propolis Posted December 5, 2023 Posted December 5, 2023 Ne postoji jedan faul, a da se igrači Partizana nisu čudili i bunili zašto je sviran kanda su bezgrešni 🤣🤣🤣 7 2 1
Don Dusko Posted December 5, 2023 Posted December 5, 2023 Tavares isterao Oly iz reketa. Pokusavaju sutem za tri kad ne smeju pod kos.
Sector Posted December 5, 2023 Posted December 5, 2023 Kakvo ciglarenje Olimpijakosa u završnici. Sa druge strane Hezonja i Musa vrhunske partije. Faku i Tavares klasika.
propolis Posted December 5, 2023 Posted December 5, 2023 Toliko su kukali da su iskukali da sudije promene odluku, ali je Sale ponistio čelendzom.
Sharp Posted December 5, 2023 Posted December 5, 2023 Mislim da će pola igrača Olya večeras sanjati Tavaresa. Što im uradi čovjek, otkako je ušao u 4/4 do kraja utakmice sve je pohapsio.
Kankkunen Posted December 5, 2023 Posted December 5, 2023 (edited) 6 minutes ago, Don Dusko said: Au Alba ce da dobije Zalgiris. I to osakaćena bez 6 igrača Žalgiris 23 izgubljene. Edited December 5, 2023 by Kankkunen
longbowman Posted December 5, 2023 Posted December 5, 2023 5 minutes ago, deez nuts. said: Jel Mike James belac ili? Private business owner
Abizolirni Posted December 5, 2023 Posted December 5, 2023 Na osnovu cega se Monaco nalazi u gornjem dijelu tabele.
Shahbazz Posted December 5, 2023 Posted December 5, 2023 Nisam bas toliko ostrascen,ali ovakva sekvenca jednog igraca i to uvek protiv Partizana mi je neobjasnjiva. Da sam predsednik Monaca oterao bih ga u B tim i tamo bi bio dok ne istekne ugovor 2 1
Dropkick Murphys Posted December 5, 2023 Posted December 5, 2023 3 minutes ago, Shahbazz said: Nisam bas toliko ostrascen,ali ovakva sekvenca jednog igraca i to uvek protiv Partizana mi je neobjasnjiva. Da sam predsednik Monaca oterao bih ga u B tim i tamo bi bio dok ne istekne ugovor Nisi ostrašćen xD 1 4
Zadnji vezni Posted December 5, 2023 Posted December 5, 2023 5 minutes ago, Zadnji vezni said: Mike James pobedio Monaco. Auuuuuu sta ispogadja lik na kraju!
Recommended Posts