Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ovaj Atletiko je toliko bezlicna defazivna ekipa a opet su strepeli za prolaz i pored 4 gola prednosti.

Simeone je definitvno prosao svoj zenit sa njima odavno.

Posted
7 minutes ago, Stiletto said:

Bezlična ili ne, strpali su četiri gola Barsi u prvoj utakmici. 

I umesto da izadju da daju jos 1-2 komada branili se skoro celu utakmicu i zamalo ispustili tu prednost od 4 komada.

Posted (edited)

Ne samo da su prosli, nego su izmorili Barsu fizicki i psihicki uz moto "tako blizu a tako daleko". Pa jos i povrede Kundea i Baldea. Colo odigrao za Real bukvalno. Inace, Atletiko je najcudnija ekipa u Evropi trenutno, na momente igraju najlepsi fudbal, mnogo leprsaviji nego svih proteklih sezona sa Simeoneom, a onda potop kao veceras. Ali da mogu svakog da pobede, izbace i sjebu kao Barsu veceras - da.

Edited by diego
  • 3 weeks later...
Posted
22 minutes ago, Don Dusko said:

Eh moj Siti ti od ovakvog Reala rutiniran.

Potcenio je Arbeloa Majorku opasno sa sastavom koji je izveo. Ako Barsa dobije Atletiko(kome ova utakmica nema takmicarski znacaj, i verovatno ce kombinovani sastav izvesti zbog LS) to je pola posla do titule

• Like 1
Posted (edited)

Simeone se raduje crvenom kartonu Barse a nije mu važno da li je sa njegovim igračem sve u redu 

Edit - Ipak žuti posle gledanja snimka. Meni je ovo čist crveni.

Edited by Volter
Posted

Komentator reče prije nego sto je otišao da gleda da misli da nije crveni jer je isao na loptu i igrao njom prije kontakta. 

Vjerujem mu jer sam stekao utisak da baš poznaje pravila. 

Mislim Simeone i generalno Atletiko teatrališu i za manje stvari i prave strahovit pritisak na sudije. To im je u dnk. 

Posted

Komentator je debil. Kad onako slozis protivnika otvorenim djonom, apsolutno je irelevantno na sta si isao. Mali milion puta vec vidjeno. Onako se lome noge i zavrsavaju karijere.  

Posted
9 minutes ago, Dzo23 said:

Komentator reče prije nego sto je otišao da gleda da misli da nije crveni jer je isao na loptu i igrao njom prije kontakta. 

Vjerujem mu jer sam stekao utisak da baš poznaje pravila. 

Mislim Simeone i generalno Atletiko teatrališu i za manje stvari i prave strahovit pritisak na sudije. To im je u dnk. 

Jeste prvo igrao loptom, al se zaleteo ko sivonja da je izbije i otvorenim đonom gazi nogu protivnika. Čist crveni.

Posted

Ovo sto radi Jamal je bas ozbiljna bolestina. Fermin je upropastio asistenciju sezone. Kakva trivela sa svoje polovine

• Like 1