Stiletto Posted June 22 Posted June 22 45 minutes ago, Bugl Khan said: Mislim da je i Žuti, između Reala i Barcelone, 1 sezonu odugrao u Oviedu. Sezona 1994/95, na pozajmici iz Reala. 1
drperce Posted June 23 Posted June 23 17 hours ago, Lineker said: Ja se izvinjavam ovaj gore post ne mogu da obrisem sa telefona... Svaka cast Paunovicu... Spanija je prekomandovala trenera mladjih selekcija u seniore i ljudi uzeli evropsko... Mislim da tu ima mnogo i do toga da ih on poznaje jos od malena i postovanje ostaje tu Mislim da smo mi tu propustili veliku priliku da njemu damo te momke sa Novog Zelanda...
Drug Crni Posted Wednesday at 10:49 AM Posted Wednesday at 10:49 AM Španski mediji bliski Realu pišu da će Alonso da se "zahvali" Rodrigu, Mendiju, Alabi, Sebaljosu i Endriku. Navodno najviše "zapinje" sa Alabom jer ima ogromnu platu.
McLeod Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago On je lud ako sutne Endrika. Lik se nije snasao ali ima 19 godina. Tesko da ima mnogo vecih talenata od njega.
deez nuts. Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Alabi se nece zahvaliti bar jos godinu dana, jer ima najvecu platu posle Mbopija. Endrik je promasaj.
McLeod Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Alaba treba treba da se isutira po cenu da mu platis platu do kraja. Lik nije vise ni za Arabiju. Sto se Endrika tice, tako se pricalo i za Vinisijusa. Decko ce biti svetska klasa.
Ludi za Poli Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Nece sigurno Endricka prodavati ali je posudba moguca obzirom da ce tesko do neke velike minutaze. Na njega klub svakako dugorocno racuna.
Recommended Posts