Ludi za Poli Posted May 8 Posted May 8 Tchouameni je ovdje cist ko suza. Potpuno ispravna i legitimna reakcija.
Stiletto Posted May 8 Posted May 8 Oglasio se i Valverde povodom svega, kaže da nije bilo tuče: https://www.managingmadrid.com/107431/official-valverde-statement-confrontation-tchouameni E sad, da li je stvarno ovako bilo ili su mu iz kluba naredili da se ovako izjasni, ne znam. 1
Miki28 Lakers in 5 Posted May 8 Posted May 8 Real mora prodati barem jednog od njih dvojice, ako ne i obojicu. Sto se tice trenera, eto Josea. On ce ih ili dovesti u red ili potpuni cirkus ali barem ce biti zabavno
Don Dusko Posted May 10 Posted May 10 Danas je Fliku preminuo otac. Tako da je ovo pobeda Barse upravo pobeda za njega.....
Ludi za Poli Posted May 10 Posted May 10 Sve je ovo najavljeno onog trenutka kad su dva idiota od kapitena odlucili da otjeraju Xabija. Najperspektivniji mladi trener na svijetu koji je imao najbolji start u historiji kluba otjeran jer je htio uvesti neki red u ekipu. Sad ce dobit Josea sa svim mogucim ovlastima da im se krvi napije svima redom. 2
Drug Crni Posted May 11 Posted May 11 Ja koliko sam razumeo, tamo je baš cirkus ispao..i Karvahal je imao neku epizodu..
Polivalentni Stevica Posted May 11 Posted May 11 Barsa je rutinirala Real,mogli su deklasirati velikog rivala. U Realu se ne zna ko pije,a ko plaća.Skupocene zvezde se bune zato što trener želi neke taktičke zamisli da sprovede u delo,pa ga oteraju.Ogromna greška Pereza što Alonsu nije dao odrešene ruke. Sada da vidimo Murinja,biće zanimljivo u svakom slučaju.
Don Dusko Posted May 11 Posted May 11 (edited) Murinja ce prvo da minira Vinisijus. Mogu da se kladim u to. Edited May 11 by Don Dusko 1
ras kass Posted May 11 Posted May 11 Kakav Murinjo, odavno trener proslosti. Nema on vise ni autoritet. 1 2 1
Brajant Danston Posted May 11 Posted May 11 Potencijalni dolazak Murinja u Real mi liči na neki potez iz očaja. Neverovatno je da klub nije imao sluha za Ćabija Alonsa, teško će oni ovog leta naći boljeg trenera od njega.
Ludi za Poli Posted May 12 Posted May 12 Florentinov Madrid nikad nece funkcionisati kao bilo koji drugi elitni klub. Kod njega su se u oba mandata samo 2 trenera pitala za transfere i to Mourinho i Zizou u drugom mandatu. Ostali su imali pravo glasa otprilike koliko i mi ovdje. Njihovo je bilo da uklope tim koji je uvijek medju 3 najbolja na svijetu sto se kolicine talenta i individualnog kvaliteta tice te da drzi svlacionicu prepunu ega pod kontrolom. Carlo koji je vjerovatno nakon Miguela Munoza najveci trener Madrida ikad se ni u jednom trenutku nije pitao za transfere npr. Meni se licno ovaj model sve manje svidja i mislim da su igraci postali previse mocni bez da imaju zasluge kakve je imala threepeat generacija ali ne moze mu se previse prigovoriti kad u zadnjih 15 godina Florentinovog modela ne postoji uspjesniji klub od Madrida. Jose djeluje kao potez ocajnika kao sto je djelovalo i vracanje Carla 2021. iz Evertona kad mu je karijera bila u strmoglavom padu pa je napravio sta je napravio. Florentino vjeruje Mourinhu, njegov je izbor i dat ce mu sve ovlasti koje nije dao, a trebao je dati, Xabiju. Sad da li ce Jose isporuciti i zavrsiti ono sto je zapoceo 2010. i postavio temelje dominantne ekipe ostaje da se vidi. Najveci adut u kontroli ovih idiota mu je sto ce imati punu podrsku uprave. Bitno je i napomenuti da Jose 2013. nije dobio otkaz nego je sam otisao iako je Perez htio da ovaj ostane pa cak i po cijenu tjeranja Casillasa i Özila. Pogotovo ovog prvog jer je odavao informacije iz svlacionice novinarima zbog cega ga je Mourinho i klupirao iza Diega Lopeza. To filtriranje informacija medijima je jedna od tradicija spanskih kapitena Madrida u zadnjih 30ak godina. To su radili i Hierro i Raul i Iker i Ramos i sad Carvajal. Generalno svi oni postanu toksicni kad udju u godine i padne im nivo pa ne igraju koliko su navikli. Inace kad smo kod Florentina, obavezno pogledati ovu presicu sto je imao. Najjaca izdanja Trumpa i Bidena su mila majka za ovo danas. Pure cinema.
Miki28 Lakers in 5 Posted May 15 Posted May 15 Kakav show u Madridu. Arbeloa kad je sve pogubio i kad je jasno da nece biti vise na klupi Reala, krenuo da glumi neki autoritet ali ne da Mbappe.
Recommended Posts