fradler Posted March 20 Share Posted March 20 Koja nemoc. Realno, i evrokup nam je mnogo. Ono sto igra Radonja protiv Porta, Sportinga i Legije iz Varsave je potaman za ovaj nas najjaci roster ikad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
No name Posted March 20 Share Posted March 20 Sa čim da odgovorimo pod košem? Mitrovica koji pravi faul u napadu u prvom posedu na utakmici, pa onda početkom druge četvrtine pa onda još dva početkom drugog poluvremena...a važi za igrača koji to bože razmišlja.. Deda i toby? Lazarević? Ma daj...ovo je slika i prilika idiota covica i njegovog razumevanja za ovaj sport 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted March 20 Share Posted March 20 Hanga mi se tako ogadio da je to nevjerovatno 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
elmulinho Posted March 20 Share Posted March 20 Hanga veceras 0/2, 0/3, 2/4, krajnje impresivno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted March 20 Share Posted March 20 Ne vidim zasto neki mladji od onih sa spiska za kup ne dobije sansu u ovakvim mecevima. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abizolirni Posted March 20 Share Posted March 20 Sto je jos jace, manekeni spustili gace na -14 a tamo neki stizu i -24...al' jebiga, to smo mi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted March 20 Share Posted March 20 1 minute ago, Miki28 Teoljub said: Hanga mi se tako ogadio da je to nevjerovatno Istupa iz svojih cipela stalno. E sad, da li je to posledica nediscipline ili jednostavno nemamo druga resenja pa on resava, ne znam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ab1995 Posted March 20 Share Posted March 20 "Fkk fkk nato pakt...!!!" Jbo to to što nas ovi rutiniraju... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
No name Posted March 20 Share Posted March 20 Koji bi još klub osim ovog rekreativa, dao višegodišnji ugovor ovom penzioneru hangi? Covek je takva stetocina da nemam reci. Ovo sto on igra i procente sto ima su za otkaz svuda, ali kod nas je kaparisan jos jednu godinu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DijametralnoSuprotan Posted March 20 Share Posted March 20 Mislim da ipak treba svoditi racune i podvlaciti liniju na kraju sezone sto se tice Sfera ali ne izgleda dobro vec neko vreme. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted March 20 Share Posted March 20 Sfero je tuga isto, ni to nije dovoljno nego dovede ovog Gilespija.. Plus Smart i Tompkins.. Ja mislim da gora doselekcija nije viđena u istoriji.. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted March 20 Author Share Posted March 20 Sve bi razumeo ali ovo gde PAO igra ispodprosecnu utakmicu a opet lagano odrzavaju 10+ ne mogu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted March 20 Share Posted March 20 DeDa odigra najbolju partiju sezone. Neda isto odlican vcrs ali Rokas, Smart, Hanga dzabe 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted March 20 Share Posted March 20 E moj Janise, samo zbog izbora Gileta zaslužuješ otkaz. Nego ajd, oprostićemo ti ovaj put. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted March 20 Share Posted March 20 a dileje braća, malo rusija, malo srbija i sada tamo daleko a evo i kosovo srbija hahahhahahaahhah premotajte vreme na jun da se zavrsi ovaj kosmar. boli me kurac za rezultat ali sve ovo u i oko kluba je toliko mucno da pocinje maximalno da me nervira 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted March 20 Author Share Posted March 20 Just now, DijametralnoSuprotan said: Mislim da ipak treba svoditi racune i podvlaciti liniju na kraju sezone sto se tice Sfera ali ne izgleda dobro vec neko vreme. Ma covek nema autoritet. Jbg. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
No name Posted March 20 Share Posted March 20 1 minute ago, Abizolirni said: Sto je jos jace, manekeni spustili gace na -14 a tamo neki stizu i -24...al' jebiga, to smo mi. Zna se naša igra. Kao krenemo nešto, koprcamo se malo, protivnik malo stegne, a mi osetimo tvrdo i tu je već gotovo. Predali smo se, dalje igramo da prođe vreme Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted March 20 Share Posted March 20 Ovo je barem 5 put vcrs da pogadjaju u zadjnoj sekundi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted March 20 Share Posted March 20 Sferopulosu ili treba dati otkaz odmah po okoncanju sezone ili mu pruziti sansu da vodi tim celu sezonu. Ovo izmedju sto mi radimo je uzasno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polivalentni Stevica Posted March 20 Share Posted March 20 (edited) Hoće li Tompkins ikad zaigrati i zašto ne?😃 Edited March 20 by Polivalentni Stevica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted March 20 Share Posted March 20 Niti igraca koji vise inicira kontakt niti veceg flopera od ovog Lesora. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abizolirni Posted March 20 Share Posted March 20 Just now, Miki28 Teoljub said: Ovo je barem 5 put vcrs da pogadjaju u zadjnoj sekundi i svaki put za 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted March 20 Share Posted March 20 Necemo valjda da se čudimo sto ljudi pogađaju trojke? Pa nije svaka ekipa KKCZ. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted March 20 Author Share Posted March 20 1 minute ago, Abizolirni said: i svaki put za 3 i svaki put uglavnom wide open 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
elmulinho Posted March 20 Share Posted March 20 Nije ni realno ocekivati vise kada ti je najkorisniji igrac Dejan Davidovac, sto bi rekao veliki Plavsic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts