timom. Zato mi je čudno kako ste ovako brzo završili na pljuvanju i doselekciji. Mi smo od starta bili nezadovoljni, pa je onda i lakše razumeti kritike. Ne smeta nama tim nego nam fali pobeda. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted October 28, 2023 Share Posted October 28, 2023 16 minutes ago, mfmilan said: Ali ove godine bi trebalo da je drugačije. Nisam vas mnogo čitao, ali ono što sam video i što naslov teme govori, bili ste prilično zadovoljni prelaznim rokom i formiranim timom. Zato mi je čudno kako ste ovako brzo završili na pljuvanju i doselekciji. Mi smo od starta bili nezadovoljni, pa je onda i lakše razumeti kritike. Ali ove godine bi trebalo da je drugačije. Nisam vas mnogo čitao, ali ono što sam video i što naslov teme govori, bili ste prilično zadovoljni prelaznim rokom i formiranim timom. Zato mi je čudno kako ste ovako brzo završili na pljuvanju i doselekciji. Mi smo od starta bili nezadovoljni, pa je onda i lakše razumeti kritike. Bold- vidi se. Sve naše teme su prelazni rok sa povremenim vređanjem . Inače, ne znam nijednog Zvezdaša, a da se iole razume u košarku , da je bio zadovoljan selekcijom . Sa druge strane postoji i to zadovoljstvo gledanja košarke iako tim i selekcija nisu savršeni, pogotovo ako imaš par majstora u ekipi. Emocionalni i svaki drugi lomovi, nije lako šta da ti kažem 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted October 28, 2023 Share Posted October 28, 2023 34 minutes ago, mfmilan said: Ali ove godine bi trebalo da je drugačije. Nisam vas mnogo čitao, ali ono što sam video i što naslov teme govori, bili ste prilično zadovoljni prelaznim rokom i formiranim timom. Zato mi je čudno kako ste ovako brzo završili na pljuvanju i doselekciji. Mi smo od starta bili nezadovoljni, pa je onda i lakše razumeti kritike. B1: Nisi dobro razumeo sta je "zadovoljstina" 🙂 procitaj opet prvi post, @uini lepo objasnio... "Zadovoljstina" je sama KKCZ i prilika da se za nju navija no matter what, "ali avaj sva ova čista, nepatvorena sreća, samo je povremeno ostrvce predaha u moru strahova, izneverenih nadanja i srceparajućih dešavanja..." (da ukratko citiram autora). 🙂 B2: KKCZ publika je, realno, u proseku, manje kosarkaski potkovana od KKP publike. U fudbalu je to malo drugacije mada je fudbal jednostavnija igra i nema tu sta mnogo mrsiti mu... ganglije. To sto je neki prosecni KKCZ navijac bio zadovoljan, ne znaci da je i trebao biti zadovoljan 😄 Ima, naravno cime treba da budemo zadovoljni, sto se tice tima i prelaznog roga, ali tim nam je prilicno nakaradno sklopljen. Da se ne lazemo. B3: Pa s obzirom na B2 (da su mnogi ocekivali da bude onako kako ih je Covic popalio), a da je realnost drugacija, pljuvanje (iako ne opravdavam) je razumljivo - da su manje ocekivali manje bi i pljuvali. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hakeem Posted October 28, 2023 Share Posted October 28, 2023 prvi put posle utakmice sam usao na forum veceras, vecinom je sve receno sta je imalo da se kaze... uvek sam bio optimista i ne volim da prozivam igrace, kako su odigrali videli smo... jedna stvar mi nije jasna u celoj ovoj situaciji...odmah posle utakmice botovi izasli kao puzevi posle kise i svi redom imaju pricu "Teo je bio los ali Sabaz je bas bas bio los"...ja razmisljam sta je ovo koji moj, dosli botovi da brane jednog naseg igraca i da kanale drugog, mislim na sta smo spali... nemojte biti botovi ma kakva muka da vas natera na to! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mfmilan Posted October 29, 2023 Share Posted October 29, 2023 Ok, my bad, hvala na pojašnjenju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recoba Posted October 29, 2023 Share Posted October 29, 2023 7 hours ago, hakeem said: prvi put posle utakmice sam usao na forum veceras, vecinom je sve receno sta je imalo da se kaze... uvek sam bio optimista i ne volim da prozivam igrace, kako su odigrali videli smo... jedna stvar mi nije jasna u celoj ovoj situaciji...odmah posle utakmice botovi izasli kao puzevi posle kise i svi redom imaju pricu "Teo je bio los ali Sabaz je bas bas bio los"...ja razmisljam sta je ovo koji moj, dosli botovi da brane jednog naseg igraca i da kanale drugog, mislim na sta smo spali... nemojte biti botovi ma kakva muka da vas natera na to! Rečenice se počinju velikim slovom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nunilo Posted October 29, 2023 Share Posted October 29, 2023 19 hours ago, Dragon said: Jel ima nekih abrova, jesmo na marketu? Radi se doselekcija ili cemo da zivimo sa ovim sto imamo? Nama treba preCednicka doselekcija. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted October 29, 2023 Author Share Posted October 29, 2023 23 minutes ago, Recoba said: Rečenice se počinju velikim slovom. predrasuda u koju su nas uvukli svetski moćnici. 3 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted October 29, 2023 Share Posted October 29, 2023 Tokom praćenja derbija u kafiću hotela jedan od gostiju je sedeo sam u pozadini prostorije i gledao prenos. Na kraju tekme većinska lokalna grobarija seiri i sprda konobara koji ih je služio jer je okoreli zvezdaš. Kada je prišao gostu da mu donese račun, baja ladno vadi iz šlajpika "VIP Galerija" sezonsku kartu i galantno je poklanja konobaru.Kasnije tokom razgovora čujem da je iz Milenijum tima. Jesmo cigani ali nam i duša neosedlana...Edit: Idem sutra tamo da gledam prenos u original Drulićevom dresu...ionako sam uvek najglasniji i bez ustezanja napušavam komšiluk na svaku akciju. 10 3 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petar1995 Posted October 29, 2023 Share Posted October 29, 2023 Referees: Matej Boltauzer, Tomislav Hordov, Uroš Nikolić Sudije za sutrasnji derbi 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hakeem Posted October 29, 2023 Share Posted October 29, 2023 1 hour ago, uini said: predrasuda u koju su nas uvukli svetski moćnici. mislim da sam prvi put video da je Real u fudbalu pre nekih 10-15 godina ima ispisana imena igraca na ledjima malim slovima i bas mi se svideo taj koncept... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djura.net Posted October 29, 2023 Share Posted October 29, 2023 11 hours ago, Milos 3.14 said: Bold- vidi se. Sve naše teme su prelazni rok sa povremenim vređanjem. Kako mislis povremenim vredjanjem? Jedina konstanta na forumu kkcz je vredjanje igraca, trenera i svakog iz kluba o kome se povede prica. 9 minutes ago, hakeem said: mislim da sam prvi put video da je Real u fudbalu pre nekih 10-15 godina ima ispisana imena igraca na ledjima malim slovima i bas mi se svideo taj koncept... Da, u to vreme je to bas bilo trendy, poslednje 2-3 godine su caps i all caps poceli da se vracaju big time. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted October 29, 2023 Share Posted October 29, 2023 mislim da sam prvi put video da je Real u fudbalu pre nekih 10-15 godina ima ispisana imena igraca na ledjima malim slovima i bas mi se svideo taj koncept...U košarci su odustali od toga samo zbog prezimena: llull 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted October 29, 2023 Share Posted October 29, 2023 Moraju se reći nekoliko stvari. Pozitivno: - Sviđa mi se u kom pravcu i kako želi Sferopulos da mu igra ekipa. Konačno imamo balans između igre u reketu i šuta za tri. - Sve do sredine 4/4 Sferopulos je odlično vodio tim gde su u svakom trenutku bile razumne petorke na terenu. - Bolomboj i Yago se dižu. Prija im novi trener. Našli su ulogu u timu. - Sferopulos uradio ono što već godinu dana čekamo. Sveo je tim na 9 igrača koji mogu nešto da igraju. Negativno: - Krenuću od poslednjeg pozitivnog koje je ujedno i negativno u ovom trenutku. Ukoliko želi da nastavi sa tom praksom mi nemamo kao ostali timovi 9 podjednako kvalitetnih igrača. Nama tu fale još najmanje 2 kvalitetna pojačanja. - Morao je u 4/4 Yago na terenu u kombinaciji Teo/Šabaz a ne kombinacija Šabaz - Teo. Greška trenera. - Sve rečeno do sada je i potvrdjeno DeDa na ovaj tim je totalno beskoristan. - Sa Šabazom treba obaviti razgovor. Ova kurcobolja bez trunke cimanja u napadu i odbrani može u Zenitu i Milanu. U Zvezdi može da prođe sa lošom statistikom, loše odigranom utakmicom ili više njih ali zalaganje, pristup i borba do zadnjeg atoma snage mora uvek da bude prisutna i da se vidi neka želja. E sad i osvrt na celokupnu situaciju. S obzirom da smo na žalost u sred sezone opet na početku, da novi trener imao 3 cela treninga sa ekipom očekivao sam i pored evidentno lošeg KKP, rutiniranje od strane KKP na svom terenu. Ali, osim jako lošeg starta i ulaska u prvu četvrtinu i isto tako završenog meča ne mogu a da ne budem zadovoljan kako je u 2 i 3 četvrtini izgledao tim i naša igra ( ponavljam posle tri zajednička treninga sa novim trenerom). Lošu završnicu prepisujem ujedno treneru jer mu je izbor spoljnih igrača bio pogrešan. Ali opet moram da uzmem u obzir da smo bili bez dva bitna spoljna igrača u ovom trenutku koji su mogli da u tim trenucima budu na terenu. Jer ne bismo gledali zadnjih 10 minuta loše raspoložene Teodosića i Šabaza već bismo imali veći izbor kombinacije. Nedović za napad, Lazić za odbranu i plus raspoloženi Jago. Pa čak i Teodosića i Šabaza ali ne u ovolikoj meri. Kada sve oduzmem i saberem ostaje žal jer smo ovo mogli da dobijemo a nismo. I pored toga što nisam/mo očekivali da ćemo i igrati na jednu loptu i da ćemo biti u situaciji da vodimo 13 poena na 6 minuta do kraja na gostujućem terenu i u derbiju i u ovoj situaciji. Ima razloga ovde i za optimizam ali moraju još mnogo kockica ovde da se posloži. Mora doselekcija i nadam se više da nas zaobiđu povrede. U ponedeljak ulazim sa većim optimizmom u derbi nego za prethodni derbi. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrk Posted October 29, 2023 Share Posted October 29, 2023 @Čočo Kad ce one "vesti iz nesvesti"? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted October 29, 2023 Share Posted October 29, 2023 (edited) 14 minutes ago, Mrk said: @Čočo Kad ce one "vesti iz nesvesti"? Moraju da se dogovore prvo šta da kažu. Ne vraća se iz penzije u prvi tim tek tako. Inače, Lazić je polomio rebro. Bolje je prošao od Dzonija, nema podliva, krvarenja i može da diše. Ali priča o odsustvu od četiri nedelje će se uskoro videti da nije istina. On će biti van terena 3,4 meseca. Edited October 29, 2023 by Čočo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefi88 Posted October 29, 2023 Share Posted October 29, 2023 7 minutes ago, Čočo said: Moraju da se dogovore prvo šta da kažu. Ne vraća se iz penzije u prvi tim tek tako. Inače, Lazić je polomio rebro. Bolje je prošao od Dzonija, nema podliva, krvarenja i može da diše. Ali priča o odsustvu od četiri nedelje će se uskoro videti da nije istina. On će biti van terena 3,4 meseca. 3-4 meseca a bolje prosao od Ivanovica? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted October 29, 2023 Share Posted October 29, 2023 Just now, Stefi88 said: 3-4 meseca a bolje prosao od Ivanovica? Dzoni je imao nekoliko polomljenih i naprslih, otežano je disao i imao je teži oporavak. Lazić će pre na teren ali ne za četiri nedelje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaka blazic Posted October 29, 2023 Share Posted October 29, 2023 i to protiv fmp-a, koja tragedija... falice nam dosta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts