Maksim Posted April 1 Share Posted April 1 Petorka Hanga Gidra Davidovac Ilic Bolomboj 🙂 Mučno je gledati ovo Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted April 1 Share Posted April 1 Kolko smesno zvuci ovo da nam fali Tompkins. Sta fali kad nije ni minut igrao? 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted April 1 Share Posted April 1 Sferopulos već pola godine nema ideju šta da radi. Ja tvrdim da Nebojša lično sastavlja petorke. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted April 1 Author Share Posted April 1 2 minutes ago, srlepajce said: Rokas i Hanga ovo drze inace bi bilo klimavo i protiv ovih Neshvatljivo da Lazarevic nekome zauzima mesto a koji moj cuvas Smarta, za koga Lik taman sto je hvatao ritam zakucan za klupu Koji moj cuvas bilo koga kad jos dva kola EL u kojima vec 10 kola odmaras igrace Tezak idiotizam Zato i Smart tamo i igra.Da ovi glavni odmore... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted April 1 Share Posted April 1 Just now, K.Dot said: Sferopulos već pola godine nema ideju šta da radi. Ja tvrdim da Nebojša lično sastavlja petorke. Kao da i dalje trazi rotaciju. Ima jednu olaksavajucu okolnost zbog puno povreda ali da luta to je skroz tacno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted April 1 Share Posted April 1 Janis i Čović uz jutarnju kaficu izvlače petorke na tombolu, nema drugog objašnjenja za ovo. 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted April 1 Share Posted April 1 (edited) 6 minutes ago, srlepajce said: Rokas i Hanga ovo drze inace bi bilo klimavo i protiv ovih Neshvatljivo da Lazarevic nekome zauzima mesto a koji moj cuvas Smarta, za koga Lik taman sto je hvatao ritam zakucan za klupu Koji moj cuvas bilo koga kad jos dva kola EL u kojima vec 10 kola odmaras igrace Tezak idiotizam Da li ti veruješ da neko ovde nekog,, čuva"? Pa nama je Yago u 12. koji neće svakako igrati a Smart na tribinama. Da se Smart čuva mogao je i on u 12. i da ne ulazi uopšte. Sferopulos i zvanično preuzeo način funkcionisanja Čovića i kluba. Samo domaća osnova i igranje igrača bez trunke kvaliteta ni za nivo ABA lige. Čović piški od sreće što konačno ima trenera koji voli da sluša. Namerno sam rekao da voli a ne da hoće. Edited April 1 by Čočo Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted April 1 Share Posted April 1 (edited) 7 minutes ago, K.Dot said: Sferopulos već pola godine nema ideju šta da radi. Ja tvrdim da Nebojša lično sastavlja petorke. Bojim se da ovo nema veze sa Covicem Umesto da kroz jake utakmice uigravas tim na te utakmice saljes one koji ni nece imati minutazu za "najvaznije" a ti kroz boraniju hvatas formu i pritom uspes da izgubis od iste te boranije (uz sav respekt prema Megi) To nije vidjeno ni kod mnogo "manjih" trenera Bas ce mu se obiti o glavu, i nece mi ga biti zao sta vise Edited April 1 by srlepajce 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted April 1 Share Posted April 1 Smart gleda Lazarevića svakog dana na treningu i onda ga ovaj izbaci iz rotacije, šta drugo može da pomisli nego da se Čović i Sferopulos drogiraju u kancelariji. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted April 1 Share Posted April 1 (edited) 4 minutes ago, srlepajce said: Bojim se da ovo nema veze sa Covicem Umesto da kroz jake utakmice uigravas tim na te utakmice saljes one koji ni nece imati minutazu za "najvaznije" a ti kroz boraniju hvatas formu i pritom uspes da izgubis od iste te boranije (uz sav respekt prema Megi) To nije vidjeno ni kod mnogo "manjih" trenera Srle, sad ću kao Kornet, mogao bih da se kladim da ovo nije eksperimentisanje i da će za,, najvažnije" utakmice u 12.biti Lazarević pre Smarta. Edited April 1 by Čočo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted April 1 Share Posted April 1 Bravo za ovu vaspitnu Luki, bas je bezobrazan danas 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted April 1 Share Posted April 1 8 minutes ago, Čočo said: Da li ti veruješ da neko ovde nekog,, čuva"? Pa nama je Yago u 12. koji neće svakako igrati a Smart na tribinama. Da se Smart čuva mogao je i on u 12. i da ne ulazi uopšte. Sferopulos i zvanično preuzeo način funkcionisanja Čovića i kluba. Samo domaća osnova i igranje igrača bez trunke kvaliteta ni za nivo ABA lige. Čović piški od sreće što konačno ima trenera koji voli da sluša. Namerno sam rekao da voli a ne da hoće. ma daj Covic rekao neka Smart igra protiv jos Reala, Olya i Efesa ko ga je.e posle za aba 😂 kakav god da je nije bas tolika neznalica uostalom gotovo 99% ce kkp imati jos jakih utakmica A mi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted April 1 Share Posted April 1 HIM! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted April 1 Share Posted April 1 2 minutes ago, srlepajce said: ma daj Covic rekao neka Smart igra protiv jos Reala, Olya i Efesa ko ga je.e posle za aba 😂 kakav god da je nije bas tolika neznalica uostalom gotovo 99% ce kkp imati jos jakih utakmica A mi? Zapamti šta sam ti rekao. Lazarević će biti pre Smarta u 12. Ili će po povratku Topića, svakako Smart da ispadne iz 12. zajedno sa Lazarevićem. U 12.će biti Topić i Trej a ispadaju Smart, Gilespi i Lazarević. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted April 1 Share Posted April 1 Al ga je Neda zalijepio💪 Konacnoooo i Dalibor Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted April 1 Share Posted April 1 19 minutes ago, Čočo said: Da li ti veruješ da neko ovde nekog,, čuva"? Pa nama je Yago u 12. koji neće svakako igrati a Smart na tribinama. Da se Smart čuva mogao je i on u 12. i da ne ulazi uopšte. Sferopulos i zvanično preuzeo način funkcionisanja Čovića i kluba. Samo domaća osnova i igranje igrača bez trunke kvaliteta ni za nivo ABA lige. Čović piški od sreće što konačno ima trenera koji voli da sluša. Namerno sam rekao da voli a ne da hoće. Kad kazem cuva ne mislim doslovce to vec da ga ne uigrava sa ostatkom ekipe Covic kenja evo posle 7 meseci kako je Dusko "odmarao" dva stranca protiv Asvela i to gde smo ih razbucali Jos koji mesec pa ce biti svakakvih izjava za sve ovo, videces Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted April 1 Share Posted April 1 Kakva spektakularna cetvrtina Nedovica, 10 poena, 3 trojke, 2 asistencij3, blokada. Evo i Yaga nazad 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted April 1 Share Posted April 1 Yago i Teo na bazi k..... danas Tobey nastavlja sa svojim sjajnim izdanjima u korist protivnika Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted April 1 Share Posted April 1 Sta hoce ovaj trener gostiju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted April 1 Share Posted April 1 Kako nekome ko zna i može ne treba adaptacija na masku. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted April 1 Share Posted April 1 Tobey batica, ima Yaga i 5 sekundi do kraja ali umislio da je Jokic 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted April 1 Author Share Posted April 1 7 minutes ago, Miki28 Teoljub said: Yago i Teo na bazi k..... danas Pre ce biti da se jos nije sasvim navikao na masku... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted April 1 Share Posted April 1 Evo i Teo se pojavio na utakmici konacno Just now, Don Dusko said: Pre ce biti da se jos nije sasvim navikao na masku... Posle toga se razletio, prije toga je bas djelovao da je u 2 brzini. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted April 1 Author Share Posted April 1 2 minutes ago, Miki28 Teoljub said: Posle toga se razletio, prije toga je bas djelovao da je u 2 brzini. Pa eto... :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
No name Posted April 1 Share Posted April 1 Lepo bi bilo da vidimo i Lazarevica.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts