Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Utd je napravio penal u sve 4 utakmice. Bravoooo

Tako i treba kada imas jednog preplacenog umisljenka u ekipi koji treba da je na tribinama. 

Bravo Marcus. 375k nedeljno. Epski zajeb

Edited by Miki28 Teoljub
typo
Posted
16 hours ago, Bugl Khan said:

Atena?

da. Onaj tim od godinu dana ranije (kad su pokradeni od strane narkomana iz Marseja) je bio još i bolji zbog Holanđana, ali ovaj sam prvi put ispratio skroz, kao svestan dečak 😄 

na ovaj tim mislim:
Rosi
Tasoti, Barezi, Kostakurta, Maldini (Ubedljivo najbolja odbrana u istorjii fudbala. Posle ovoga, jedno 10 mesta prazno)
Lentini, Rajkard, Albertini, Donadoni
Van Basten, Masaro

Posted
4 minutes ago, Maharaja said:

da. Onaj tim od godinu dana ranije (kad su pokradeni od strane narkomana iz Marseja) je bio još i bolji zbog Holanđana, ali ovaj sam prvi put ispratio skroz, kao svestan dečak 😄 

na ovaj tim mislim:
Rosi
Tasoti, Barezi, Kostakurta, Maldini (Ubedljivo najbolja odbrana u istorjii fudbala. Posle ovoga, jedno 10 mesta prazno)
Lentini, Rajkard, Albertini, Donadoni
Van Basten, Masaro

kako su pokradeni?

Posted

Fudbal je industrija od verovatno preko 200 milijardi dolara, a tom igrom i regulacijom samih pravila, tumacenje prioiriteta, se bave ljudi koji ne razumeju osnove ljudske kretnje i samog fudbala kao igri.

I ovaj crveni Rashford nije greška koja je dosla kao outlier, tehnicka greska, brainfart. Nije ni tendeciozna greska u smislu navlacenja za jedan klub.

Ova greska je posledica u dizajnu samig modernog fudbala. 

Ako nekom nije muka modernog fudbala, ja ga ne razumem.

Ovaj sport zivi zbog stare slave, inertnosti navika, ponosa prema investiranim emocijama, kladjenja, takmicenja u fantaziju itd…

Nema vise narativa, nema konteksta.

Inace, u vakumu… svima je ovo not worthy

Posted
1 minute ago, Bugl Khan said:

kako su pokradeni?

pola Marseja bilo nadrogirano taj meč, po priznanju učesnika. Onda je i u Francuskoj izbio skandal, ali zbog nameštanja rezultata, pa su izbačeni u drugu ligu. Ali kao nisu nameštali u Ligi prvaka....

Posted
23 minutes ago, Miki28 Teoljub said:

Utd je napravio penal u sve 4 utakmice. Bravoooo

Tako i treba kada imas jednog preplacenog umisljenka u ekipi koji treba da je na tribinama. 

Bravo Marcus. 375k nedeljno. Epski zajeb

To je taj narativ da Rashford sprema ogromne pare za ništa. Da je Rooney u pitanju upro bi iz sve snage i namjerno zabio hattrick, pijana sirovina. I onda bi pričali kako je zabio 3 komada raspalom Kopenhagenu. Možda bi i Rashford zabio da je 10% Rooneya, to nitko ne gleda.

2 minutes ago, Maharaja said:

pola Marseja bilo nadrogirano taj meč, po priznanju učesnika. Onda je i u Francuskoj izbio skandal, ali zbog nameštanja rezultata, pa su izbačeni u drugu ligu. Ali kao nisu nameštali u Ligi prvaka....

ovo znam. ali za doping prvi put čujem.

Posted
5 minutes ago, Bugl Khan said:

To je taj narativ da Rashford sprema ogromne pare za ništa. Da je Rooney u pitanju upro bi iz sve snage i namjerno zabio hattrick, pijana sirovina. I onda bi pričali kako je zabio 3 komada raspalom Kopenhagenu. Možda bi i Rashford zabio da je 10% Rooneya, to nitko ne gleda.

ovo znam. ali za doping prvi put čujem.

rooney je nagazio NAMERNO na genitalije protivnika, i izbacio tako Englesku sa najveceg rep takmicenja u nokaut fazi.

Soon to be Sir Marcus Rashford je kolateralna steta jezivosti modernog fudbala, u ovoj situaciji.

Zivot nije samo u pobedama i titulama. Niti je najbitnije u zivotu da Rashford kida svaki utakmicu.

• Ha-ha 1
Posted
6 minutes ago, BattleBender said:

Zivot nije samo u pobedama i titulama. Niti je najbitnije u zivotu da Rashford kida svaki utakmicu.

naravno da nije. to je najbitnije u nogometnoj karijeri. i nije tajna kakva osoba je rashford van terena.

Posted (edited)

kakvo razbucavanje. pa ti stavljaj pijance u prvih 11. Nakon gola Bruna je jedan od oblajhanih pokazivao na uho navijačima kopenhagena 🤣

Edited by Bugl Khan
  • Like 1
Posted (edited)
42 minutes ago, Bugl Khan said:

Ma Rashford je jedan od najprecenjenijih FUDBALERA ikada u Utd. Humanitarac. 

Pijani Rooney van svog prajma>Rashford Humanitarac u svom prajmu.

Edited by Miki28 Teoljub
typo
Posted (edited)

Varane je propao, otisle su mu noge. Hoda po jajima…

Ovo je isto njegov gol. I apsolutno i ne zasluuje da igra. Svi stoperi su trenutno bolji od njega.

Edited by BattleBender