diego Posted September 5, 2023 Share Posted September 5, 2023 Tri cetvrtfinalista na ovom USO 3 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stari Wook Posted September 5, 2023 Share Posted September 5, 2023 50 minutes ago, alcesta said: Svakako Alkarazu više odgovara Zverev, posebno posle 5 setova. Gledala sam sinoć prva dva i nisam izdržala više, bilo je baš poena gde su pokrili svaki milimetar terena. Ipak i dalje mi Zverev u poređenju s Alkarazom izgleda kao usporeni film. Meni izgleda da su uslovi nešto sporiji i da se treba naraditi da bi se napravio viner. Tako je bilo i dobrim delom meča Meda- De Minor. Meda je bio na konopcima, mali je riternirao prva 2 seta kao Novak iz najboljih dana i čistio je linije, ali nije izdržao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heineken91 Posted September 5, 2023 Share Posted September 5, 2023 Idemo Nole do pobede Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted September 5, 2023 Share Posted September 5, 2023 (edited) Ju ju ju ... Šta joj počinje Koko ... Malo mi je i žao - al zamalo 🙂 Spoiler Covek imo kokosku po imenu Dzambo I ova nece da snese jaje Pa je on pita A jaje, koko Dzambo? A jaje? Edited September 5, 2023 by Besni lala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elias Posted September 5, 2023 Share Posted September 5, 2023 Ne pamtim da je Novak ikada ovako lose servirao kao na ovom turniru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted September 5, 2023 Share Posted September 5, 2023 Katastrofalna partija Frica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stari Wook Posted September 5, 2023 Share Posted September 5, 2023 Ako se malo ne digne, Fric će da prođe kao De Minor na AO. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diego Posted September 5, 2023 Share Posted September 5, 2023 Fenomenalno igra Fric, ali Novak je najbolji svih vremena, tako da "rezultat iz real" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stari Wook Posted September 5, 2023 Share Posted September 5, 2023 Ne može mučeni Fric ovo da isprati. Sjajan tenis Novaka trenutno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diego Posted September 5, 2023 Share Posted September 5, 2023 Fric je novi Monfils Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted September 5, 2023 Share Posted September 5, 2023 22 minutes ago, diego said: Fric je novi Monfils Mozda novi Jarko Nieminen, malo bolji i desnoruk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diego Posted September 5, 2023 Share Posted September 5, 2023 Juri Monfilsov rekord sa Novakom, to sam mislio Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted September 5, 2023 Share Posted September 5, 2023 Shvatio sam ali sam takodje shvatio na koga me podseca igrom, mislim da je Nieminen dobar comp. P.S. Ono sto je Koko odradila Ostapenko se bas retko vidja, ponistila je. Zanima me da li ce se raspasti ili ce osvojiti ovo, deluje bas za koplje ispred svih za sad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pangea Posted September 5, 2023 Share Posted September 5, 2023 1 hour ago, Drug Crni said: Katastrofalna partija Frica. Da, i ja se čudim što svi odigraju loše baš protiv Novaka 🙂 11 minutes ago, McLeod said: Shvatio sam ali sam takodje shvatio na koga me podseca igrom, mislim da je Nieminen dobar comp. P.S. Ono sto je Koko odradila Ostapenko se bas retko vidja, ponistila je. Zanima me da li ce se raspasti ili ce osvojiti ovo, deluje bas za koplje ispred svih za sad. Sabalenka... Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted September 5, 2023 Share Posted September 5, 2023 Bolje igra Gof od Sabalenke ovo malo sto sam ispratio. Ali to je svakako mentalna borba kad se dodje do kraja vise nego bilo sta drugo na WTA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diego Posted September 5, 2023 Share Posted September 5, 2023 16 minutes ago, McLeod said: Shvatio sam ali sam takodje shvatio na koga me podseca igrom, mislim da je Nieminen dobar comp. Meni je on vise "Mardy Fish" sa nesto boljim fizikalijama, i manjim teniskim IQ-om. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted September 5, 2023 Share Posted September 5, 2023 Just now, diego said: Meni je on vise "Mardy Fish" sa nesto boljim fizikalijama, i manjim teniskim IQ-om. Fizicki mi nisu uporedivi dok ih gledam na terenu, Nieminen mi je imao slicnu gradju i slicno je igrao forhend. Mada ono, svaki Amer ikad moze u comp, tesko da ces da pogresis. Mada mi je Fric bolji igrac od peak Mardija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted September 5, 2023 Share Posted September 5, 2023 Prvi set jeste bio katastrofalno odigran. Naredna dva je malo popravio utisak. Malopre je na 15-40 odigrao neverovatno loš udarac..odabrao je neki drop shot iz fh..iako je mogao lagano da poentira..poor decision making. Govorim o gemu na 3:2. I sad ima dve bl i jedan fh promašuje..pa bh baca u aut..za bh se ne čudim,ali fh ne bi smeo ovako da fula. Evo ribrejka ipak Link to comment Share on other sites More sharing options...
diego Posted September 5, 2023 Share Posted September 5, 2023 (edited) 6 minutes ago, McLeod said: Fizicki mi nisu uporedivi dok ih gledam na terenu, Nieminen mi je imao slicnu gradju i slicno je igrao forhend. Mada ono, svaki Amer ikad moze u comp, tesko da ces da pogresis. Mada mi je Fric bolji igrac od peak Mardija. Mardi mi je delovao kao budelatina tipa Sampras, i igrac koji se cak i sa Novakom dobro peglao jer je imao kliker za igru. A Fric deluje istreniranije, ambicioznije. Imace bolje rezultate od Fisha na kraju karijere, to sigurno, ali Mardy na vrhuncu > Fritz. Edited September 5, 2023 by diego Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barker Posted September 5, 2023 Share Posted September 5, 2023 Ja sve vise i vise obozavam ove njegove borbe sa nekim iz publike. I jos vise nacin na koji se on hrani njima 🤩😍 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted September 5, 2023 Share Posted September 5, 2023 Moj delgisa ovaj tvj Fricko je stvarno nepismen teniser 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barker Posted September 5, 2023 Share Posted September 5, 2023 Jbt, ovaj Fric, "jelen Lopatar" 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted September 5, 2023 Share Posted September 5, 2023 4 minutes ago, diego said: Mardi mi je delovao kao budelatina tipa Sampras, i igrac koji se cak i sa Novakom dobro peglao jer je imao kliker za igru. A Fric deluje istreniranije, ambicioznije. Imace bolje rezultate od Fisha na kraju karijere, to sigurno, ali Mardy na vrhuncu > Fritz. Ne znam, mislim da je taj peak Fisa prekratko trajao da bih mogao to da tvrdim, plus ni onda nije sigurno. Imao je i Fric neke top partije, sad sto ovako izgleda protiv Djokovica i Alkaraza, nije jedini. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pangea Posted September 5, 2023 Share Posted September 5, 2023 Ne može Friz protiv Novaka, nikako... 0:8 u mečevima 2:18 u setovima, a i ta dva seta je osvojio posle Novakove povrede na AO, inače bi bilo 0:18 u setovima Jadničko... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted September 5, 2023 Share Posted September 5, 2023 (edited) Pao je Fric ove sezone prilično. Nije on nikakva sila naravno,ali prošle godine je dosta bolje igrao. Novaku je najbitnije da je ovo brzo završio,da je pobegao sa vrućine..uz dosta pomoći rivala..partija koje se niko neće sećati. Edited September 5, 2023 by Drug Crni slovo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts