Jump to content

Recommended Posts

Posted

Fricko 5 gemova dao i Variljasu, prilicno je siguran bio. Sada sledi klinac od 18g Mensik. Obzirom da je Cici ispao, Fricko ima stvarno ociscen put do cetvrtfinala i prostora za kiks ne sme biti. 

Zhang veoma dobar protiv Ruda, igrao je bas dobro, a za Beretku mucnog no comment..

Posted

Mnogo mi je drago zbog nje :heart:

Jedino ne znam šta joj treba onaj triko kad su joj haljinice uvek dobro stajale. Kao da joj ga je neka od sestara Vilijams birala. Izgleda grozno kad stavi lopticu u džep pred servis.

Posted

Fricko lagano i protiv mladjanog Mensika koji je danas postao punoletan - samo 3 gema izgubljena. Sledi Stricker koji je izbacio Cicija, njega sam samo nesto gledao na nekom od onih Finalsa za juniore. Deluje kao talenat, a ovo mu je svakako najozbiljniji rezultat u karijeri. Ne bi smelo da bude problema da se ugrabi QF.

Paul takodje prvi put prosao u drugu nedelju US Opena, imace finu sansu za 1/4 protiv Sheltona, isto vazi i za Tiafoa koji je danas savladao Manarina, imace Hijkatu za QF. Vrlo moguce da cemo imati 3 Amera u QF.

Probacu da ispratim koliko mogu srpski derbi DJO-DJE.

Posted

Plese Laci za sada, napravio brejk na startu meca i odrzavao ga do kraja, uz nekoliko spasenih bp i cupanja servis-gema, 6-4.

Djokovic je testiran, da ga vidimo sada kad ubaci u brzinu vise

Posted

Kad sam pisala šta bi još moglo da se desi na USO, a da Novak nije pokupio, zaboravila sam da ga još nije izbacio naši igrač-pa eto nam i toga :classic_biggrin:

Ne znam šta se dešava, ali nešto nije debelo u redu, ja Lasla najviše volim od naših, najmiliji je i najskromniji, ali svakako je Novak za klasu bolji igrač.

Posted

Neće, ispašće.

Sada su i na TV-u pokazali majmuna koji non stop provocira i ja ne znam zašto se ne uzbaci odmah napolje.Taj sigurno ne navija za Đerea, nego ptotiv Novaka-kakvo opominjanje sudije i bakrači, Laslo je napravio brejk.

• Ha-ha 1
Posted
5 minutes ago, Helena said:

Neće, ispašće.

Sada su i na TV-u pokazali majmuna koji non stop provocira i ja ne znam zašto se ne uzbaci odmah napolje.Taj sigurno ne navija za Đerea, nego ptotiv Novaka-kakvo opominjanje sudije i bakrači, Laslo je napravio brejk.

Dobro, ako ispadne sam je kriv. Mada mislim da će Nole preokrenuti ovo.

Posted

Oooo, nemoj mi sa tim-este kriv, lako je moguće i da ima fizičkih ili zdravstvenih problema, ne vidim ni da opremu menja i onda ti na takvo stanje dođe budala koja non stop urla kad servira, ili šta već radi...i Novak ništa neće reći jer je laslo u pitanju i sutra će igrati zajedno.

Evo, menja opremu

• Ha-ha 1
Posted

Smrc, smrc, neko nam dira Noloa - u zatvor posaljite coveka!

Naravno, cim gubi, odmah su u pitanju zdravstveno-mentalni problemi 😕 

Jao kako je on divan, nista nece reci, samo ce pokazati malo onu stvar publici

Laci dobio i drugi set, ali Novak krece furiozno 3-0 u trecem. Sad ce mi i kraj smene, pa da se pogleda na miru.. 

Posted
8 minutes ago, delgado said:

Smrc, smrc, neko nam dira Noloa - u zatvor posaljite coveka!

Naravno, cim gubi, odmah su u pitanju zdravstveno-mentalni problemi 😕 

Jao kako je on divan, nista nece reci, samo ce pokazati malo onu stvar publici

Laci dobio i drugi set, ali Novak krece furiozno 3-0 u trecem. Sad ce mi i kraj smene, pa da se pogleda na miru.. 

Ovo da je napisao navijač bilo kog drugog igrača nego baš Nadalov-čovek boluje od esmarhove poveske, perkutane alopecije, glutelno-fingeralnog  sindroma sa prisutnim simptomima negazitis linija , Kanilove braunile sa izraženim bocalnim reditisima :classic_laugh:

Posted

Hahahaha Banjac posle brejka za Novaka urla od srece kao da igra protiv igraca iz Tadzikistana

Nisam ja Nadalov navijac, navijao sam za Nadala u konkurenciji Djokovica i Federera za raspodelu najvecih trofeja

Vratio Laci brejk, muski se tenis igra.

Posted (edited)

Ubacio Djovak u GOAT mode i Laslo je ipak popustio. Krao mu je poene na "udarac vise" pa je onda Djere malo i izgoreo. Realno, strasan mec i jedan od najboljih "srpskih derbija" - ako ne i najbolji do sada. Laslo stvarno ima fantastican BH -> Mada generalno svi nasi teniseri nemaju problem sa tim udarcem, koji je skoro svim teniserima slabija strana. Tipsa i Troicki su takodje bili jaci na tom udarcu. Igrao je Djere odlicno protiv Novaka i na Serbian Openu prosle godine, bio je blizu da ga dobije. Dugo neki nas igrac pored Djokovica nije odigrao ovakav neki mec na Grand Slamu, sjajna predstava i svaka cast Laci.

Djokovicu je ovo bio bas super test, a u sledecem kolu jos jedan balkanac koji polako dolazi - hrvat Gojo. Neverovatno je kako je do sada rutinirao svoje rivale kvalifikant. 

EDIT : Uspeo je da dodje do brejk lopte u gemu kad je Novak servirao za mec, aktivan poen, ali je ipak zakucao napadacki BH u mrezu. 

Edited by delgado
  • Like 4
Posted

Ovo da je sudio Lajani, tačno bih popila neki Sanval i zaspala.

A Novak ako misli ovako kukavički da igra, pa još na meč lopte, naročito kad servira....bolje da se povuče, razbiće ga neki 632. ATP igrač.

I fino je odhebo i Gilberta i Koko :classic_laugh:

(msm, kako neko može da bude i trener i novinar i host, bezveze je skroz)

Posted

Auuu, šta ovo bi :classic_ohmy:

Nikad nisam Lasla videla da igra bolje. Kakva šteta, dobio bi ovom igrom skoro svakog u toj polovini žreba, da mu se lepo otvorilo s nekim kvalifikantom...

Sad se dvoumim da li da navijam da ovako igra i u DC ili da se ne nerviramo nego da se lepo odmah ispadne :classic_biggrin:

Novaka ovakve panoramske zaobilaznice sa trošenjem energije lako mogu koštati trofeja na kraju. Doduše ovo je Njujork, tu ga svašta može koštati :classic_biggrin: kako god neka stigne što dalje. Da se ovo igralo po suncu, ko zna kako bi se završilo.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...