Jump to content

Recommended Posts

Posted
8 minutes ago, Dracarys said:

Tek ima da se igra.

Ma jok. Lagano Novak dobija u 3 seta. Medvedev mi je baš čudan, kao da ima neki problem...

Posted
8 minutes ago, alcesta said:

Nadajmo se da je ispucao svu municiju u petak, ali još ima mnoooogo da se igra. Uostalom ovo je bio samo jedan očajan servis gem Danila za prvi set, nije kao da je izgubio s nulom.

U 5 svojih servis gemova on ima vec 6 dvostrukih. Hajd servis manje-vise al ovim primanje servisa u prvom redu tribna on nece ugrozit Novakov servis sem ako mu ga ovaj ne pokloni. Novak trenutno nije ni blizu nekog svog wow nivoa i rutinski kontrolise mec. 

Posted
3 minutes ago, Issey said:

Ma jok. Lagano Novak dobija u 3 seta. Medvedev mi je baš čudan, kao da ima neki problem...

Ima problem, jer Novak i dalje igra na visokom nivou, čim naiđe kriza, Danil će verovatno iskoristiti.

• Like 1
Posted
1 minute ago, Drug Crni said:

Opusti se..nema Bred Pita u publici..:smiley2:

Ma totalno sam opuštena u odnosu na potencijalni meč s Alkarazom, to ne znam bih li smela i da gledam :classic_biggrin:

Je li ono bio Mekonahi sad?

Posted
Novak nije posustao. Sprema se odgovor Medvedeva u drugom setu.
Izgleda sada.
Više se odnosilo na činjenicu da Novak ne želi nikad da odigra alibi gem da bi sačuvao svežinu za svoj servis/set.
Posted

Bio je on miran nekarakteristično i u petak.

14 minutes ago, alpaka Bereta Sida said:

on nece ugrozit Novakov servis sem ako mu ga ovaj ne pokloni

NIkad ne treba potceniti ovu mogućnost :classic_biggrin: ali samo neka on stoji tamo i dalje.

Posted

Djokovic sad igra kao Magnus Karlsen u sahu... zna da je bolji, al zna da mora krvavo da zaradi tu malu prednost u ovom setu, i ide bukvalno potez po potez dok ne dodje ta mala prilika.

Posted

Bogami je napravio već nekoliko neiznuđenih na lepe prilike. Valjda će pogoditi neku.

1 minute ago, diego said:

Djokovic sad igra kao Magnus Karlsen u sahu... zna da je bolji, al zna da mora krvavo da zaradi tu malu prednost u ovom setu, i ide bukvalno potez po potez dok ne dodje ta mala prilika.

• Like 1
Posted
4 minutes ago, Dracarys said:

Nije mi jasno zašto stoji kraj ograde, nije Novak Džon Izner, plus je Danil hobotnica

Ni meni nije jasno. Novak uopšte ne servira jako baš jer je to primetio... Samo nek Danil nastavi sa tim...

Posted

Jasno je da Medi ne prija mix udaraca sa rendom dužim slajsevima na BH jer ga to prvo izbacuje iz gruva mlaćenja po lopti sve većim intenzitetom a korekcijom slajsa na BH stranu ne može da napadne, tačnije pošalje udarac sa najmanje kontrole.

• Like 1
Posted (edited)

Aman bre više! 

Posle ovog maratona Danil izgleda fizički bolje od Novaka. Nadam se da neće to doći na naplatu u idućem servis gemu.

Edited by alcesta
  • Like 1