McLeod Posted August 24, 2023 Share Posted August 24, 2023 Sta se igra na kraju, trenutno sam dokon pa da vas iskolujem malo 😛 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 24, 2023 Share Posted August 24, 2023 Ok, nasao u prvom postu editovan je. Recite mi igra se po kolu kao PL? Nije mi jasno kako se ovo klupa racuna, ispada da se svi igraci racunaju, samo oni na klupi manje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobby Shurda Posted August 24, 2023 Share Posted August 24, 2023 38 minutes ago, uini said: izmene klupa-parket i kapetan idu pre prve tekme dana; imas u rules pod "more" Da napomenemo za nekog ako prvi put igra ovaj format da mogu da se menjaju petorke, formacija i kapiten između dana tako da je neki generalni savet da se stave npr svi igrači koji igraju prvog dana u prvu postavu i kapiten među njima pa mogu da se menjaju između dva dana, malo je ovde zeznuto jer ne piše kao u EL ko igra prvog a ko drugog dana u kolu ali dobro možda i ubace kasnije. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 24, 2023 Share Posted August 24, 2023 Cekaj znaci tehnicki nema kola, nego su samo dani? 3 dana se igra jedno kolo na pocetku. Koliko kostaju trejdovi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilošVB Posted August 24, 2023 Share Posted August 24, 2023 (edited) . Edited August 24, 2023 by MilošVB Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 24, 2023 Share Posted August 24, 2023 40 minutes ago, McLeod said: Cekaj znaci tehnicki nema kola, nego su samo dani? 3 dana se igra jedno kolo na pocetku. Koliko kostaju trejdovi? kada svi timovi odigraju prvu tekmu, to ce biti kraj prve runde / kola; kada se zavrsi runda, imas pravo na 3x trejda a dotle ovo sto je bobby shurda pomenuo, do pocetka prve tekme dana. nisam siguran da te razumem oko trejdova, koliko imas kredita, toliko mozes da potrosis na uzimanje novog igraca. ako ti je ostalo nakon pravljenja ekipe npr 100k, a hoces da izbacis iz ekipe igraca koji vredi 700k, imaces 800k na raspolaganju za kupovinu novog. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 24, 2023 Share Posted August 24, 2023 Pa to pitam, znaci trejdovi su dzabe. To je cudno. U PL svaki trejd kosta 4 poena. Sto je vrednost jednog gola. Ok znaci ne treba se praviti pametan pa trejdovati ceo tim svaki dan 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 24, 2023 Share Posted August 24, 2023 auf, ni ne mozes da trejdujes ceo tim, vec tri igraca po rundi, za kredu koju imas, kada izbacis tri ili manje igraca Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilošVB Posted August 24, 2023 Share Posted August 24, 2023 Meni ostalo 300k i ni makac da ukomponujem bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 24, 2023 Share Posted August 24, 2023 9 minutes ago, uini said: auf, ni ne mozes da trejdujes ceo tim, vec tri igraca po rundi, za kredu koju imas, kada izbacis tri ili manje igraca To sam razumeo. Ali opet nema penala, pa je mnogo lakse. 8 minutes ago, MilošVB said: Meni ostalo 300k i ni makac da ukomponujem bolje. Poceo sam od -2.5 miliona pa sam samo izbacio Doncica 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilošVB Posted August 24, 2023 Share Posted August 24, 2023 2 minutes ago, McLeod said: Poceo sam od -2.5 miliona pa sam samo izbacio Doncica 😄 Posluješ ko Ostoja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 24, 2023 Share Posted August 24, 2023 18 minutes ago, MilošVB said: Posluješ ko Ostoja. Ne znam, Ostoja uze bABA ligu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted August 24, 2023 Share Posted August 24, 2023 1 hour ago, McLeod said: Pa to pitam, znaci trejdovi su dzabe. To je cudno. U PL svaki trejd kosta 4 poena. Sto je vrednost jednog gola. Ok znaci ne treba se praviti pametan pa trejdovati ceo tim svaki dan 😄 Pa i u FPL ti je dozvoljen jedan besplatan transfer po kolu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted August 24, 2023 Share Posted August 24, 2023 Ma koliko se trudio nisam uspeo da napravim tim sa 7 dobrih igraca, sto je po meni ideal za ovaj tip fantazija, pa kad je vec tako onda uzeo 4 superstara i ostatak mahaca peskirom pa cu nakon prvog kola u rekonstrukciju (ne uspevam da prondajem ko je value u ovim africkim reprezentacijma, dakle neka dosta jeftina opcija a ko ce ustvari biti 3-4 igrac po ucinku u timu). Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 24, 2023 Share Posted August 24, 2023 30 minutes ago, MrTripleDouble said: Pa i u FPL ti je dozvoljen jedan besplatan transfer po kolu Pa da, ali ovde su svi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobby Shurda Posted August 25, 2023 Share Posted August 25, 2023 Ladno sam pomešao Omarija Spellmana i Oshae Brissetta e moji vi ko se vama plasirao u A diviziju NBA fantazija. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted August 25, 2023 Share Posted August 25, 2023 Markanen ozbiljno podbacio, pre svega zbog lošeg šuta za tri, samo 1/7, a bio sam ubeđen da je on posle Dončića najsigurnija opcija. Još kad dodam što ceo meč kukam zašto ne ulazi Goulding, na moju nesreću na kraju ušao i za 4 minuta uspeo da promaši sva tri šuta i da napravi jedan faul, indeks minus 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted August 25, 2023 Share Posted August 25, 2023 Nisam nista slozio... presporo je radilo, a sada me smara da ulazim sa zaostatkom a opet sporo radi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 25, 2023 Share Posted August 25, 2023 (edited) Jeste sporo, sto se tice uboda, Markanen je i mene zaklao, bar sam Gidija ubo, Datome isto horor. Doduse ubacio sam ga jer nisam znao koga cu vise za prvi dan, sve ili preskupi ili nebitni danas. Plus apsolutno nista ne moze da se vidi u vezi ostalih timova, statsa, nicega. Edited August 25, 2023 by McLeod Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted August 25, 2023 Share Posted August 25, 2023 Vucko zaklao Meksikance. Mislio da ce da flopuje i iskteno nisam ni razmisljao o njemu kao opciji. Vidim da niko ne spominje KAT-a. Meni je on kapiten danas u dva tima, trebalo bi da se izivi na ovoj nejaci ako ne forsira mnogo sut sa 9 metara. Imam i ja Markanena u svim timovima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 25, 2023 Share Posted August 25, 2023 ko ima patty millsa, sunce vam poljubim ..da kaos igra, siguran sam da bi ga im'o 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 25, 2023 Share Posted August 25, 2023 Ja sam razmisljao i o njemu ali sam uzeo samo Gidija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogoljub Gagic Posted August 25, 2023 Share Posted August 25, 2023 Ја сам се за стартера двоумио у једној екипи између Милса и Фурнијеа, на крају сам се за Фурнијеа одлучио па изгледа ни у једном случају не бих погрешио. У другој екипи одма на почетку ме Марканен заклао још капитен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted August 25, 2023 Share Posted August 25, 2023 2 minutes ago, Bogoljub Gagic said: Ја сам се за стартера двоумио у једној екипи између Милса и Фурнијеа, на крају сам се за Фурнијеа одлучио па изгледа ни у једном случају не бих погрешио. У другој екипи одма на почетку ме Марканен заклао још капитен. Ocigledno nisi skapirao pravila, mogao si definitivno obojicu da ih stavis u startnu sestorku. A mozes i da Markanenu da skines kapitensku traku i das je nekom ko igra sutra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilošVB Posted August 25, 2023 Share Posted August 25, 2023 Da li skinuti traku Markanenu i dati je Bogdanu, pitanje je sad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts