Шеф стручног штаба Posted August 28, 2023 Share Posted August 28, 2023 2 hours ago, MilošVB said: Da li se računaju utakmce za plasman od 17. do 32. mesta ili ti igrači otpadaju? Рачунају се 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted August 29, 2023 Share Posted August 29, 2023 6 hours ago, Шеф стручног штаба said: Рачунају се Jesi li siguran? Ovo nema nikakve logike i nije se praktikovalo nikada. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шеф стручног штаба Posted August 29, 2023 Share Posted August 29, 2023 10 hours ago, MrTripleDouble said: Jesi li siguran? Ovo nema nikakve logike i nije se praktikovalo nikada. Сигуран 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted August 29, 2023 Author Share Posted August 29, 2023 Prvo sam mislio da mi nije sačuvao izmene pošto mi na početnoj strani prikazuje istu ekipu od prošlog kola, međutim sad kad uđem u Manage lineup vidim izmene koje sam načinio. Ništa mi nije jasno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Contador54 Posted August 29, 2023 Share Posted August 29, 2023 Ista situacija i kod mene. Deluje da nisam pritisnuo Confirm dugme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шеф стручног штаба Posted August 29, 2023 Share Posted August 29, 2023 1 hour ago, Manu said: Prvo sam mislio da mi nije sačuvao izmene pošto mi na početnoj strani prikazuje istu ekipu od prošlog kola, međutim sad kad uđem u Manage lineup vidim izmene koje sam načinio. Ništa mi nije jasno. Можда ти се само пребацило на тим од прошлог кола, мене је то пар пута збунило, али имаш изнад самог приказа тима да мењаш по колима како су ти изгледали тимови.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobby Shurda Posted August 29, 2023 Share Posted August 29, 2023 Jel ima neko 300k na zajam, vraćam 2024. za Olimpijske igre fantasy 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grunf Posted August 29, 2023 Share Posted August 29, 2023 15 minutes ago, Bobby Shurda said: Jel ima neko 300k na zajam, vraćam 2024. za Olimpijske igre fantasy Za kojeg ti igrača treba? Kako ćemo se dogovoriti, biće ti velika kamata do OI. Spoiler 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted August 30, 2023 Share Posted August 30, 2023 meni ne radi promena formacije Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grunf Posted August 30, 2023 Share Posted August 30, 2023 7 minutes ago, uini said: meni ne radi promena formacije Ne možeš mijenjati formaciju u toku kola, znam da sam i ja pokušavao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted August 30, 2023 Share Posted August 30, 2023 1 minute ago, Grunf said: Ne možeš mijenjati formaciju u toku kola, znam da sam i ja pokušavao. hahah pa u cemu je poenta? ostala mi dva krila koja mogu u teoriji bolje od valanciunasovih 9pts ali patka, jedan ide na 50% klupe nebitno, ionako sam fulao u ovom kolu grdno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted August 30, 2023 Share Posted August 30, 2023 bacio sam edwardsa (i exuma) a uzeo schrodera, pametnom dosta Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 30, 2023 Share Posted August 30, 2023 Ja uzeo i Nikolu Jovica i Milutinova, nesto pametno sam uradio. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted August 30, 2023 Share Posted August 30, 2023 jovica imam u startu, luku, tobyja..ali bas sam uprskao sa ovim manevrom Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilošVB Posted August 30, 2023 Share Posted August 30, 2023 Bogdan kapiten i Nikola Jović malo povadili raspad Markanena i Taunsa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted August 30, 2023 Share Posted August 30, 2023 Ja uzeo Jovica, ali mi ostao na klupi, jer nisam znao da ne moze da se menja formacija tokom kola (u prvom sam je promenio, mozda mi zato i ponistili Doncica kao kapitena). Sve u svemu ne bas tehnicki dobro odradjen fantazi. Mnogo su bolji oni gde u toku kola nema izmena, a ne ovako sve moze, a nista ne moze i gde jedna tehnicka greska znaci ogromne bodovne minuse. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Contador54 Posted August 30, 2023 Share Posted August 30, 2023 Sudija, sviraj kraj 🙂 11o mesto na globalnoj listi nakon 3 kola. 4 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted August 30, 2023 Share Posted August 30, 2023 Ja sam 35-ti kod Spanaca, oduvek mi vise lezao taj stil 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted August 30, 2023 Author Share Posted August 30, 2023 Ako zaista mogu da se ubace igrači koji igraju razigravanje onda je to jako jako glup sistem. Ubacim Rondae i japanskog Amera i isplati mi se mnogo više nego ljudi koji će igrati ozbiljne utakmice. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobby Shurda Posted August 31, 2023 Share Posted August 31, 2023 (edited) Izbacim konačno Gobera jer su najavili da neće igrati do kraja prvenstva ubacim Hadadija, Gober igra Hadadi ne igra Edited August 31, 2023 by Bobby Shurda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobby Shurda Posted August 31, 2023 Share Posted August 31, 2023 17 hours ago, Manu said: Ako zaista mogu da se ubace igrači koji igraju razigravanje onda je to jako jako glup sistem. Ubacim Rondae i japanskog Amera i isplati mi se mnogo više nego ljudi koji će igrati ozbiljne utakmice. Didn't age well 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted August 31, 2023 Author Share Posted August 31, 2023 To je bio dimni ekran 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted September 2, 2023 Share Posted September 2, 2023 U spanskom nakon ove runde se probih na 9. u generalnom. Steta sto nismo ostali tamo 😞 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шеф стручног штаба Posted September 3, 2023 Share Posted September 3, 2023 Сада би требало да можемо колико хоћемо трејдова да направимо за следеће коло, колико знам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шеф стручног штаба Posted September 3, 2023 Share Posted September 3, 2023 STOP THE COUNT!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts