Jump to content

KK Crvena Zvezda 23/24 - Uzivo

Recommended Posts

Posted

Силовао си Звезду Тео! Јебо си нам матер. Али Давидовац који улази у једном од задњих напада на терен и жваће жваку.

Posted

Daj bre Teu loptu neka je nosi kuci sebicnjak.

Mars u penziju luzeru.

Ali kakav duo na pleju.Jednog boli kurac da se cima,drugi sebicni bezobrazni penzioner.

Covicu mars iz kluba nesposobnjakovicu sujetni.

Posted

Kad gledam Teodosica, k'o kad gledam mene kad dodjem na basket posle zimske pauze, zapusten, dusa mi u nosu posle 3 napada, sutiram trojke iz ocaja jer ne mogu da se izborim za bolju poziciju i da se namestim lepo na sut.

Samo sto je on profesionalac i te stvari ne bi trebalo da mu se desavaju makar imao i 40 dina

Posted
7 minutes ago, TB Told said:

Majmune jedan, neka banuju mene kad neće tebe debilu jedan iskompleksirani.

Baš si glup.

Posted

Ovog sabaza(namerno malim slovima)...da ne upotrebim neki drugi epitet koji je itekako zasluzio,silbovati pre nego sto izadje iz svlacionice vcr....Teo standardno siledzijski u zavrsnici...Ovo ce biti mucenje gledati do kraja sezone 

Posted

Što je bilo do Janisa...odradio je.
Rispekt za vodjenje tekme.
Ali Šabaz Debela Ladovina Nejpir šta radi za dva miliona...da se izbodeš šrafcigerom po abdomenu od zadovoljštine.

• Ha-ha 1
Posted

nebojša, mislim da je bilo dosta... da si na kokainu pa i da te razumem, ali ovako te ne kapiram?

gladan si para?

gladan si hranjenja ega?

10+ godina gledamo tvoje bravure sa selekcijom igrača, pa idiot bi skontao da treba da se skloni u stranu i kontroliše transakcije i fakture

ali hoće nebojša da bude veća zvezda od trenera kluba, možda čak i veća nego bilo ko od igrača