Jump to content

KK Crvena Zvezda 23/24 - Uzivo

Recommended Posts

Posted

Aj ovog puta ću samo o pozitivnim stvarima, a to je startna petorka, koja je počela utakmicu i drugo poluvreme.

Sve je odbranjeno uz tečnu igru u napadu, međutim, ogroman problem nastaje čim krenemo sa izmenama.

Nažalost, stiče se utisak da trenutno doprinos daju samo Mitrović, Bolomboj, Nedović, Gedraitis, Jago, što i jeste bila startna petorka, plus Teo i Davidovac sa klupe.

Ovo ostalo dobrano da se zapita...

Ja ne mogu da verujem na šta liči Nejpir, čovek nema trunke samopouzdanje. 

Posted
5 minutes ago, Čočo said:

Ako je istina to, bukvalno treba bojkotovati sve utakmice pa neka igra u FMP dvorani. 

Ako su lagali mene.. 

Ako hoces bas precizno ne zaludjuj se ocekivanjem bilo kakvog uspeha u EL. 

Posted

Jbt, teska srca, ja ne vidim kako Sabaz moze da se opravi.

Ovo je cak i iznad kurcobolje. Nesto iznad i neobjasnjivo. Nemoć.

I sad kad gazda za mesec dana kaze

Evo teramo najskupljeg, Dusko ga je hteo. Vracamo nase dete koje dominira ABA ligom koja je ionako prioritet.

• Like 4
  • Love 1
  • Thanks 1
Posted (edited)

Ovo sve sto pisete je posledica disbalansiranog rostera gde kecevi i trojke igraju dvojke, a petice igraju cetvorke.

Nama trecina ekipe igra van prirodne pozicije i posledice su jasne. Neanalazenje kod uloga igraca.

Edited by John Terry
Posted
1 minute ago, John Terry said:

Ovo sve sto pisete ne posledica diabalansiranog rostera gde kecevi i trojke igraju dvojke, a petice igraju cetvorke.

Nama trecina ekipe igra van prirodne pozicije i posledice su jasne. Neanalazenje kod uloga igraca.

ShabaZZ je centar a Tobey je dvojka?